Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radosna Dusza

Kto jest zadowolony z życia- zapraszam

Polecane posty

Gość the only one prawdziwy
znalezienie takich w Polsce może być problemem:)

Gość ona22...
ja bylam wiecznie niezadowolona a teraz nawet spoko hehe

Jestem szczesliwa .Mimo tego te nie zawsze jest tak jagbym chciala zeby bylo

Gość Radosna Dusza
Rzeczywiście ciężko znaleźć ludzi zadowolonych z zycia w naszym kraju, ale i tak miło, że chcoiaż Wy jesteście:) Każdy ma lepsze lub gorsze dni, ale ja osobiście jestem szczęśliwa. Żeby nie było wątpliwości nie mam pałacu z lodu, złotej karocy i księcia z bajki. Cieszę się z życia takim jakie je zastaję:)

a ja zawsze jestem szcześliwa i zadowolona choćby sie paliło , waliło ja i tak szukam jaśniejszej strony nie mam dołów , nie przejmuje sie bzdurami i tak sobie żyje szczęśliwie :-) stosuje sie do piosenki LEWA3WA Deszczowa piosenka :-)

Ja tez jestem szczesliwa,bardzo szczesliwa:D:D mam małe mieszkanko,starego Punciaka,meza cudownego,dwie córeczki i juz nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba:D:D za niecały miesiac bedziemy obchodzili z moim mezem 15 rocznice slubu:D:D:D

Gość Radosna Dusza
To świetnie, że są jeszcze ludzie, którzy nie załamują się przy pierwszym lepszym potknięciu, bo ostatnio mam do czynienia z samymi marudami i zaczęło mi sie to już przykrzyć. Mmmm...jaki piękny dzień:)

Gość Radosna Dusza
to wszystkiego najlepszego z moje strony Oktawio :) I o to chodzi!

Gość Radosna Dusza
A co jest waszym zdaniem takim kluczem do szczęścia, bo każdy ma swój :) Dla mnie jest to np pokochanie ludzi :) i odwaga w życiu. Jeszcze znalazłoby sie tego więcej, ale to na początek przyszło mi do głowy.

według mnie najważniejsza jest samoakceptacja , potem optymistyczne podejście do świata i ludzi nie mozna też na siłę doszukiwać sie drugiego dna we wszystkim bo wprowadza to niepotrzebną frustrację :-)

Gość Radosna Dusza
U mnie za tą samoakceptacja bywa różnie, w zależności czy był fryzjer itp.:P, ale mimo to drobne kompleksy nie wpędzają mnie w czarną rozpacz. Nie skupiam się na nich, gdzies tam sa i niech zyja sobie własnych zyciem. Nie są w stanie popsuć mi dobrego samopoczucia. :D

Gość abolicja
ja :-) jestem od niedawna,jestem teraz i mam nadzieje jak najdłużej

Gość ola2000
ja tez ogulnie jestem zadowolona z zycia mam meza i cudowne dzieciaki sama radosc ucza sie dobrze i jestem z nich dumna

Gość joca
a ja jestm bardzo zadowolona z życia. ma pracę, wykształcenie, znajomych, rodziców któych strasznie kocham, jestem zaręczona, ładna, mam dwie nogi dwie ręce, jestem zdrowa, mam drobne niepowodzenia ale są na tyle małe że nie zawracają mi głowy, generalnie teraz piję pyszne winko i słucham fajnej muzyki i mój świat wydaje mi się jeszcze szczęśliwszy, mam wszystko co mi jest potrzebne do szczęścia, a że nie mam 100000 na koncie(podejrzewam, że nawet 1 000:), samochodu, figury modelki, willi z basenem i romansu z bogatym biznesmenem to co?!!! sama kształtuję swoje szczęście i jakby nie było określam jego granice rzeczywistością. i właśnie jak widzę tą rzeczywistość to myślę że mam sszczęśce, buziaki

A ja mam: -cudownego narzeczonaego:D -nadwagę:),całkiem niemałą zresztą;) -pracę za 1000 pln do łapki -fajną rodzinę-baaaardzo daleko mieszkają:( Nie zawsze jest mi wesoło,nie zawsze chce mi się śmiać,ale....radość jest w nas:D: