Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w samotności

..samotnie siedzę w domu i już otworzyłem flaszkę, zaczynam degustację

Polecane posty

Gość w samotności

Zaczynam od lampki koniaku ale jeszcze na mnie czeka literek żubrówki , oczywiście sok jabłkowy też ma , czyli jestem przygotowany, degustację już rozpocząłem, Wasze zdrowie.

Gość Klikuklik
na zdrowie..u mnie tylko winko domowe...a może nie tylko ;-) no to chlup.....

Gość blebleble
też siedzę sama i zaczynam żubruwkę z sokiem jabłkowym..widać sposób dobry na samotne siedzenie...

🖐️ Samotnie co prawda nie siedzę...ale właśnie popijam gin z lodem. Z jakiego powodu, siedzisz samotnie ? :)

Gość anty wizaz
jestes żałosny .... jeszcze chwalisz sie tym...samotny wieczór z flaszka...no prosze cie!! przyznaj sam czy to nie brzmi conajmniej załosnie?

Gość issa
witam ja tez dolaczam do Was, choć skromniej, bo tylko z szampanikiem...ale bąbelki są takie dobre...i też smotnie siedzę... pozdrawiam

Gość anty wizaz
jak sie ktos wyszalał w piatek to w sobote juz nie ma siły szalec....a siedzenie samotnie z flaszka jest i tak zzzałosne do bólu!! wiecie o tym tylko nie potraficie przyznac sie przez sobą...

Gość Joanna-21
i ja siedze samotnie i otwieram butelkę czystej. A byłam taka szczesliwa....

Gość w samotności
to teraz za Wasze zdrowie i na drugą nóżkę, dzięki że pijecie ze mną.

Gość anty wizaz
alkoholiki jedne

Gość Joanna-21
przyznaję sie sama przed soba, że to żałosne

Gość issa
zawsze to razniej, no nie ?

Gość to na pijacki topik
idzta tam nie bedzieta pic w samotnosci

Gość no to
chlup ... ( w ten głupi dziob) - bez obrazy:)

to i ja się przyłącze, samotnie pije wino...ale czy nie lepiej cierpieć w samotności niż z drugą osobą?.... ech ale to życie jest dziwne...

Gość w samotności
hej, a pamiętacie to: w piwnicy mnie pochowajcie , w piwnicy mnie kopcie grób.... no to chlup za Wasze

Gość no i co z tego..
zalosne ,nie zalosne, fakt ,ze siedzimy jak te dupy sami w domach wlasnie mi kumpela z chaty zaproponowala wyjscie a mi sie zwyczajnie nie chce isc, bo towarzycho nie takie jak lubie starzeje sie, bo szukam pretekstu by nie wyjsc z chaty ehhh tam...dobrze mi tak jak jest, lubie czasami byc sama ze soba wiec...chlup :)

Gość w samotności
piję ponieważ nie mam rodziny, jakoś nie potrafię swoją osobą zainteresować kobiety , mówią że jestem facetem , na kumpla się nadaję , echhhh, kobiety teraz szukają raczej innych potrzeb niż życie w związku małżeńskim a ja chciałbym , widocznie nie mogę natrafić na swoją polówkę, więc z żalu teraz piję.

Gość no i co z tego..
w samotnosci----->ile masz lat?

ja też pije z żalu za utraconą miłościa, za tym co było piękne, a teraz jest pustka, ale i pije za nowy początek, bo zaczynam wierzyć,że dogonie jeszcze szczęście....każdy powód jest dobry,aby pić,ale nie każdy wystarczający, aby się upić!

Gość w samotności
... dlaczego mnie powiedziała, że jestem fajnym facetem ale nic więcej ze znajomości naszej nie będzie? to teraz piję.

Gość ikkka
hej moze nie jest tak zle

Gość no i co z tego..
a mi jest troche przykro,ze wszyscy sobie dookola zycie ukladaja, maja wspolne plany itp..a ja nic a nic, juz nadzieje stracilam na cokolwiek gdybym sie uparla albo poszla na latwize to juz bym chyba 5 razy za maz wyszla....:D :o

Gość w samotności
po południu naszykowałem sobie sporo drewna i teraz przy kominku się grzeję i delektuję trunkami w samotności, fajnie strzela drewno palone w kominku a ja sobie popijam.

Gość samotnica 1234
*****w samotności chetnie bym teraz z Toba posiedziała przy kominku

Gość anty wizaz
boze jaki smutny wątek....ja własnie siedze sobie przy komputerku kolo cipłego kaloryferka jakies 2 metry za mna siedzi mój chłopak ,którego kocham do szlanstwa ( on mnie chyba tez") jutro ide sie upic i w ogole zycie jest piekne....aha pamietajcie rzecz jedną: CZASEM MUSI BYC ZLE ZEBY KIEDY INDZIEJ MOGŁOBYC DOBRZE.. . niestety zasada sprawdza sie tez w drugą strone wiec ciesze sie chwila obecna ,bywa gorzej ale nie mozna sie nad sobą uzalac bo to nie przynosi zadnych efektów tylko jest dół. i alkohol to swinstwo.

Gość w samotności
samotnica 1234 zapraszam bardzo serdecznie, posiedź chwilę ze mną przy kominku, za chwilę drewna doniosę, żeby było ciepło Tobie, czy napijesz się ze mną?