Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betso

temperatura w czasie ciazy?

Polecane posty

Gość betso
Czesc Ala 28,szczerze to w tym miesiacu nie mierzylam temperatury,tylko stosowalam testy owulacyjne,ale wszystko dla mnie jakos dziwnie wygladalo,zuzylam prawie 2,5 opakowania po 7 testow,bo przez taki czas mi nic dokladnie nie pokazaly,okres mialam dostac 17,jezeli mi sie spoznia lub przyspieszal to gora roznica 2 dni,nadal jeszcze go nie dostalam,dzis z rana robilam sobie test ciazowy,narazie nic,umuwilam sobie wizyte do ginka,ale najblizszy wolny termin mam na 2 listopada,moze do tego czasu cos sie wyjasni,albo dostane okres z opoznieniem oczywiscie czego nie zycze sobie,pozdrawiam CIe ,

Gość Ona 22
TAK DLUGO MUSISZ CZEKAC NA WIZYTE U GINKAß

Gość Ala 28
Cześć Betso :) Trochę dużo tych testów zużyłaś jak na jeden cykl . Jeśli się nie udało teraz to uda się nastepnym . Zobacz jak to jest te młode siksy które nie chcą dzieci wpadają za pierwszym drugim razem te które chcą dzidziusia muszą się o niego dobrze postarać.Zresztą czytałam kiedyś ,że zdrowa kobieta ma w najbardziej płodnym dniu cyklu tyulko 30 % szans na zajście w ciąże a w dniach poprzedzających to już 5, 9, 15% -mało prawda? Dobrze że chociaż starania o dzidziusia są przyjemne :D A jaką masz temperaturę ? utrzymuje sie dalej podwyższona? Pozdrowienia i trzymam kciuki zeby się udało ;)

Gość betso
Czesc Ala 28,to o czym wspomnialas to ma sens,ze siksy i te ktore nie planuja,zachodza raz po raz,a kto sie bardzo stara0-to nie moze-troche smutne to i niesprawiedliwe.Ala-ja wlasciwie to nie mierze temp,zmierzylam ja tylko raz i od tego zaczelo sie moje pytanie na forum(mialam wtedy 36.6),nie chce myslec,staram sie nie przejmowac-jakgdyby nic sie nie stalo ,podobno to pomaga.poczekam jeszcze z z pare dni i zrobie drugi test.Dziekuje Ci za slowa wsparcia,napisz mi pare slow o sobie...jestes sczesliwa mamusia?czy jestes w trakcie staran,ciazy?........pozdrawiam....

Gość Ala 28
hej Betso. w tej chwili jestem szczęśliwą nie starającą się o dziecko ;). O dziecko będę się starała za rok - bo za rok wychodze za mąż.Teraz nie mogę sobie pozwolic na dziecko - zbyt dużo obowiązków studia , praca nie dałabym rady poprostu mimo bardzo kochającego chłopaka. Mam dość duża wiedzę na temat metody objawowo - termicznej . Jest to podobno najlepsza metoda na zajście w ciążę - ja ją stosuję jako metodę antykoncepcji ,narazie a stosuję ją juz rok nie zawiodła mnie . Pozdrawiam , życze bejbuska jak najszybciej ;) daj znać czy się tym razem udało ;);):)

Gość betso
Czesc Ala 28,masz moze zalozone konto na GG,jak tak to czy moglabys podac mi swoj nr,wtedy bede mogla nieraz napisac Ci cos przez gg,jak sprawy sie dalej ukladaja,pozdrawiam

Gość Ala 28
Hej Betso ;) Mam założone konto na gg To jest mój mail napisz do mnie a ja ci odpisze i podam w mailu nr.gg . Mój mail : diabelek_1980@o2.pl Pozdrawiam do poklikania ;)

Gość katrinkaaaa
hm,,dziwczyny jak to jest..pamietam ze jak bylam u gina kiedys to macal mi palcami tuz nad wzgorkiem lonowym i mowil ze jakby byla ciaza to bym to tez palcami wyczyla bo macica sie rozrasta ,, jak myslicie co mial na mysli mowiac "cos"?jaka wypuklosc?bo twarde to wiadomo,,,,czuje cos ale nie jestem pewna:{ poczekam jeszcze kilka dni i pojde do gina acha i robia mi sie niesamowite wzdecia wieczorkiem ale nie to ze gazy czy cos..poprostu nawet jak malutko zjem,,,w ciazy to raczej chyba zapracie predzej niz wzdecia?

Gość betso
No ja tez jestem ciekawa co mial na mysli ten ginekolog,tzn:ze jak mozemy wyczuc same palcami nad wzgorkiem lonowym,poprostu dotykajac brzuch ponizej,hm.....nie wiem jak to rozumiec.