selkie 614 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, butloszczoch napisał: A bylas tak noszona ?? Nie bądź za ciekawski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mydickisbig666 53 Napisano 2 godziny temu Boooze jakie to zensualne and zegzowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Ueee. To zajrzyj później jak wróci temat na górę. Ja nawet często nie wiem co się dzieje, bo wpisy gości muszą być zaakceptowane przez moderację. Ostatnio jeden stały gość do mnie sapał (oczywiście mu odpyskowałam) więc zaraz nas zwinęli do rezerwatu żebym się nie rozwinęła do bana "Do rezerwatu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu No idzcie na nastroik wy stare polskie fladry maciory xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: No ale przecież przeniósłby Cię na swoich biodrach do łóżka (nie wiem, jak opisać pozycję, ale wiadomo) No nie wiem, takiego kloca ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 5 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, selkie napisał: No to ile masz lat? ON 30 MA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: No nie wiem, takiego kloca ciężko Haha, spróbujcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Stare baby przyszly sie pochwalic seeksem ktory ogladaja tylko na filmach romantycznych, za duzo harlekinow sie naogladaly xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, KochamZielenxD napisał: Ja mam nekroflaka i mloda szczupla zgrabna laska o zlotych wlosach by go postawila a nie takie staruchy jak magda salowa albo selkie czy caryca czy tam kulfon czy inne krejze Ogólnie żadna baba, bo na poprzednim temacie pisałeś że jesteś gejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 5 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, mydickisbig666 napisał: Elka pisała że to możliwe no leżak to akurat oczekuje akrobatki żeby na nim skakała i przywróciła nekroflaka do życia NEKROFLAK 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Haha, spróbujcie Dwa dni później: Hej kochana, piszę do ciebie ze szpitala powiatowego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: A ty Selkie ile mash lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Jestem gejem nie z wyboru bo zadna baba mji3 ni3 chce a geeje wrecz przeciwnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Ale jakbym mial brac takie staruchy stare baby jak wy selkie czy caryca to wole chlopcow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu (edytowany) . Edytowano 2 godziny temu przez selkie myślałam, że to sernik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Dwa dni później: Hej kochana, piszę do ciebie ze szpitala powiatowego... Tak naprawdę w seksie ważny jest komfort, więc jakieś wygibasy w barszczu Sosnowskiego to wiadomo... ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Ueee. To zajrzyj później jak wróci temat na górę. Ja nawet często nie wiem co się dzieje, bo wpisy gości muszą być zaakceptowane przez moderację. Ostatnio jeden stały gość do mnie sapał (oczywiście mu odpyskowałam) więc zaraz nas zwinęli do rezerwatu żebym się nie rozwinęła do bana Oni tu pyskują, że na N. jest nudno, a prawda jest taka, że gdyby moderacja ich tam nie wycinała, to zalaliby wam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Tak s serialach romantycznych mowili ze komfort? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Oni tu pyskują, że na N. jest nudno, a prawda jest taka, że gdyby moderacja ich tam nie wycinała, to zalaliby wam temat. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Selkie jest juz kolo 50, to stara przegrywka xD do mlodych fajnych dziewczyn zadnego wystartu nie ma xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 2 godziny temu Selkie a Ty ile masz lat ? Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, butloszczoch napisał: Selkie a Ty ile masz lat ? Huh Już ci sernik odpowiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Wyglada na okolo 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KochamZielenxD napisał: Selkie jest juz kolo 50 No to wychodzi, że mam młodszego od siebie sporo faceta, a tak wieszczyłeś, że niby się za młodszymi oglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Oni tu pyskują, że na N. jest nudno, a prawda jest taka, że gdyby moderacja ich tam nie wycinała, to zalaliby wam temat. To byłoby stare ero kafe. Niektóre ich wejścia są tak żenujące, że aż zęby bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Oni tu pyskują, że na N. jest nudno, a prawda jest taka, że gdyby moderacja ich tam nie wycinała, to zalaliby wam temat. Nie kus losu xS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: To byłoby stare ero kafe. Niektóre ich wejścia są tak żenujące, że aż zęby bolą. Mogę się domyślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 614 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, butloszczoch napisał: Nie kus losu xS Nie, tam mody na szambo nie pozwolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu (edytowany) twoj stary biznesmen to juz kolo 70 jest, imponuje ci ze ledwo sie rusza ale mercedesa ma slk na ktorego zbieral hajs przez 50 lat pracy biznesmena Edytowano 2 godziny temu przez KochamZielenxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 250 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Już Widziałaś może Śliwkę? Nie wiem czy skromna obecność widmoka ją wyłączyła z forum czy za bardzo wstyd jej za Tfuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach