Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna22

okazalo sie, ze ma inna

Polecane posty

Gość smutna22

Ehhh... Przedwczoraj sie dowiedzialam, ze ma inna. Dzis pewnie z nia siedzi. Ja sama nie mam z kim wyjsc. Ehh... A myslalam, ze on cos do mnie czuje :( Tak chcialam sie pozalic.

Gość romantycznyroman
tak to juz bywa moja droga :) konkurencja nie śpi. czuwaj !

No a co mam zrobic, jak nie potrafie faceta poderwac? Nie ejstem z tych podrywczaek, co sobie faceta w okol palca owina jednym smsem. Hmmm..

Gość taka jak ty tylko cwana
dam ci rade:) teraz zrobil cie po prostu w konia:) ale co nas nie zabije to nas wzmocni tak ze pamietaj ze oni potrafia przyjsc w tedy kiedy chcemy i powiedziec to co chcemy uslyszec tylko po to by nas zdobyc :) i po co zdobyc?? zeby korzystac... nie martw sie tylko musisz sie stac bardziej wyrachowana i musisz sie wycwanic i obiecac sobie ze nastepnym razem nie dasz sie zrobic w konia!! niech on sobie idzie to tej lafiryndy a ty jej jeszcze w glebi serca podziekuj ze takiego frajera i fagasa wziela do siebie BO TY NIE BEDZIESZ MUSIALA SIE Z NIM MECZYC!! ja pzezylam rozstanie zalamanie i wogole horror i teraz do siebie na metr nie dopuszczam... najpierw zanim sie zaangazujesz zbadaj teren i nie bierz nic na serce ale wszystko na rozum nie daj sie porwac temu blyskowi w jego oku temy usmieszkowi po prostu badz twarda i to ty decyduj! nie daj sie sobą komus bawic! nigdy wiecej....

Gość NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
popieram poprzedniczke:)

Tak staram sobie to wytlumaczyc, ze to minie, ze czas leczy rany, ze on nie warty. Ale wiadomo jak to jest :( Dzieuje za rade.

Gość teżSmutna
smutna22 ja też kilka dni temu dowiedziałam się że "obiekt mych westchnień" ma inną. co najdziwniejsze między nami było dobrze i gdyby nie moja czujnośc....gdyby nie moje pytanie pewnie nadal żyłabym w błogiej nieświadomości. ciągle zastanawiam się dlaczego wolał inną.....ale jego strata:P zapamiętaj te słowa: nic nie dzieiej się bez przyczyny,widocznie tak miało być i pewnie po jakimś czasie uznasz że dobrze że tak się stało:) a jeśli masz wrażenie że to była jednak Twoja druga połówka to mam jeszcze inną mądrość: jeśli jesteście sobie przeznaczeni to zejdziecie się nawet po dłuugim rozstaniu:) nie jestem zbyt dobra w pocieszaniu ale miałam szczere chęci....mam nadzieję że chociaż troszkę pomogło :)

Gość ciocia ela
teżmnie 2 lata temu facet zostawił , bo znalazł sobie inną i wtedy to był dla mnie koniec świata , a dziś mu po cichu dziękuję , bo to był kawał durnia , a teraz jestem z fajnym , porządnym facetem nie pękaj , lalka , wszystko się ułoży !!!!!!!

do \"tez smutna22\" wiem, ze to glupie, ale ciesze sie, ze nie jestem sama. Jakos latwiej znosic takie rzeczy nawet tylko ze swiadomoscia, ze jest ktos, gdzies... Pocieszam sie ta mysla, ze jak ma byc moj to bedzie, ale wiesz, czasem trzeba czekac kila-nascie, kilkadziesiat lat, bo sie nie zrobilo czegos, co nalezalo zrobic, pwoiedziec. Ja tak czuje, ze to TEN. Kurcze, 4 lata dzien w dzien myslalam ( mysle ) o nim. Kiedys powiedzial, ze mnie kocha aja to olalam. Potem juz tego nie powtorzyl. On jest niesmialy ( niby) i moze powinnam byla zrobic ten krok? Tez czuwalam, ale sam mnie powiadomil. Chyba po to, zebym byla zazdrosna. do \"Ciocia ela\" ciesze sie, ze znalazlas innego, lepszego :) Ale trudno jest troche. Zwlaszcza 2 dni po tej swietnej informacji.

Gość owca -
czas nie leczy ran... on tylko przyzwyczaja do bólu i nie ma bardziej smutnego widoku niz dziewczyna placzaca przez faceta. pamietaj: "Nikt nie zasluguje na Twoje lzy, a ten, kto na nie zasluguje, na pewno nie doprowadzi Cie do placzu" pozdrawiam i trzymam kciuki pewnie z nim tez ktos tak postapi jak z Toba. to wroci jak bumerang

Ja mu nie zycze, zeby jego to tez spotkalo. Dziekuje za pocieszenie, bardzo ladny cytat. Az sie troszke wzruszylam szczerze mowiac. Chyba czas zamknac jakis rozdzial w swoim zyciu.

Gość bez pseudo...
Hey Smutna ! ja mam tez chora sytuacje, poznalam jakis czas temu faceta, nie zaden tam model ale prawdziwy meski i rzeczowy a do tego z nietypowym humorem.... ma zone i dziecko a ja meza, zabiegal o moje uczucia[nic nie bylo i nie bedzie] a teraz kiedy ja prawie nie przestaje o nim myslec dowiaduje sie ze takich jak ja jest cale mnostwo :( zycie to nie bajka ale jak ktos madry powiedzial nalezy pamietac zle doswiadczenia ale nie nalezy ich rozpamietywac ;) mysle ze mozna wyciagnać te dobre rzeczy nawet z tak bolesnego 'incydentu' i zyc z swiadomoscia ze los nas po prostu oszczedzil :) pozdrawiam

Nie zmienia to faktu, ze ma inna i ciagle o tym mysle. Non stop. Moze przejdzie z czasem. Nawet nie moge jego zdjec ogladac bo mnie zal chwyta za serce i sciska w dolku.

Gość gaaska
wiem co czujesz,ale chyba myslenie o tym co n robi a kurat teraz to zla drga ktora prowadzi jedynie do lez.

Gość dedeu
tez tak mialam ale mowie sobie ze tego kwiatu to pol swiatu:)jak nie ten to inny

Masz ode mnie coś, co mi pomogło. Moze troche, ale zawsze to lepsze niż nic. Trzymaj się! 🌼 1. Nie kocham cię za to kim jesteś, ale za to jaki jesteś kiedy przebywam z tobą. 2. Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. 3. Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad życie. 4. Prawdziwy przyjaciel jest z tobą na dobre i na złe. 5. Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja. 6. Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz kto może się zakochać w twoim uśmiechu. 7. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. 8. Nie trać czasu z kimś, kto nie ma go, aby go spędzać z tobą. 9. Być może Bóg chciał abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać, kiedy ona się w końcu pojawi. 10. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. 11. Zawsze znajdzie się ktoś, kto cię skrytykuje. Zdobywaj zaufanie ludzi i uważaj na tych, których zaufanie już raz straciłeś. 12. Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą. 13. Nie biegnij za szybko przez życie, bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy. / Gabriel Garcia Marquez /

Dziekuje za slowa otuchy. Dzis juz jest lepiej. Czasem mam jakis \"napad mysli\", ale zaraz je od siebie odganiam. Przeciez swiat jest piekny :)

Gość uppppppppppp
upupppppppppppp

Wiem jak musi byc Ci ciezko, wszystko jest bezbarwne. Ale pomysl sobie, ze lepiej jest, ze stalo sie to teraz. Co byloby gdybyscie byli juz malzenstwem, mieli rodzine i wtedy bez skrupolow zostawilby was? Czy chcialabys byc z czlowiekiem, ktory tak naprawde cie nie kocha. Skoro Cie zostawil, jego strata. Zaslugujesz na kogos kto jest Ciebie wart. I wierze, ze ten ktos niedlugo pojawi sie w Twoim zyciu. Grunt to nie poddawac sie i nie rozmilowywac w swoim bolu. Pozdrawiam pa.