Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metamorfoza07

modne buty !

Polecane posty

Witam wszystkie Kobietki ! Napiszcie parę zdań, co myślicie o tych bucikach, mam zamiar je kupić z myślą o Sylwestrze. Kupiłam już brązową sukienkę do kolan, która jest ukośnie ścięta, po prostu śliczna, ale bardzo prosta, bez zbędnych ozdób i chciałabym założyć do niej właśnie te kozaczki, które sądze powinny być zauważone :) bo będą wyeksponowane. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69107050 Napiszcie także jakie ostatnio upolowałyście dla siebie buty z których jesteście zadowolone czy też nie oraz dlaczego. Jeżeli macie taką możliwość wklejajcie ich zdjęcia ! Pozdrawiam i czekam na Was !

Gość Oto butki
dla prostytutki

oj nieładnie tak obrażać nie znając człowieka, jestem w związku od ponad 10 lat, brzydkooo, ale cóż inteligencja nie zawsze idzie w parze z kulturą osobistą, a i inteligencja nie gości w każdej główie :) a dla mnie wiązania z boku są po prostu zbawieniem, nie mam nóżek jak sarenka :)

Gość HAHEHIHO
JAKIE CIEPŁE,AKURATNE NA ZIME

Gość Hehe......
To było dobre :D

no cóż jeszcze raz, buciki kupuje na SYLWESTA, którego nie będę spędzać pod gołym niebem :) a nie na zimę, ale żeby to wiedzieć, najpierw trzebaby byłoby przeczytać co napisałam, a nie jedynie pismo obrazkowe :)

Gość HAHEHIHO
TO TY JUZ MYŚLISZ O BUCIKACH NA SYLWESTRA???HAHAHAHAHAHA TYM LEPIEJ. DLA MNIE TO MOŻESZ IŚĆ NAWET W GUMAKACH

Gość te buty sa okropne

Gość anjjja
wg mnie sa tandetne, sorry jesli urazilam czyjkolwiek gust te "dziury" sa juz niemodne (zreszta czy kiedykolwiek byly? )

no przykro mi, ale dla Ciebie niestety nie wystąpie nawet w gumkach, a dodając czy są tutaj jakiekolwiek kobiety zadowolone z życia czy tylko zgorzkniałe? bo to przerażające nie umieć sklecić kilku zdań w kulturalny sposób wyrażając swoją opinię, również negatywną

Gość HAHEHIHO
TE NIEBIESKIE TO JEST TO.MOZESZ SMIAŁO WALIC W NICH NA SYLWKA POWALISZ WSZYSTKICH NA KOLANA JESZCZE GRUBO PRZED 0:00

Gość HAHEHIHO
TY ZA TO TAKA INTELIGENTNA KUP TE WIEŚNIACKIE BUCIKI I POPIERDALAJ NA TEGO SYLWESTRA I LUDZIOM DUPY NIE ZAWRACAJ.TAKA TĘPA JESTES ŻE SAMA NIE UMIESZ SIE ZDECYDOWAC CZY CI SIE PODOBAJĄ TO WYCIĄGNIJ LOS

no nic maleństwa, chyba Was opuszczę, bo wieje nudą i strasznie niskim poziomem ;) zakompleksionym i przepełnionym goryczą oraz chęcią wyładowania negatywnych emocji , życzę worka treningowego w prezencie pod choinke ! ;) buziaki robaki !

Gość hhhhhhhhttttttttttt
te buty z dziurami sa na pewno.... oryginalne. ale czy oplaca sie takie kupowac? kup lepiej jakis porzadny but, w ktorym nie wyglada sie jak panna z dzielnicy czerwonych latarni (bez urazy), a w ktorych wyjdzie sie nie raz i nie tylko na sylwestra.

Gość kobittka
Gdyby nie te dziury, butki bylyby calkiem w porzadku. Ladny i modny kolor, szpic i szpilka zawsze beda mi sie podobac, ale te dziury to przesada. Szkoda, ze ktos spapral takie fajne kozaczki.

Gość dobra rada_
a gdzie idziesz na Sylwestra ? do burdelu ? no jesli tak, to te czarne kozaczki pasuja, a jesli nie, to wez te niebieskie !!! :D

Widze ze ludzie nie wiedza jak sie prostytutki ubieraja:D Skoro uwazaja ze te kozaki to dla pani spod latarni:D Moze odsłonięty brzuch takze Was szokuje?? I przypomina prostututki?? Nie mowiąz juz o spódniczkach :D Zycze dalszego zycia w niewiedzy :D Powodzenia

Gość mam pytanie...
honey a ty razem z Metamorfoza sprzedajecie te buty ?

no ba, zeby tylko te buty! Polowe allegro to przeciez nasze aukcje! ;) Zaraz bedziemy je reklamowac, dajcie nam chwile czasu;)

Gość damy wam chwile czasu
a jakze ! ;)

To ja odpowiem kulturalnie i szczerze... Tylko kolor mi sie podoba w tych butkach...Moze i są oryginalne, ale na twoim miejscu kupiłabym klasyczne kozaczki, które wykorzystasz więcej niż tylko na tę okazję.. Poza tym, tak z innej beczki, \"czubki\" są niemodne!! Teraz nosi się zaokrąglone noski..

Gość Śmieszy mnie autorka
Najpierw kazała napisać co myślimy o tych butach. No to napisałyśmy szczerze co myślałyśmy. A ona jak tylko usłyszała pare nieprzychylnych opinii to nam wygadała od jakichś nie na poziomie i że niby tylko ona tutaj jest inteligentna. Nie chce przyjąć do wiadomości że ma tandetny gust.

Gość no wlasnie
mysmy bardzo inteligentnie stwierdzily ze nam sie te buty nie podobaja ...czyzby autorka topiku uwazala slowo NIE za nieinteligentne a slowo TAK za inteligentne ? no tak to wyglada :)

Gość monikaab
tylko jeszcze to "nie" powinnyscie umiec powiedziec, a nie sypac teksty typu "buty dla prostytutki". Mi buty sie podobaja, mimo ze sama nie chodze w obcasach. I mysle ze pasowalyby do tej sukienki, tam przeciez wazne jest wyeksponowanie nog, nie mozna zalozyc jakis "kowbojskich" kozakow. A co do mody na okragle noski... jak wchodzily "czuby" to bylam negatywnie do nich nastawiona, ale teraz te okragle nosy to juz przesada...