Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powaznie pytam

ciąza a kawa..

Polecane posty

Gość Powaznie pytam

czy w ciązy ma sie obrzydzeni edo kawy ??? jesli wczesniej wypijało sie 2 kawy dziennie regularnie ... ??? dziwne to dla mnie bo lubie kawe a ostatnio az mnie odtrąciło kiedy tylko poczułam jej zapach .. mam powody do obaw ze moge byc w ciazy . odpiszcie prosze

Gość pierwszy raz slyszę że
w czasie ciąży odrzuca od kawy:-oChociaż kto wie,nigdy w ciąży nie byłam...

Gość Dusiołek
halllo ja ci gadam ze nie jestes w ciązy !!!!!! :D

Gość Dusiołek
:D :D :D :D :D :D głupalku nie jestes w ciązy to ja jestem :D

Gość boo20
a co ty tam wiesz dusiołku??? heheh

Gość Dusiołek
i niech ktos powaznie odpisze ... bo sama jestem ciekawa.. hmm.. :/

Gość boo20
się nie zgadzam z Toba, mam bóle piersi, odrzuca mnie od jednego, przyciąga do drugiego...ehhh

Gość boo20
no właśnie, niech ktoś poważnie odpowie, bo od wielu kolezanek to słyszałam i chcę wiedzieć, czy to objaw ogólnie dostrezgany, czy tylko w moim regionie

Gość Dusiołek
heheheh boo20 nasze kolezanki maja dziwne objawy ciazy maja dzieci z kosmitami .. :D a tak poza tym kawusia nie jest zdrowa ..

Gość lalllka
mozliwe z ejestes....poza tym kawa jest zdrowa....opoznia proces starzenia sie skory nawet bardizje niz zarcie warzyw, chroni przed zawalem rakiem i cukrzyca i poprawia trawienie...na pewno jest lepsza niz czarna herbata.

Gość basiasz
Jestem w czwartym tygodniu ciąży, jeszcze nie potwierdził tego lekarz ale za to test i inne objawy. Ale mam dylemat. Uwielbiam parzoną kawę, piję 2 razy dziennie. Kawa jest zdrowa ale z umiarem. Ale czy moge pić ją chociaż raz dziennie-rano będąc w ciązy. Moja znajoma jak zaszła w ciąże to zupełnie odstawiła kawę. A co do wstrętów do kawusi-to dziś właśnie porannej nie dopiłam bo dziwna jakaś była. Może naparwdę jest wstręt!!!

Hmmm.....ze mnie zawsze był straszny kawosz....potrafiłam wypić dziennie 3 kubki kawusi,poprostu smak kawy był dla mnie nie do zastąpienia....Gdy dowiedziałam sie że jestem w ciąży wszedzie szukałam informacji o wpływie kawy na dzidzie i doczytałam się,że śmiało można pić jedną kawkę.Bardzo mnie to info ucieszyło jednak po kilku dniach na widok kawy zaczeło mnie odrzucać...i ten smak...wrrr...ale myśle a tam!tak mam dzsiaj.Jednak nie ,nie pije kawy już 3 tegodnie i w ogóle mi jej nie brakuje.....wrecz przeciwnie.....Jednak nie uwazam zeby to był objaw wczesnej ciąży....pierwsze symptomy to:ból piersi [ big],wahania nastroju--zmiany humorków dosłownie na przestrzeni 5 minut---z płczu w śmiech i wice wersa :),okres stop....no i tescik robimy.....i już wiemy :) że ❤️dzidzunia❤️ pozdrawiam gorąco 🌻🌻🌻