Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betta40

dziewczyny z Górnego śląska łączmy sie

Polecane posty

Gość Betta40

Witam was zakladam ten topk bo może spotkam na tym topiku stare znajome z czasów szkolnych kto jest z chorzowa lub okolic w wieku od 39 do 41 odezwijcie sie

Gość Betta40
Rozumiem że chcesz tylko pogadać a le wolałabym prowadzić rozmowy z tych właśnie okolic i w tym wieku no coż a skąd jesteś?

Gość Betta40
Napisz coś więcej o sobie co tam porabiasz czy masz rodzinke

Gość spelniam wszystkie kryteria
jestem " z okolic", i to bardzo bliskich, po sąsiedzku:) Przedział wiekowy też się zgadza, jestem też kobietą.

Gość Betta40
kolego ze szkoły - takich skurczybyków jak ty tutaj nie chcemy więc SPADAJ NA DRZEWO BANANY PROSTOWAC . Widze tu że same chłopaki się odzywają a miało być po babsku truno niech i tak będzie teraz ide obiadek wykończyć będe pod wieczór pa

Gość ale wam współczuję
U was nie ma dzieczyn tylko baby he he he

Gość prawie Gliwiczanka
Witam witam :-)

Gość betta40
Spełniam wszystkie kryteia-napisz coś więcej , dokładniej skąd jakiej miejscowosci. Widze że wtrącają tu swoje grosze jakieś małolaty które niedługo też będa w tym wieku' ale jeszcze tego nie rozumią.Apropo nie czuje się na swoje lata a moje córy uważają że zemną idzie konie kraść. Narazie lece jade do tesco może wieczorem jak wpadne będzie nas to więcej .wszystkich normalnych pozdrawiam pa

Gość Betta40
ojj coś nikt nie chce tutaj pisać jak tak dalej będzie to chyba sama ze sobą będe gadać trudno ale będe tu wpadać może jednak ktoś sie jeszcze pojawi