Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

mala_czarna, gdzie jesteś?

Polecane posty

\"..a nie lepiej jeden joint i Jimi Hendrix i Janis Joplin w tle?...\" być może, ale byłoby ciężko zważywszy, że rzuciałma palenie czegokolwiek dokładnie rok temu. Jimi Hendrix i Janis Joplin może zostać.

no to gratulacje!!! rzucic palenie to nie byle co! ja nie palilem ale wiem jak sie ludzie z tym mecza co zamiast palenia? jeszcze wiecej seeeeeexu?

Gość doniaa
Witaj facet:) Zbudowałeś napięcie ale go nie rozładowałeś:P Zatem...?:)

napiecie rozladuje w najblizszym terminie, chyba jutro mialem duzo pracy ide do domu albo gdzie indziej...

Wiem, że to nie byle co ... Jestem z siebie dumna ... Do jutra ... mam nadzieję ... miła kawka ... razem wypita ... będzie w tonie ... tej miłej atmosferki ... Różyczka79,

Gość doniaaa
A co Cię tak przepełnia dumą Różyczko?:)

Witajcie :) Facet30, gdzie ta herbatka dla mnie ?;) jak zwykle spóźniona....kawy nie pijam.. papierosow nie pale, wogóle jestem małym odmieńcem :)...aktywny tryb życia... Różyczka gratuluję rzucenia palenia.. sukcesy rodzą sukcesy

no wołam i wołam tez jestem troszke odmienny to moze znajdziemy wspolna plaszczyzne porozumienia w niejednym aspekcie rzeczywistosci... tak lubie sobie pobelkotac

przyszla i poszła zraziła sie jak przeczytała głupoty jakie wypisuję na innych topikach

zraziła? :)......... a gdzie jeszcze piszesz? to spojrzę..:) Przepraszam ale mam mnostwo spraw i nie moge śledzić non stop forum