Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Spinki, świetna sprawa te boćki, chociaż z nimi to ja ostrożnie:D:D pozdrowienia

🌼 Witajcie!!!!!!!! No już \"po gościach\". Hahaha..to znaczy pojechali..Nic im sie u mnie stało..choć zabrzmiało to groźnie:) Fajnie było..trochę urozmaicenia w tym monotonnym życiu:) Uśmiałam się za wszystkie czasy...chyba było mi to potrzebne!!!!!!!! Przeczytałam że wstrzeliłam się wpisem..no to Dziewczynki..zastawiam stół..Ciastek ile kto chce..dostałam mnóstwo..pięknie pakowanych..Campari też na tę okazję(również dostałam) stawiam z sokiem pomarańczowym..Oby tych wpisów było jak najwięcej!!!!!!!!!! Zapowiedziałam w domu że jutro mają mnie budzić tylko w razie wojny..rozlewu krwi.. Właściwie mają mnie tylko przenieść w bezpieczne miejsce:):):) Pozdrawiam Was cieplutko..buziaczki..Dobrej Nocy❤️

Witam. A ja wczoraj jak jechałam w delegacje na wschodni kraniec Polski widziałam po drodze duzo bocków i w gnieździe siedzących i latających nad łąka na sniadanku. Wspaniałe ptaki. No tylko nie mozna sie zapatrzyc, zeby cos niechcianego nie przyniosły. Niech niosa tym co pragną. Miłego wieczorku.

Otwieram listeobecności w weekend. Odpoczynku i mile spędzonych chwil życze moim wirtualnym koleżankom.

To ja też podpisuję listę..mówię\"obecna\"i oczywiście ..słonecznego..wypoczynkowego weekendu życzę..WSZYSTKIM!!!!!! Pozdrawiam cieplutko..całuski przesyłam..👄

Bosiu dzieki , przydzadza sie słoniki, przydadza, tak nam wszystkim szczescia tu potrzeba...Buziaki

No to zaczynamy nowy tydzień. Może na dobry początek kawusia, zapraszam. Pozdrawiam cieplutko❤️

👄 całusy wielkie dla WSZYSTKICH w ten cudny,sloneczny,miły,rzeźki,cieplutki i naj....poranek!!!!!

kupuję kwiatki , sadzę kwiatki...zaczyna się . Kasy już brak , a ja bym jeszcze tu i tam coś dodała..:) Do posadzenia zostało mi 50 bratków.. Będzie ładnie - tylko to schylanie!!!Starość czy co????!:D:D Słoneczko grzeje aż miło , ino w cieniu zimniasto...Noga mi spuchła , ruszać się nie chcę, szukam wykrętów przed kazdym spacerkiem-ale idę !! Miłego jutrzejszego dzionka 🖐️

Witam - gdzie to słoneczko. Ja się dzisiaj wybrałam do pracy w marynarce na krótki rękaw, bo wczoraj to sie zapociłam jak hipcio - a tu dzisiaj zimno i pada (no może kropi). Ciekawa jestem jak będzie pogoda w długi weekend??

pewnie beznadziejna - jak zawsze kiedy mam wolne!!!!!!!!:O:O:O:O Komu herbatki????

niewazne jak pogoda, wazne żeby humorki były. Ja poprosze herbatke wieczorową porą, tylko kto zaparzy? Herbata Naszaty juz wystygła i nikt nie zajrzał.

I niestety nikt nie zajrzał. Czyzbyście były na pochodach???

Melduję że ja jestem, leniuchuję dziś w domu. Ale za to jutro i pojutrze do pracy buuu.

Moje plany .....zostały planami ,a ja kicham ,kaszlę i mam nadzieję że domowymi sposobami wyleczę się do soboty.Łażę jak potępieniec po domu i tak od niechcenia ,tu cos przestawię , tu cos poprawię.......po prostu mnie nosi. Pogoda taka niespecjalna... na sadzenie kwiatków jeszcze u nas za wcześnie . Pozdrawiam wszystkie wypoczywające w rózny sposób:D

Witam..🌻 Korzystam że w garnku buzuje czerwona kapusta i mogę siadźkę posadzić. Słonko niesmiało wygląda...ogród obsadzony.-u mnie pogoda w sam raz na prace ogrodowo rolne.Rzodkiewka rośnie w skrzynce na balkonie:) Wczoraj kupiłam słomiankę na balkon-maskownicę przeciw sąsiadom:) ..dzis lenistwo - krótkie..Znów impreza...nawet dwie miłego dnia 🖐️

rekord strony!!!!!!!!!!2 tygodnie i nadal ta sama!!!!

No taka fajna ta strona ciężko nam się z nią rozstać;)

Przynajmniej nie żal mi ,że większość czasu spędziłam kaszląc, bo pogoda pod zdechłym azorkiem,a zakopianka to zwyczajowo \'szczyt marzeń\' Szkoda tylko że te dni tak szybko przeleciały i jutro znów do pracy i napewno zaraz pogoda się poprawi.... pozdrowienia:D

pogoda super, Leń w kościach , wiec tylko krótki spacerek. Wylegiwanie się na leżaczku to mój wymarzony odpoczynek , dlatego korzystam..:) Miłego dnia🖐️

Witam, a ja wróciłam z wojaży po Łącku i okolicach :) Było miło, sympatycznie i pogoda całkiem dobra ... Ubawiłam się i odpoczęłam nie wiem od jakiego czasu . Szkoda , że jutro już trzeba wracać do codziennych zajęć. Miłego tygodnia dla wszystkich, cmokasy 👄👄👄

Viki ,a w Koszelówce nie byłaś czasem:classic_cool: ..Wszystkim miłego tygodnia :-) :-D 🌻 stawiam herbatkę pachnącą pozimkami bna stoliczku i kawusie z mlekiem, czarną, po turecku...jak której tam smakuje.Prawda ,ze miło dzięn sie zaczyna:-D

Witam. Byłam daleko od komputera i nie mogłam zajrzeć. NO tak cos ostatnio mała frekwencja w poczekalni. Pozdrawiam

Ani pogoda, ani lekkie trzęsienie ziemi nie rusza nikogo w poczekalni? Ewelina parzy i serwuje napoje ciepłe , Viki podejrzewam ,że coś na rozgrzewke tez ma , a chetnych nadal brak....

Witam🖐️ Ewelinko, w Koszelówce nie byłam niestety , nawet nie wiem gdzie to jest . Byłam w Niedzicy i Szczawnicy, ale niewiele zwiedziłam, bo moja noga nie jest jeszcze sprawna , ale pogoda była ładna, więc z przyjemnością pojeździliśmy . Ofka, masz rację :) , śliwowicę łącką przywiozłam, ale niewiele mi zostało , bo zamówienia musiałam zrealizować . Niemniej jednak herbatę po góralsku mogę zaserwować :). Pozdrawiam wszystkie Panie serdecznie , ale padam na buzię , mam strasznie dużo zajęć i jazdy ( ciągle poza domem) , cmokasy

To ja dzis podpisuję liste i mimo później godziny jestem pierwsza...

«•´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*).•´`•» «¨¨- - ♦ - -MILUTKIEJ- - ♦ -´``´-» «•´´`•...•*-NOCKI- -*•...•´`´¨» «•´`•.(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸).•´`•»