Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

mala_czarna, gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość doniaa
Czyzbyś poczuł do niej miętę?:D

Gość cativa
a mala biała nie możę być???

Gość doniaa
facet, a gdzie jest Twój topik he? Już nie potrzebujesz rad na wyhaczenie extra lasencji?:D

Gość agno
na miętę za wcześnie i bez wizji (lokalnej) to raczej niemożliwe ale chyba mamy podobny punkt widzenia, ale to może mnie się tylko tak wydaje?

mnie żadne rady nie pomogą bo jestem nietypowy i potrzebuję nietypowego oprogramowania, poza sexem to zawsze dogadywałem się z nietypowymi (pod względem osobowości) lasencjami, i żadna typowa mnie nie zechce, a jak zechce to będzie póżniej niezadowolona i wzajemnie i się wydało że funkcjonuję x 2

Gość doniaaa
A co to znaczy dla Ciebie, że lasencja jest nietypowa?:)

nietypowa to tylko mój prywatny skrót myślowy i chyba nienajszczęśliwszy. Mam skłonność do, i wyrozumiałość dla dziwactw i tego samego oczekuję.

Gość doniaaa
A jakie masz dziwactwa?

lubię pogadać o literaturze, poezji, nie lubię grillować - nienawidzę!, w seksie też by się coś znalazło, nie lubię piwa, i nie bardzo lubię chodzić do kościoła... tego jest więcej, osobno to nic takiego ale razem to już ma jakiś kształt i może przeszkadzać

a propos tego seksu, noooo mam takie jakby fetyszyzmy, nic takiego, ale nie każda zrozumie i się nie przyznam jakie

Gość doniaaa
na pewno, jak każdego faceta kreci Cię wyuzdana bielizna? P.S. Wcale nie jesteś taki nietypowy;)

hmmmm, bielizna też ale nie tak jak coś innego... (to też jest bardzo typowe ale moje zainteresowanie tym czymś wykracza poza średnią)

Gość doniaaa
no to teraz zaostrzyłeś moją ciekawość na maxa! No nie bądź taki i napisz;)

Gość Różyczka79
Hm, a ja lubię grillować, uwielbiam piwo, w seksie mam pewne wymagania, nie chodzę do kościoła zbyt często i uwielbiam książki. No chyba tyle. Różnice jak cholera ..

Gość liss
zaintrygowałeś mnie .. delikatnie mówiąc.... moze uchylisz rąbka tajemnicy?

do Różyczki twój sarkazm jest trochę uzasadniony bo trudno w paru zdaniach opisać mi siebie i wychodzi z tego niewiele ale ja wiem co mówię bo już to sprawdzałem to chodzi raczej o sumę i tak głupi przykład jeśli lubisz grillować i bawisz się w to często to ja oczywiście chętnie dotrzymałbym Ci towarzystwa (gdybyśmy byli parą) ale za 10 razem zdenerwuje cię moja mina bo mnie to tak nudzi i drażni że w końcu to wyjdzie, no chyba że miałbym o czym pogadać może jestem ostatnio zrażony, bo kolejne rozmowy o tym co było w tv, w sklepie, ile co kosztuje, kto kogo z kim widział to nie dla mnie jeśli trwa i trwa nie znamy się i tak na prawdę nie wiemy co stoi za naszymi słowami do doniii hmmmm, popracuję trochę i chyba zaspokoję Twoją ciekawość ale możesz być rozczarowana bo to wsumie nic takiego

do liss i innych zainteresowanych teraz będę pracował i przy okazji zbuduję napięcie co by to mogło być?????

Gość doniaaa
No no - ale Ty lubisz ściemniać:D JA też idę popracować, ale zajrzę tu jutro.Pa😘

a to doniaa a ja nie doczytałem no to jutro wyjawię TĄ NIESŁYCHANĄ SKŁONNOŚĆ na forum publicznym

Gość Różyczka79
Hm, może inaczej: lubię potrawy z grilla i od czasu do czasu lubię sobie fundować taką przyjemność w gronie znajomych, co wcale nie oznacza, że muszę urządzać takie "przyjęcia" co weekend. Jeżeli chodzi o sklepy hm, może to zabrzmi dziwnie, ale mimo, że jestem kobietą nie lubię uganiać się za ciuchami. Szczerze powiedziawszy jest to dla mnie uciążliwe, więc gdy czegoś potrzebuję - kupuję hurtowo. Inaczej wygląda sprawa z kupowaniem tzw. codziennych rzeczy. A o tym nie teraz. Właściwie nie wiem dlaczego to wszystko piszę. Chyba kawka mnie troszkę pobudziła, a od pracy króciutka przerwa jest wskazana ;-)

do Różyczki jak najbardziej wskazana jest przerwa smacznej kawy grill toylko przykład i to nienajlepszy, po prostu nie podoba mi się wiele rzeczy które budzą powszechną aprobatę, to wychodzi później a co lubisz czytać? lubisz haiku? e. dickinson? Ona mnie ekscytuje to było jakoś tak: \"nie mogąc mieć wszystkiego nie dbałam o rzeczy mniejsze\" też bym tak chciał

Gość Różyczka79
Jeżeli chodzi o HAIKU to owszem słyszałam o tych wierszach, które wywodzą się z Japonii. Niektóre nawet kiedyś przeszły przez moje "myśli" - dużo refleksji i wyobraźni pozostawiają czytelnikowi. Jeżeli chodzi o tą amerykańską poetkę, to niestety nie czytałam jej wierszy. Może kiedyś będzie okazja ... A co ja lubię, hm, popatrz sam Paulo Cohelo Graham Masterton John Irving John Grisham i jeszcze wiele innych, poprostu uwielbiam książki .... Hm, pyszna ta mała czarna ...

jesli uwielbiasz ksiazki to juz jestes troche nietypowa bo to jednak zanikajaca cecha ja jednak bardziej w klasyke Dostojewski, Flaubert ale też Witkacy, Gombrowicz, Lem i Chmielewska, Niziurski i wiele różności

Gość Różyczka79
Klasyka ..... podziwiam, to trudna tematyka. Ja jednak wolę coś bardziej lekkiego. Oddałabym wiele za dobrą książkę. Ostatnio zafascynowł mnie D.Brown`a "Anioły i demony", przyznam się, że dawno nie czytałam czegoś tak dobrego. Godne polecenia ...

a nie lepiej jeden joint i Jimi Hendrix i Janis Joplin w tle? no dobra je tez lubie czerwone wino, ale raczej slodkie liss a Ty gdzie? mala_czarna juz tu nie bywa? a teraz popracuje...