Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozyczka24

Ile mialyscie lat,jak zauwazylyscie u siebie pierwsze siwe wlosy?

Polecane posty

Gość rozyczka24

Ja mam 24 lata i ostatnio zauwazylam u siebie siwe wlosy. Jest ich coraz wiecej. Jestem przerazona. Czy juz bede do konca zycia skazana na farbowanie?????

Gość 21....
niestety ... :( ale co tam ;)

Gość rozyczka24
Piszcie czy farbujecie wlosy i czy tych siwych macie duzo.

Gość łodddd
kolezanka z grupy na studiach juz na pierwszym roku miala siwe wlosy-zreszta bardzo widoczne bo włosy farbowała na czarno...ma ich coraz wiecej,teraz na IV roku jest specjalistka od farb pokrywajacych siwe wlosy... a ja nie mam ani jednego- lat 22;)

Gość upi
mam 27 lat i ani jednego siwego włosa, moja mama ma 48 lat i też nie ma siwych włosów więc mam nadzieję, że siwizna i mnie jeszcze długo, długo będzie omijać:)

Gość moj chlopak
w wieku niecale 20 juz pojawialy mu sie siwe wloski, mowil ze to przeze mnie :) jest to w duzym stopniu uwarunkowanie genetyczne, jego ojciec szybko osiwial

Gość gość
15 lat na serio .

Gość jeszcze nie siwula
Z tego, co pamiętam, to miałam wtedy 18 lat :( Niekoniecznie zdrowy tryb życia, mało snu, dużo stresu, niezbyt zdrowe odżywianie, no i takie efekty. Chociaż obecnie (jeszcze) nie jest tak źle: mam 34 lata, przynajmniej raz na tydzień robię dokładny przegląd i wyrywam (prawie) wszystkie siwe włosy. Daję radę na tyle, że nie są widoczne. Nigdy nie farbowałam włosów, jestem brunetką.

Gość gość
Miałam 33 lata, kiedy zobaczyłam u siebie pierwszy siwy włos. Potem to już lawinowo pojawiały się kolejne. Od lat jestem skazana na farbowanie. Pewnie bym się przeraziła widząc swoje włosy bez farby.