Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziekuje

Poleccie mi dobra ksiazke do poczytania na jesienne zimne wieczory

Polecane posty

Gość prosze/////
kryminaly A.Christie :) Code Da Vinci

Kod Leonarda da Vinci z gory mówie trche bulwersujacy! banalne romanse ktore sie \"lyka\" jesli jestes kobieta lub kryminalki Grahama Mastersona troche fantastyczne ale latwo sie czyta i potrafia zaciekawic

Gość ricecookie
ostatnio czytałam "jednoroczna wdowa" chyba irvinga podobała mi sie dobra akcja, kilka swietnych pomysłow, troche nietypowa, ponoc jest juz film ale nie widziałam

Gość kikikiki maupa
książka kucharska lub książka telefoniczna.

autor mario puzo \" ostatni don\" emil zola \" germinal \" aleksander solżenicyn \" oddzial chorych na raka \" james clavell \" krol szczurow \" ken kesey \" lot nad kukulczym niazdem \" mario puzo \" rodzina borgiow \" mariusz maślanka \"bidul \" eugeniusz guz \" zamach na papieża \"

Gość HURRRRRRAAAAAA
"Decameron" Boccaccia - 100 nowel erotycznych opowiedzianych przez 10 osob w 10 dni :) Oczywisice dotyczy to erotykow renesansowych, nie doszukujcie sie w nich opowiesci landryn z domow publicznych ;) ale polecam serdecznie, dla panien z dobrych domow :)

Gość HURRRRRRAAAAAA
moze nie dla panien z dobrych domow, bo seks zakonnicy z udajacym niemowe. ktorych podglada inna zakonnica, ktora wrecz gwalci tego faceta - to nie jest moze historia dla panienek z dobrych domow ;)

Gość Wielka Cindy
Wszystkie książki Cobena!

Gość gość
Tanya Valko - "Arabska żona", "Arabska córka" , "Arabska krew" itd , jeszcze są jakieś części. Polecam - świetna!