Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kubuś69

Facet- rajstopy, legginsy

Polecane posty

Witam. Widzę coraz więcej mężczyzn którzy noszą rajstopy, leginsy  oraz inne rzeczy tylko zbyt mało osób mówi o tym oficjalnie. Kiedyś było pewne forum ale zostało usunięte. Szukam osób które to lubią bądź noszą aby rozmawiać o tym i się nie bać. Pozdrawiam 

Cześć wszystkim, wreszcie idealna pogoda aby nosić codziennie leginsy. Macie jakieś sprawdzone ? 

„Ej, to mamy coś wspólnego 😄 Też noszę rajstopy. Nie widzę w tym nic dziwnego — po prostu mi pasują i dobrze się w nich czuję.”

Jakie lubisz najbardziej? Nosisz codziennie czy okazyjnie ?

Na co dzień wybieram cieliste 8 den, bo zależy mi, żeby były praktycznie niewidoczne. Mógłbym nosić je codziennie, ale jako chłopak raczej nie zawsze mogę sobie na to pozwolić. Zwykle zakładam je pod spodnie, a kilka razy założyłem 5 den do krótkich spodenek — naprawdę świetne uczucie.

Ja czasem lubię jak są widoczne, czarne i gola stopa jak gdzieś idziesz. A leginsy nosisz?

Legginsy to nie moja bajka 😉 ja jestem zdecydowanie team rajstopy — mam do nich słabość 😄 Szczególnie czarne 15 den, delikatnie błyszczące… w słońcu potrafią wyglądać obłędnie, tylko na co dzień ich nie noszę, bo są dość zauważalne.

No takie są fajne chociaż ja wolę beżowe błyszczące pod krótkie spodenki fajnie to wygląda. Leginsy są fajne polecam, co jeszcze ciekawego lubisz ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się