Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOVE do WŁOSÓW

DOVE linia do włosów wzmacniająca i regenerująca z reklamy

Polecane posty

Gość DOVE do WŁOSÓW

dobre?

Gość też jestem ciekawa

Gość dla mnie
ta seria jest bardzo dobra,a szczególnie ta maska do włosów.Dodam że po 4 latach farbowania na rudo zafundowałam sobie blond,nie obyło się więc bez ściągania koloru i ta maska ratuje mi wlosy,nie łamią się

Gość DOVE do WŁOSÓW
a o której masce mówisz z linii regenerującej czy wzmacniającej? w ogóle to czy jest napisane na opakowaniu do jakich włosów jest jedna linia, a do jakich ta druga?

Gość no to trzeba sobie kupić

Gość dla mnie
seria regenerująca,ta granatowa (opakowanie)

Gość DOVE do WŁOSÓW
OK, dzięki:)

ja mam wlosy suche z natury do tego zniszczone zabiegami fryzjerskimi-2 lata farbowane na ciemny braz zostaly odbarwione dekolorantem zeby pozniej zrobic blond baleyage. probowalam naprawde wszystkiego m.in. Dove i.....NIC!!! jak byly suche, lamiace i matowe tak zostaly. Ale moge polecic inny kosmetyk, na ktory trafilam przypadkowo i bez przekonania,a okazalo sie to strzalem w 10. a i cena mniejsza. Szampon i odzywka firmy Mrs.Potter do wlosow suchych i zniszczonych z aloesem-taka zielona seria. ja nakladam duzo odzywki (mozna sobie na to pozwolic bo opakowanie 0,5 litra kosztuje niewiele ponad 6 zl :) ) owijam glowe folia aluminiowa na to suchy recznik i po 20 minutach zmywam. Dla mnie po prostu rewelacja:) do tego na koncowki mozna dac odzywke bez splukiwania z olejkiem rycynowym firmy Ziaja-jakies 4zl i ...... DOVE sie chowa. Polecam tez jedwab do wlosow-na koncowki,ale to troche drozsza opcja i nie ekonomiczna-malutkir buteleczki,jednak przynosi efekty. pozdrawaiam

Gość martini0000
Ktora maseczka jest lepsza dla włosów suchych?Regenerujaca czy odboduwowujaca?Z serii Dove??Mam włosy zniszczone,ale przy nasadzie szybko sie przetłuszczają??...