Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puszynka

A jednak koniec świata !!!!

Polecane posty

Przed chwilką w radiu mówili ,że na Stany Zjednoczone idzie kolejny huragan !! podobno o wiele gorszy od tych dwóch pozostałych !!!!!! szok ........

Gość skad to wiesz jesli mozna wied
ziec?

Zaraz koniec świata... Chociaż, cholera, niedobrze. Ale nie wysnuwałabym apokaliptycznych wizji, mimo wszystko. Masz jakiegoś linka?

Gość przeciez to juz wiadomo jest
od jakiegos czasu ze ta burza sie w to przeksztalci ale koniec swiata to zdecydowanie na wyrost hehe :)

Kurde ale aż tyle katastrof naraz? ja pitole !!! mówcie co chcecie ale ja sie zaczynam bać !! :(

Gość feministki
sa za to odpowiedzialne

nie wiem, kto jest odpowiedzialny za aids i ptasia grype, wiem natomiast ,ze oslabiamy swoj organizm przez zywnosc jaka nam sie serwuje, co tez jest przyczyna nowotworow

Gość to dopiero preludium
tego co nas czeka, mimo to konca swiata nie bedzie, no chyba ze koniec waszych małych światów... Ja sie nie boje, co ma byc to będzie

Ha! :D Bo wiecie, podczas palenia staników do atmosfery unosi się mnóstwo szkodliwych substancji, które rozwalają powłokę ozonową w zastraszającym tempie... ;)

Gość Dupa bez rowka
Co ma być to będzie. Koniec świata byłby mi na rękę, bo już nie mogę patrzeć na wszechobecne zło w każdej postaci.

Gość Dupa bez rowka
to dopiero preludium----> hehe, masz takie samo motto jak ja :P albo odwrotnie :D

a ja slyszalam ze to Japońce robia te huragany... za pomoca jakiejs maszyny wysylajacej sygnaly elektromagnetyczne... :P

Gość Dupa bez rowka
filiżanka------------> noo, a spacery mrówek powodują trzęsienia ziemi ;)

Gość Lady Kawusia ma racje
niestety czlowiek juz dawno przekroczyl pewna granice. dzisaj badajac wode w kranie w jednym z miast polski gdzie jakos wody jest taka jak wody mineralnej znanej firmy bo z tych samych pokladow stwierdza sie sladowe oczywiscie ilosci ale zwiazkow ropopochodnych. To sa ilosci minimalne wykrywane za pomoca chromatografow np ale SA. w zywnosci stwierdza sie cala game substancjii roznych fajnych jesli sie bada. w powietrzu fruwa sobie wszystko dzis. to sa czesto male ilosci i ponizej nawet dopuszczalnych norm ale KUMULACJA i dlugotrwale narazenie robia swoje.

Efekt motyla.. A tak prawdę mówiąc, ja się też nie boję. Może kiedyś zacznę. Na razie nie mam zamiaru.

Stalker - nie mam pojęcia, zwłaszcza, że tej całej akcji z paleniem staników w latach siedemdziesiątych tak naprawdę nie było ;)

Gość Bądzmy dla siebie mili
na tym forum :) od dzisiaj jestem grzeczna i sie modlę :):):)