VenusHorizon2 31 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Płaski napisał: Ona by dosłownie z każdym poszła skoro nawet Leżak był w jej zainteresowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tylko weź ze sobą wiesz co. Już dzwonię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Już dzwonię 997 ten numer to kłopoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: 997 ten numer to kłopoty Pies psowi nierówny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Pies psowi nierówny Gdybyś poznał faceta mojej matki, też niezły Alvaro z niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu Ja go tak zapisałam w tel "Alvaro" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 60 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Gdybyś poznał faceta mojej matki, też niezły Alvaro z niego. Tego księdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Tego księdza? Aaaa leje hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Płaski 3 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Gdybyś poznał faceta mojej matki, też niezły Alvaro z niego. Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Płaski napisał: Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Patologia bo moja matka ma faceta byłego policjanta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Płaski napisał: Ale patologia jak skurrwysyn Twoj ojciec pewnie nieznany Mój tata ma się dobrze, skończ bóldupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 60 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Еlciаа napisał: Aaaa leje hahaha Teraz przynajmniej wiem, po kim ty poszłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 830 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Teraz przynajmniej wiem, po kim ty poszłaś Ja przy mojej matce to jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach