Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka29

ah ten internet......................

Polecane posty

Gość niezapominajka29

wiem, to juz bylo ale ja powtorze , czy ktos z was zakochal sie przez internet,,, czy to mozliwe ?????????????????????? ja chyba sie zakochalam

Gość zytacha
Mozliwe, ja sie zakochalam przez GG w takim jednym, meczylo mnie 1,5 roku, bo on mial dziewczyne, wszystko minelo, jak sie w realu spotkalismy, jestesmy bardzo dobrymi przyjaciolmi, ale nasze drogi powoli sie rozchodza, nie gadamy juz codziennie, nie wymienilismy sie nowymi numerami telefonow...

Gość niezapominajka29
no wlasnie i my tez mamy sie spotkac, na razie jest gg i telefon ale ja sie cholernie boje tego spotkania ze sie rozczaruje i co wtedy?

Gość zytacha
No to sie rozczarujesz, ja sie tez rozczarowalam, cierpialam, plakalam, wydawalo mi sie, ze ze mna jest cos nie tak, ze pewnie mu sie nie spodobalam, ze dlatego nasza rozmowa w realu sie nie klei... Teraz wiem, ze po prostu tak mialo byc, karmilam swoja milosc wyobrazeniami, idealizowalam go, a on po prostu okazal sie calkiem normalnym kolesiem, nie moim idealem i nie moim wymarzonym.

Się kliknęło, się spotkało a na końcu pokochało :) [17 października obchodziliśmy rocznicę]

Gość niezapominajka29
i ja tego sie boje najbardziej. na gg jest super, kiedy rozmawiamy przez telefon jest dziwnie a co bedzie na spotkaniu?

Gość niezapominajka29
no wlasnie , kiedy rozmaiwamy prze telefon to rozmowa sie nie klei , po prostu nie ma o czym rozmawiac i to mnie martwi, niepokoi ze na realu bedzie podobnie

No to to już jest jakiś \"sygnał\" że na spotakniu będzie tak jak podczas rozmów telefonicznych albo gorzej :/ Ale póki nie pójdziesz to się nigdy nie przekonasz. Nic nie tracisz a możesz tylko zyskać :)

Gość zytacha
Moze on niesmialy jest... Zawsze jest latwiej pisac niz mowic

Gość niezapominajka29
mi sie wydaje ze on w ogole jest dziwny jakis:/ bo pieknie pisze ale rozmowa :( uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a moze ja go zle oceniam?

Może mu na Tobie bardzo zależy stąd to skrępowanie żeby nie palnąć jakiegoś głupstwa. Albo z natury jest nieśmiały. Mam koleżankę która cudownie pisze... a jeśli chodzi o nawiązywanie kontaktów czy po prostu rozmowy ze znajomymi to często trudno jej wydusić z siebie słowo. Dopiero po jakimś czasie \"otwiera się\" i można z nią \"normalnie\" pogadać :) Idź na spotkanie, nie zastanawiaj się nad głupotami i jeśli faktycznie jest nieśmiały [a Ci na nim zależy] to próbuj go jakoś ośmielić. Czasami nawet głupi żart potrafi rozładować najbardziej krępującą sytuację :) Pozdrawiam.

Gość niezapominajka29
on jest fantastyczny:)

Gość beatka w-wa
a mój sie nie chce ze mna spotkac bo boi sie ze zaiskrzy i tego ze nie zaiskrzy...Co pare dni dajemy sobie spokój i znowu piszemy:(Czuje ze sie zakochałam ale nie wiem czy na pewno:(

Gość posluchaj
wiecie co... ja pisze z jednym chlopakiem widzialam go pare razy ale go nie znalam nawet nie zwracalam uwagi na niego. To jest kuzyn mojej przyjaciolki wiec chcial od niej moj nr gg... nie ma mnie w kraju przez 5 miesiacy no i my piszemy od 4 miesiecy... i sie fajnie rozmawia :D

Gość posluchaj
a Ty widzialas go wczesniej?

Gość posluchaj
prawie sie zakochałam:D

Gość posluchaj
ja nie powiedzialam ze sie zakochalam podszywaczu :P

Gość posluchaj
czuje motylki w brzuchu jak z nim rozmawiam na g :D

ja się boje rozmowy przez tel bo wiem ze na zywo sie nie kleila. zreszta sam to powiedzial... na gg tez jest roznie, ale jak pisze do mnie to i tak rozplywam sie ze szczescia... sama nie wiem... chyba oboje boimy sie pokazac siebie... niesmialosc... no i mi na nim zalezy...

Gość niezapominajka29
mieszkacie w jednym mieście?

a mi sie dobrze i rozmawia na gg i telefon(ale sie kłócimy strasznie ):( i tego nie rozumiem ,jak moze wzbudzac tyle emocji osoba której sie nie widziało..

Gość beatka w-wa
Wampirzyca--jesli juz sie kłócicie na gg i telefon to po co sie spotykac?:(

Gość wiem co mowie
Nie ma nic gorszego niż internetowe znajomosci ! Praktykowałam jakis czas i nie polecam. GG a real to PRZEPAŚĆ ! Nie zapominaj o tym. To, ze fajnie wam sie rozmawia nie znaczy, ze w rzeczywistosci bedzie podobnie. Aha, Nie zdziw sie jak po 1 spotkaniu sie wiecej nie odezwie. Moim zdaniem strata czasu ciągła rozmowa na gg. Skoro sie dogadujecie to od razu sie umowcie. Znam dobrze wyczekiwanie kiedy na ekranie monitora wyświetla się ''XYZ jesd dostępny'' a już w ogóle podnieta jak ''XYZ przesyła wiadomosc'' . Tylko, ze niestety bardzooo później boli jak sie to konczy. Powodzenia

Gość przezylam to samo
wiem co mowie Swiete słowa !

Gość wiem co mowie
No niestety tak najczęściej jest. Wystarczy sobie poczytać o takich przypadkach w innych wątkach na tym forum. Do tego dochodzi jeszcze fakt, że faceci szukający dziewczyny na necie to 99% desperaci, którzy chcą mieć dziewczynę za wszelką cenę. No i kolejna wada internetu. Tu możliwości na znalezienie kogoś są nieskończone. Jest w pizdu portali randkowych, stron z ogłoszeniami, fotek, sympatii i chuj wie czego. Jak wiadomo mnóstwo zdjęć ukazuje pół nagie wypinające się panienki więc istny raj dla kogoś kto chce sobie znaleźć dupę, bo inaczej trudno to ująć. Poza tym kobiety ! Nie bądźmy naiwne ! Nie dajmy się nabierać na ich czułe słówka. Trudno mi zliczyć ile razy się dowiadywałam, że jestem taka niebanalna, taka dojrzała, że tak strasznie go fascynuje i intryguje no i że myśli o mnie idąc spać. Haha fajnie nie ? Zajebiście. Tyle, że każdy z nich mówi to samo każdej lasce, która poznaje ! Nie stać was, żeby poznać fajnego, normalnego faceta w realu ? Ruszyć dupę sprzed kompa i wio! Każdą na to stać . A jak już internetowe znajomości to dystans drogie koleżanki... DYSTANS

Gość beatka w-wa
szczery facet to taki który nie słodzi na gg który jest naturalny jedynie ,co to moze wszystko spieprzyc to odległosc:(I nad tym trzeba sie zastanowic.My spróbujemy w sobote sie spotykamy:)