Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niom

ja często to robicie?

Polecane posty

Gość niom

Chodzi mi o oddawanie stolca. Nie wiem czy powinnam się leczyć, bo ja to robię co 3-4 dni. A może znacie jakieś domowe metody, żeby rozluźniź to wszystko w środku?

Gość antenka76
Wydaje mi się, że co 3-4 dni to trochę za rzadko...Może jedz więcej warzyw, owoców i więcej się ruszaj. Są jeszcze w aptekach różne wynalazki na zatwardzenie, herbatki, zioła itp. Acha, kapusta kiszona, a zwłaszcza jej sok - rewelacja, tak pędzi, że wtedy lepiej się nie ruszać z domu!

co 3 czy 4 dni to bardzo rzadko!!!! JA mam tak czasami jak gdzieś wyjade ale tylko na samym poczatku. Normalnie trzeba sie wypróżniać przynajmniej 1 raz dziennie!! ja to czasami robie nawet 3 Moja kol. miała takie problemy. Znany lekarz, który jest we WRocławiu ( ojciec bonifrat ) kazał jej pic dużo wody i to nie przygotowanej ale z kranu! Mieszkam we Wrocławiu wiec woda chyba nie jest taka czysta, ale widocznie nie szkodliwa a wręcz pomaga. Ona już nie ma problemów!! Ja też często piję wode z kranu. Niektórzy używają xenny ale od niej organizm się uodparnia, potem jest coraz trudniej. Więc nie korzystaj z tabletek przeczyszczających jeśli miałabyś to robić często ! POZDRAWIAM A pozatym jedz dużo jogurtów, ale ta woda z kranu (albo przygotowana jak sie boisz tej z kranu pomoże tyle że przynajmniej 2 l dziennie samej wody nie licząc herbat itd.)

Gość idi
z ta woda z kranu to chyba jakis (dosc niesmaczny zreszta) zart?

Gość zmień dietę na lekkostrawną
powinnaś wypróżniać się codziennie!