Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam grube uda

wewnetrzna strona ud

Polecane posty

Gość mam grube uda

witam mam pytanie czy znz ktos jakies cwiczenia pozwalajace wymodelowac wewnetrzna strone ud, bede bardzo wdzieczna

Gość Bardzo Dobry Ginekolog Amator
Radze mniej zaciskac nogi to wtedy miesnie wewnetrznej strony uda nie beda sie tak przyraztac.

Gość lil888888888
połóż się na boku,ugiętą lekko górną nogę przełóż przed dolną i dolną unoś lekko ku górze, najlepiej wyprostowaną, stopa zadarta, z czasem mozesz dodac obciązenia na kostki.Górna nogą powinna byc dla dolnej lekkim utrundnieniem-stawiac opór dla ruchu.Powodzenia!

Gość yasmin
1. stan w rozkroku i powoli schodz w dół. Utzrymuj tylko równowage. Powoli przyspiesz tempo. 2. Położ sie na boku i jedną noge unies w góre....w dół i w góre...itd 3. Rób wypady do przodu- np najpierw prawa noga...i jak robisz wypad to uginaj noge w kolanie...poczujesz napięcie w udach:-) 4. Rób to samo co w pnkc. 1 tylko stojąc na palcach. Mozesz złapac sie oparcia krzesła 5. Połóż sie na plecach na podłodze....ugnij nogi w kolanach i dosc szybko unos do góry cały dół.

Gość yasmin
i jeszcze jedno cwiczenie mi sie przypomniało dla ciebie- połóż sie na plecach i ugnij nogi w kolanach. Miedzy uda włóż sobie poduszke- jaśka i zaciskaj ją udami jak tylko najmocniej mozesz!!! świetne cwiczenie!!!!!! pozbedziesz sie cellulitu!