Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNA Z KRAKOWA

PTASIA GRYPA-UWAZAM ,ZE TRZEBA WYTEPIC GOLEBIE MIEJSKIE..

Polecane posty

Gość wybic golebie ktore wszedzie
sraja

wybić wszystkie, ja sobie nie daje z nimi rady, ciągle srają mi na balkon, znoszą śmieci i zakładają gniazda, potem musze wypieprzać razem z jajkami. Drą się na balkonie przez całe lato od wczesnego rana, że spać nie można. To wyjątkowo głupie ptaszyska bez żadnych zalet. A teraz jeszcze ta ptasia grypa. Przecież to własnie gołebie mają najbliższy kontakt z ludźmi, nie żadne ptactwo hodowlane. Niszczą zabytkowe budynki i pomniki. \"Dzikie\" ptaki w mieście nie są niczym naturalnym.

Wcześniej był AIDS, potem borelioza, potem próbowali z wirusem Ebola, ale jakoś nie chciał przyść do nas, przejadło się wszystko, to pojawiła się ptasia grypa jako temat medialny. Ludzie kochaja się bać, a firmy farmaceutyczne zarabiają na tym strachu pieniążki.

jestem za wytępieniem przynajmniej 90% populacji tego gnojstwa......

Gość a ja qrwa
jestem za wytepieniem takich durnych debili co sie wypowiadaja na tym wątku

dr Hanibal Leckter>>> a , faktycznie, straszyli przed niemytymi jagodami na które lisy się załatwiały.... A i tak 70% nas obecnych na tym forum ma w jelitach jakiegoś robaczka, o którym nawet nie wie... ;)

luuuudzie....spoko.....ja mam 30 lat to wiec widac znaczy ze jestem starą,zidiociałą dewotą....mam 2 jkę dzieci i kocham wręcz dokarmiać gołąbki....one przebywają dosłownie w kilku miejscach w mieście i odrazu taaaka nagonka??skądrzeście się wzięli....kupska ich przeszkadzają w parku??to wybierz inny....cóż za delikatnośc...kogo jeszcze tu ukatrupimy??BYDŁO za to że wściekłe...rząd też??....bo tylko obiecuje??policję bo nieskuteczna...i kogo jeszcze??może atom i PO problemie??nie przesadzajcie ludzie...sami też nie jesteście święci....yjecie,więc dajcie żyć innym...nie jesteście sami...DEWOTA ZIJDIOCIAŁA

Mam wrażenie, że ja mówię o czym innym... A chciałam kiedyś zająć się popularyzacją wiedzy przyrodniczej... W porę przyszło opamiętanie. Gołabki są słodkie, więc nich sobie żyją. Szczurki też są milutkie. Hodowałam w domu, więc wiem.A rybiki cukrowe? W sumie nieszkodliwe... Nikt normalny nie mówi o eksterminacji, jedynie o tym, że tych słodkich gołabków jest za dużo i pasowałoby coś zrobic, żeby się tak nie mnożyły. Bo niedługo z tych ponad 200 gatunków ptaków występujących w miastach pozostaną tylko i wyłacznie gołębie. Z tego wiele po prostu chorych. W naturze jako słabsze, padłyby ofiarą drapieznika, lub zdechły z głodu, w mieście wegetują na resztkach i zarażają kolejne ptaki różnych gatunków.

zarażją ale CZYM????AIDS??BSR??w Polsce NARAZIE NICZYM....a co byś zrobiła koleżanko miła w takim razie z PRZELUDNIENIEM .......hm??ludzie też nie za miłe stworzonka,a nawet czasem baaardzo fuj.....

LUDZIE OPANUJCIE SIĘ Z TĄ SCHIZĄ W SPRAWIE PT.GRYPY...ROZUMU NIE MACIE CZY JAK????ja też się boję,ale nie można zabijac wszystkiego co sie rusza BO PTAK....

Ja cały czas o gruszce, a Ty, Jakasia o pietruszce. Salmonelloza, ornitoza, paramyxowiroza, szereg chorób pasożytniczych...Te najczęstsze tylko. Poddaję się. Opadaja mi ręce, nogi i skrzydła.

jakasia Jesli Tobie te \"kilka ptaszkow\" nie przeszkadza to ok...W takim razie zapraszam do mnie- mozesz mi czyscic te ich kupska na balkonie...Skoro Ciebie to nie brzydzi:O Jesli mi one przeszkadzaja to co? mam zmienic balkon, hę? Ja nie panikuje z powodu ptasiej grypy- te ptaszyska inny syf przenosza tez :O

Gość zdrowy gość
Sprzedam Tamiflu 75mg, (oseltamiwir), 10 kapsułek twardych. Kupione 01.01.2010 za 99,90zł. Oryginalny rachunek z apteki, cena 50zł. Możliwa wysyłka. Zapytania na maila: wacko@interia.pl

Gość neinka
Pop...liło wszystkch! Sami się wybijcie-idioci! Czemu w Amsterdamie na Dam nikt nie wybija gołębi a one dosłownie jedzą z buzi turystom! Wspaniałe! Jakoś nikt tam ne coruje i ie panikuje1 A facet -Ty handlujesz lekami?????? To zabronione!!!!!!!!!!!