Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E W E L I N A

Na Tuska glosuja ludzie wyksztalceni i inteligenci

Polecane posty

Gość Byczydzien
Obciągam z połykiem za friko :classic_cool:🖐️

Gość E W E L I N A
Nie jestem prowokatorką. Pogodzcie sie z tym,ze osob wyksztalconych jest mniej,ciemnota sie szerzy,wiec nie dziwne,ze Tusk przegral[ :( ] Niektorzy piszac ,z e maja wykszt.wyzsze swoja wypowiedzia zasilaja glabow-prymitywne wpisy,w dodatku zadnych argumentow. Wiec fani Kaczorow cieszcie sie,pogadamy za 4-5 lat! Ja nadal twierdze,ze liberalizm to jedyne lekarstwo na chora Polske.Ale ludzie nie znaja podstawowych pojec wiec nie wiedza co znaczy liberalizm-wiec sie boja.Wiedza otwiera bramę i zabija lęki. Moze za pare lat ciemnota nie bedzie glosowac i wygra liberalizm! Chetnie popatrze,co bedzie dzialo sie za jakis czas,czy zwolennicy Kaczorow nie beda wkurzac sie.

Gość E W E L I N A
A swoja droga teraz mamy dowod na to,jak media i sondaze manipuluja ludzmi. Powiedza,ze kaczor da mieszkania i duze zasilki,prosze bardzo-przewaga kaczora 8% !!!

Gość ewelina ma rację

taa mundre , ucone , a gamunie. az roi sie od tych z papiurkiem co to wyzsze szkoly pokonczyli piecio-pietrowe a bezrobotni sa nieudacznicy albo pracuja najemnie jako sprzedawcy kitu czy lichwy w bialych kolnierzykach. jakzescie takie mundre to czemu wasz kit nie przechodzi na wsiach gdzie chlop madry nie brakuje mu tkzw rozsadku i rozumu i tam kit ciezko opchnac jedynie mozna go sprzedac takim samym debilom z dyplomem a bez szerszych horyzontow. niestety szkoly humanistyczne sa zdominowane przez oglupiaczy.

Gość genek a ty zazdroscisz
dyplomu??

ja niczego nie zazdroszcze bom taki glupi nie jest bym myslal , ze dyplom choc i ja go mam dawal gwarancje madrosci. wlasnie te co to ich occe wygnaly bo one takie slabosilne i do wykopkow ani do niczego sie nie nadaja do mniast i nagadaly im zeby szly w doktory czy insze ministstry a potem takie wynalazki co to blagalnie zdaly ledwo w systemie zzz egzaminy nami chca rzadzic.i siem opysza ze one take kstalcone.

Gość hehe.....
A może to byli magistrowie- więźniowie ? :D:D:D Tacy jak Pęczak, Jakubowska, Rywin .... Jestem przekonany, że oni nie głsowali na PiS ;)

Gość dlatego drogi gienku
ze jakos wies poszla solidarnie do urny bo proboszcz kazal a jako ciemnogrod poparla wiadomo kogo hehe, no coz nie mam nic przeciwko wsi ale uwazam ze glos wiejski powinien sie liczyc jako pol miejskiego.

Gość a no wlasnie
tak jak mowisz Laylah tak jak mowisz.. tylko czemu mnie to nic a nic nie dziwi? przeciez to od razu widac bylo co to za gra..

Gość ochach
Na Tuska głosowało ponad 90% więźniow z zakładow karnych,złodzieje i politycy którzy mają się czego bać,to tyle w wielkim skr.

ma bo jak publicznie wytykal zlodziejom z PO ich afery to oni mu sprawy robili bo co mogli zrobic prawda wkurwia liberalow.a teraz on sie powinien na nich odegrac .Tusk moglby tam do wiezienia trafic tam by rzadzil bo ma zwolennikow.

ja sam sobie kupie bo mnie na to stac i nie dlatego glosowalem zeby mnie P.Kaczynski cos dal lub kupil tylko , zeby tych co mnie z moich podatkow okradaja pozamykal .jakby Tusk dalej rzadzil to ja i tak se kopsne rade ale cala czereda inteligentow zmuszona by byla wyjechac jajki myc angolom albo inszym niemiaszkom i dalej zylibysmy w ukladzie postkomuno- ubeckim .