Kubuś69 0 Napisano Grudzień 21, 2025 Witam. Widzę coraz więcej mężczyzn którzy noszą rajstopy, leginsy oraz inne rzeczy tylko zbyt mało osób mówi o tym oficjalnie. Kiedyś było pewne forum ale zostało usunięte. Szukam osób które to lubią bądź noszą aby rozmawiać o tym i się nie bać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuś69 0 Napisano 16 Czerwiec Cześć wszystkim, wreszcie idealna pogoda aby nosić codziennie leginsy. Macie jakieś sprawdzone ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubie takie sobie 0 Napisano 22 Czerwiec „Ej, to mamy coś wspólnego Też noszę rajstopy. Nie widzę w tym nic dziwnego — po prostu mi pasują i dobrze się w nich czuję.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuś69 0 Napisano 23 Czerwiec Jakie lubisz najbardziej? Nosisz codziennie czy okazyjnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubie takie sobie 0 Napisano 23 Czerwiec Na co dzień wybieram cieliste 8 den, bo zależy mi, żeby były praktycznie niewidoczne. Mógłbym nosić je codziennie, ale jako chłopak raczej nie zawsze mogę sobie na to pozwolić. Zwykle zakładam je pod spodnie, a kilka razy założyłem 5 den do krótkich spodenek — naprawdę świetne uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuś69 0 Napisano 24 Czerwiec Ja czasem lubię jak są widoczne, czarne i gola stopa jak gdzieś idziesz. A leginsy nosisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubie takie sobie 0 Napisano 24 Czerwiec Legginsy to nie moja bajka ja jestem zdecydowanie team rajstopy — mam do nich słabość Szczególnie czarne 15 den, delikatnie błyszczące… w słońcu potrafią wyglądać obłędnie, tylko na co dzień ich nie noszę, bo są dość zauważalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuś69 0 Napisano 24 Czerwiec No takie są fajne chociaż ja wolę beżowe błyszczące pod krótkie spodenki fajnie to wygląda. Leginsy są fajne polecam, co jeszcze ciekawego lubisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach