Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 22

Ktora z kobitek jeszce nie spi? a chciala by pogawedzic przy piwku??

Polecane posty

Gość Ona 22
a jakie masz problemy?

Gość Ona 22
ja jestem w Niemczech a wiec jest godzina raczej taka jak w Pl.

jak upatrze sobie faceta to nic z tego, zebym nie wiem jak sie starala.zawsze ten sam schemat. a jak ktos startuje do mnie to mi nie bardzo odpowiada to mniej wiecej jeden z problemow

Gość Ona 22
kurde ja tez mam problem partnerski ale troche na odwrut,podniesciu jutro w poludnie ten temat to wam opowiem,teraz msuze isc niestety spac :(posiedziala bym z wami jeszsze

Gość Ona 22
a ktora masz teraz godz u was?

trudno jest byc samej, nie jestem przyzwyczajona i dlatego tak zawziecie szukam bratniej duszy w przystojnym facecie;)

a problemów partnerskich, to bez liku....teraz bysmy do końca i tak nie wyczerpały tematu

standard... a jaki ma byc temat jesli nie faceci?? mnie osobiscie najbardziej ten temat interesuje,szczegolnie jesli ma zabojczy usmiech,spojrzenie i perfumy...

chociaz na caloksztalt wszystko wplywa.milczenie i obecosc jego.tyle mi wystarczy

ale niestety moge opmarzyc.dobrze chociaz ze tego nikt nie zabronic i mozna bujac w oblokach ile sie chce i o czym sie chce i nikt tego nie zabroni.to jest piekne

Gość taka_ona
ja tez jeszcze nie spie to przez niego:((

Gość taka_ona
czasami tak ciezko...byc z kims..znac sie na wylot..miec te same nawyki...ten same poglady na wszystko...te same zainteresowania...to coss..szczegolnego..i nie moc sie zblizyc...ech zycie!!

Gość taka_ona
no tak...wszyscy poszli spac..a ja sobie bede sluchac piosenek i myslec..i marzyc...tylko to mi pozostalo:(

Gość taka_ona
cos ciekawego...moze sie chociaz oderwe na troche?

ja napisalam dzis maila i ujawnilam w nim co i jak.wiem ze umoczylam sprawe ale i tak juz byla przegran.to sie czuje.ale juz taka jestem ze musze dac facetowi do myslenia chocby nie wiem w jakiej byl sytuacji

Gość taka_ona
no to jestem pod wrazeniem..ja tez lubie jasne sytuacje...czasami dobrze powiwdziec wprost, niz sie meczyc w zyc w nibylandii:)

a teraz bedzie mi glupio, na szczescie nie wiem kiedy go zobacze, a z drugiej strony moglabym patrzec na niego bez przerwy.glupie ciele ze mnie

Gość taka_ona
wlasnie moja najgorsza cecha to szczerosc...nie wiem, moze tylko ja tak mam, ale faceci to sobie strasznie cenia...nawet jesli ta szczerosc ich dotyka gleboko.

ja czekam,czekam az w koncu wywalam kawe na lawe w koncu to normalna rzecz ze ludzie sie sobie podobaja albo zakochuja sie.to jest ludzkie wiec dlaczego kryc to w sobie i nie mowic o tym.a noz widelec cos z tego wyjdzie.choc w moim przypadku jeszcze tak nie bylo ale nie chce zeby kiedys facet mi powiedzial:jakbym wiedzial to byloby inaczej ale myslalem ze nic dla ciebie nie znacze wiec nie staralem sie i przepadlo.

Gość taka_ona
emena...ja juz tyle w zyciu powiedzialam, czasami mialam zal, ze moze za duzo...ale wierz mi...lepiej mowic niz zyc w niepewnosci!!