Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freudek

O czym kobiety fantazjuja podczas masturbacji ?

Polecane posty

Gość nnnnnvcncvncv
Ja też fantazjuję o seksie z kobietą ale w rzeczywistości brzydziłabym sie cudzej cipki :P Często fantazjuję o seksie w biurze, o seksie w miejscu publicznym

Gość zdziwionyfacet.
moja kobieta mi ost. powiedziala ze ma fantazje bysmy to robili we 3 z jeszcze jedną nieznajoma kobietą i razem robili mojej żonie orgazmy i ją piescili .. chcialbym ją zaskoczyc takim spotkaniem ale nie wiem czy to wypali... czy fantazja powinnac pozostac fantazją czy próbowac ja realizować?? inna sprawa ze moze bylaby wtedy zazdrosna ze ja tez sie podniecam tą druga kobietą i potem miałaby akty zazdrości .... jak myslicie? czy powinienem ją namówic do spełnienia tej fantazji?? prosze o mądre wypowiedzi kobiet.

Gość parzeee
a ja marze o drugiej parze.Ania

Gość faceci to świnie i to wszystko
Chętnie sprowadzam faceta do roli mojej prywatnej świnki. :)

Gość My też marzymy o drugiej
Parze, narazie bez wymiany

Gość o jeszcze jednym facecie
żebym miała dwóch na raz

Gość Ona 30
A ja mialam kiedys fantazje ze bzykam sie z kolega mojego bylego meza. Ze mnie bzyka dlugo i mocno i po kilka razy. A teraz moje fantazje sie spelnily i jest nawet lepiej jak w myslach. Warto realzowac marzenia pozdrawiam

Gość Beny90
A bzykalas sie z tym kolega?

Odświeżam temat bo mi się podoba. Ja fantazjuje o pozycji 69 z moją koleżanką. O tym że związuje nieznajoma kobietę za ręce i nogi a potem pieszczę i całuję jej całe ciało. O trójkacie z udziałem samych kobiet i każda każdej liże c-ke. O les party w domku z basenem.

Gość moniczka;)
A ja za każdym razem jak sama się masturbuje to przypominam sobie mojego klienta jak nagle zaczął mnie całować,włożył mi ręke w majtki od tyłu mi ręką wkładał palec di cipki i zamknelismy sie na zapleczu ,całowalismy sie i siłą mnie zniżył do swojej naprawde wielkiej pały,i wpychał sie do konca,był tak duży że sie dławiłam i skonczył mi w buzi sie spuścił

Gość izusia.87
ja o kobiecie nie jestem less mam rodzine ale podobaja mi się kobiety.

Nosz kuźwa idiotki, nie jestem les ale fantazjuję o seksie z babą... a gdyby twój mąż wypisywał takie rzeczy że nie jest pedałem ale fantazjuje o koledze walącym go w dupę, gdyby w czasie stosunku z tobą wyjęczał imię najlepszego kolegi albo twojego brata :-/ Nie dość że zakłamane hipokrytki to na dodatek debile! Po co wychodzicie za mąż jeżeli chcecie się rypać z babami... racja baba cię nie utrzyma, małżeństwo to zawód, taka praca, sposób na ustawienie się kosztem naiwnego frajera :-/ Nigdy nie wiadomo, może się kiedyś rzeczywiście okaże że wyszłyście za pedała, zostawi was i będziecie mogły spełnić marzenia o lizaniu cipy ;-)

Gość Katarzyna z Kędzierzyna
o pienknym móżinie z wielkom pauką

Gość Yuri27
O trójkąciku z dwoma facetami albo seksie z dziewczyną, a to tylko niektóre, wyobraźnia znacznie mi się pobudza jak zaglądam na http://komdax.com

Gość lyrkap
O szaleńczym i dzikim seksie z moim szefem w jego gabinecie

Gość natana8686
Ja o gangbang party ze mna w roli glownejj i 40 facetami o jakiejs szkole z internatem, w ktorej derektorka wzywa mnie na dywanik i karze dwom nauczycielom ukarac mnie analnie za zle oceny O tym jak ktos mnie wiaze, rozbiera, bierze troche brutalnie O tym, ze jestem jedna z 50 kobiet haremie przystojnego pana, ktory robi z nami co chce I wiele innych

Gość łokitoki
lyrkap - a to ty marzysz o seksie czy o podwyżce?

Gość JA W CZASIE MASTURBACJI
MARZĘ I WYOBRAŻAM SOBIE,ŻE MÓJ PARTNER JEST PRZY MNIE I TRYSKA MI SPERMĄ NA TWARZ albo WYOBRAŻAM SOBIE,ŻE SIĘ KOCHAMY I MA ORGAZM WE MNIE,ZE SPERMA ZALEWA CI CIPULKĘ---z erguły te 2 mysli wywołują u mnie szybki orgazm. W KAŻDYM BĄDŹ RAZIE BARDZO SILNIE EROTYCZNIE DZIAŁA NA MNIE SPERMA.

Gość o spermie mojego męża
wytryskach na moje ciało,do ust... na piersi....do środka.....

Gość adrenalina.
O tym ze moj chlopak obserwuje mnie w trakcie :-)

Gość newsea
O ostrym posuwanku z mega fajnym facetem ;)

Gość atakiese
Że mnie rżnie jakiś dobrze zbudowany i z dobrym sprzętem: ochroniarz, żołnierz czy inny mundurowy. O ostrym ruchaniu.

Gość atakiese
Oczywiście w ramach rewanżu ja go potem rżnę wkładając moją wielką pałę w jego usta aż po same jaja !

Gość Farma
A czy, któraś zwas nie fantazjuje i poprostu robi to dla samej przyjemności i orgazmu. Bo ja myślę o innych facetach gdy to robię. Nie osiągam mocnego orgazmu bez fantazji. Natomiast moja przyjaciółka twierdzi, że nigdy nie fantazjuje. Czy to możliwe i niepotrzebnie twierdzę, że kłamie?

Gość gość
Farma - masz w 100% rację. Robimy to glownie dla siebie.Fantazje nam pomagają ale cel jest jeden: SILNY ORGAZM