Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia_ciezarna

wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość glupia_ciezarna

zrobilam test. Boje sie bardzo ze cos moglam zrobic dzidziusiowi.. bo jakies 4 dni temu strasznie sie opilam:(.. A podobno pierwszy trymest jest najwazniejszy dla rozwoju dziecka.. Strasznie sie boje..

Gość glupia_ciezarna
czy alkohol mogl zaszkodzic dziecku? Boze jakbym wiedziala ze jestem w ciazy to bym tak glupio nie zrobila.. a teraz cala w strachy jestem i mam schizy:(

Gość podobno
w pierwszych 2 tygodniach po zapłodnieniu nie jest to neibezpieczne, jeszcze nie ma takiej więzi matki z płodem, jeszcze nie są w pełni ze sobą połączone, czy coś takiego...

Gość viorika
o,tez bylam w identycznej sytuacji.dalam czadu i to ostro a pare dni pozniej dowiedzialam sie o ciazy.naschizowana bylam cale 9 miesiecy.wszyscy lacznie z lekarzem mowili,ze wszystko bedzie ok-zero paniki,ale ja i tak zylam w stresie:).niepotrzebnie oczywiscie,bo mam zdrowego dzieciaczka:)wszystko bedzie dobrze!zobaczysz.a poza tym juz niedlugo bedziesz robic usg,bedziesz sluchac serduszka dzidziusia wiec bedziesz miala 100%pewnosc,ze Maluszek jest zdrowy:)

Gość lalllka
hmm czasem ma wpylw a czasem nie...czasem anwet niewielka ilosc wystarczy by dizeckow pozniejszym wieku bylo przyglupem to znaczy mialo duze problemy z naukka itd....:/

Gość niby tak
ale na to nie ma reguly.niektore kobiety wcale o siebie nie dbaja w czasie ciazy (pija, pala itp) i rodza zdrowe dzieci a z kolei te co na siebie chuchaja i dmuchaja rodza chore czasami...taka przekora losu:O

Gość moze to nie do tematu ale
moja ciotka palila w czasie ciazy ale ogolnie dbala o siebie tylko poprostu palila i urodzila martwe dziecko ale takie podpicie nie moze po prostu mu zsszkodzic. teraz dbaj o siebie nie stresuj sie bo dzidziusiowi krzywda sie moze stac i czekaj spokojnie na wyniki badania usg ;):):);)(;0:>)O0p09)P)PP:):)

Gość Remer
do \'niby tak\' nie można sie zgodzic z twoim pogladem. ty tylko tak sobie myślisz. kobieta palaca w ciązy nie urodzi zdrowego dziecka.