Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubie kurdupli

Faceci POLSCY

Polecane posty

Gość Magda grrrrr
Okropnie irytują mnie odpowiedzi w stylu "no pewnie jesteś brzydka i dlatego spotykasz samych nieatrakcyjnych mężczyzn" . To bardzo słaba forma obrony drodzy panowie. Mam 23 lata i spotykałam się już z wieloma mężczyznami w tym z Grekiem studiującym w Polsce. I to właśnie on, jako jedyny dbał o siebie w należyty sposób. A co do wzrostu, to niestety nikt nie ma na niego wpływu, ale jest faktem, że panowie w Polsce są niscy. Mam 169cm wzrostu, więc facet mierzący jakieś 180 jest dla mnie w sam raz. Ale ciężko u nas o takiego. Wiele jest z przedziału 165-170 co jest straszne. Oczywiście wzrost nie jest najważniejszy. Mój obecny partner jest wyższy tylko o 3cm, więc chodzę w płaskich butach, ale...wiecie sami;p Przydałoby się więcej pełnowymiarowcych;D

Gość Młody Polak
Autorka tekstu chyba ma zbyt wysokie mniemanie o sobie. Rada: Rozglądaj się bardziej uważnie. Żadne z Twoich tekstów na temat polskich mężczyzn do mnie nie pasuje no może nie mam 180 cm a 176cm. Tak źle wypowiadasz się o polskich mężczyznach a teraz ja powiem coś o polskich kobietach. Studia hm.. myślałem, że spotkam tam jakieś interesujące osoby a większość dziewczyn tam albo k... ch... p... albo tylko gadanie o kremach i o wyższości kobiety nad kobietą ze względu na urodę. Piszesz: "to jeszcze sa; grubi, leniwi, pryszczaci, brzydcy, śmierdzacy, nie myja sie, jedzie od nich na kilometr wódą, nie golą sie tylko chodza jak te zarosniete capy, sa łysi!(tragedia!) w dodatku sa strasznie wulgarni! co 2gie słowo to 'k...a' i pala cygary! i smierdzi od nich brudem, smrodem, potem, wódką i papierosami" Tak się składa, że: gruby nie jestem. Jestem szczupły leniwy hm... opiekuje się 3-ką siostrzeńców, gotuję, piekę, studiuję no storo by tu wymieniać... pryszczaty- kiedyś miałem problem z niedoskonałościami na twarzy jednak dziś już o tym nie pamiętam niepijący nie palący i niemający żadnych nałogów dbający o higienę osobistą. Pisząc, że wszyscy polscy mężczyźni są tacy jak piszesz takim jak ja rzucasz kody pod nogi i obrażasz a inne kobiety niepotrzebnie nastawiasz negatywnie do życia.

Gość sylvia 007
mezczyzni sa tacy bo kobiety w polsce sa nauczone przez matki ze to kobieta walczy o mezczyzne no i mamy skutki.

Gość hgikwehgvueji
pamietam ten szok, jakiego doznalam podruzujac po Holandii ogladlam sie za facetami na ulicy jak chlop za babami WYSOCY, przystojni iduuzo takich nie to co u nas, gdzie glowa zadko chodzi za kims

Gość monikasmirna
naucz sie pisac poprawnie to pogdamy

Gość sylvia 007
Naprawde nie wiem co sie dzieje z Polakami,okropny widok mimo,ze ich mamusie dobrze karmia! Brazyla,Dominikana,dorodne okazy az slinka leci .

Gość sfeswfs
polscy faceci nie są fajni, mi się z reguły nie podobają. Niscy, zapadnięte klatki albo wielki brzuch. Chodzą w dresach albo niedopasowanych ciuchach. Maja beznadziejny styl i brak wyczucia smaku. Niestety dla mnie beznadzieja

Gość sfeswfs
Polacy są niscy. Mam 163 cm czyli mało a czasem mam problem z wyszukaniem faceta wyższego!!! przerażające. Co maja powiedzieć dziewczyny co maja powyżej 170 cm?!?!? te to dopiero maja przewalone. Mam w pracy koleżankę ma chyba 168 jest gruba a jej facet ma jakieś 165 i jest szczupły wyglądają jak Flip i Flap- za fajnie to to nie wygląda no ale ponoć jej nie przeszkadza i to najważniejsze, mi by tam przeszkadzało

Gość gość
Autorko chyba z tobą jest coś nie tak albo na melinach szukasz faceta i to takich gdzie są ci których opisujesz. Masz strasznie ogromne wymagania SZOK! O.o wielka dama i tyle haa. OGARNIJ SIĘ KOBIETO! Poproś kogoś żeby dał ci z liścia raz a porządnie to MOŻE się obudzisz. Ja jestem niska trafiałam na wysokich co mi nie odpowiada i znalazłam niskiego i mi pasuje. Dba o siebie kąpie się 5 razy w tyg goli tak często aby nie wyglądać jak dziad jest pracowity lubi zapalić czy wypić ale bez przesady. C***a nie ma wielkiego i grubego i do godzić potrafi. Nie bujaj w obłokach i nie szukasz w zwykłych mężczyznach podobieństwa do aktorów bo to jest głupie. Poza tym jaki ekstra gość spojrzał by na pannę co ma takie wymagania. Dorośnij!

Gość gość
Jestem przeciwieństwem Twojego opisu polskiego mężczyzny i bliżej mi do tego Twojego później opisanego ideału a jakoś polskie kobiety się na mnie nie rzucają

Gość gość
Zawsze możecie jechać w świat, nikt nie trzyma. Szczerze? Myślę, że IQ kraju podskoczy o kilka punktów. Szału nie będzie, ale zawsze coś.