Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ptacuje w kredytach

kto ptacuje w kredytach???

Polecane posty

Gość kto ptacuje w kredytach

jest tu ktos taki??

Gość nie ma tu takich
osób ?? :o

Gość nie ma tu takich
a pracujesz kobita w kredytach???

Gość nie ma tu takich
a bo ja od jutra ide właśnie do takiej pracy:) i bym chciala wiedziec co sie tam robi, napiszesz mi prosze:) i ile sie mniej wiecej zarabia, bo jeszcze nic nie wiem:o

Gość no i ja tez ....
sluchamy .... :D

Gość nie ma tu takich
oj kobita , napisalam to nie widząc Twojej wypowiedzi:O i nie wkurzaj sie prosze:)

Gość nie ma tu takich
o własnie bede w pośrednictwie kredytowym pracowala, czyli tak jak Ty, prosze napisz mi cos o tej pracy i moze daj mi jakąś rade, bym byla wdzięczna

Sorry, miałam klienta, ale już piszę. Musisz obryć warunki wszystkich kredytów które macie w ofercie. A nie wiesz dokładnie na jakie stanowisko Cię rzucą? Bo ciężko tak o wszystkim pisać :O .

Jeśli będziesz w pośrednictwie to pewnie będziesz tam robić wszystko. Więc podstawą jest znajomość oferty czyli wszystkiego musisz się nauczyć na pamięć. Pewnie będziesz obsługiwała bezpośrednio klientów , więc miła aparycja i przyklejony uśmiech do twarzy-musowo. Dodatkowo znajomość obsługi kompa i wszystkich programów na których pracuje pośrednictwo, do tego znajomość obsługi internetowej kredytów(ja mam banki które obsługuję internetowo, czyli wnioski przed wysłaniem oryginałów rozpatrywane są pocztą elektroniczną-skraca to czas oczekiwania na decyzję). No i na pewno wyślą Cię na szkolenia z każdego z obsługiwanych banków bo żeby zdobyć licencję potrzebną do obsługi trzeba przejść szkolenia - niektóre zakończone egzaminem (najfajniej było w Warszawie :P ). Pytaj jakbyś czegoś jeszcze chciała się dowiedzieć.

Gość nie ma tu takich
ooo dziękuje Ci serdecznie! Wiesz co..ja dokladnie nie wiem co bede tam robiła, bylam w czwartek na rozmowie(z ktorej praktycznie niczego konkretnego sie nie dowiedzialam) Kobita powiedziala, ze znalazla juz kilka dziewczyn i mi rowniez kazala przyjść, powiedziala, ze jest to praca za biurkiem, w dokumentacji, odbieranie tel, i przy komputerze, aa i powiedziala, ze najpierw bedzie jakies szkolenie na ktorym bedzie trzeba uzyskać o jednym konkretnym kredycie info, kredyt sie nazywa Dobry kredyt jeszcze raz dziekuje za odpowiedz

Aaaa, to masz ułatwione zadanie bo twoje biuro obsługuje tylko kredyty z Money Banku(oni maja w ofercie Dobry Kredyt). Nie będzie tak źle, jak mam w ofercie 5 kredytów , każdy z innego banku, do tego chwilówki i żyję(zaznaczę że jestem w biurze sama i zajmuję się wszystkim począwszy od pracy za którą mi płacą a skończywszy na załatwianiu spraw typu naprawa ksero czy dogadanie się ze sprzątaczką-bo szef mieszka jakieś 200 kilosów stąd i tylko przysyła mi kasę na konto na bieżące wydatki :D ). No, ja sobie chwalę. Praca troszkę stresująca-bo wiedomo klienci są różni, ale przynajmniej nikt mi nad uchem nie brzęczy :P . Na pewno sobie poradzisz :D .

Gość nie ma tu takich
ooj to masz "troche" pracy, ale Ty obrotna jesteś to nie jest żle, ale w sumie chyba powinni Ci kogoś dać do pomocy (chociaż stazyste) No w sumie troche sie boje, szczerze mówiąc nie bardzo lubie prace z klientem, ale to jest do przejścia... wiem to głupie pytanie, ale jak myslisz orientacyjnie ile mogą mi płacić za ta prace?? Ta babka nic nie mówiła o kasie tylko kazała przyjść.... jestem pełna obaw, ale zobaczymy co ma byc to będzie:)

Nie mam zielonego pojęcia, ile Ci\" zaoferują \". Jeśli nie masz pracy to łap tą nawet za \"minimum\", bo praktyka w zawodzie jest w cenie i potem z praktyką możesz złapać coś za lepszą kasę.

Gość nie ma tu takich
oki, dziekuje Ci raz jeszcze, i pozdrawiam:)

Gość nie ma tu takich
Kobita jesteś może??? Albo jest ktos kto pracuje w pośrednictwie kredytowym??

Gość nie ma tu takich
halo :(

Gość nie ma tu takich
kobita ratuj!!!!!:(

Gość nikogo niet
?????? przeciez musi tu byc ktos kto pracuje w kredytach tzn pośrednictwie kredytowym

Gość kla kla
Zależy na jakim systemie będziesz pracować. Jaka odpowiedzialność spadnie na Ciebie. Czy bedziesz tylko przyjmować wnioski kredytowe, czy będziesz musiala również podejmowac wstępne decyzje, ustal to wszystko z pracodawcą.

Gość nie ma tu takich
halo kobita , lub Ktoś inny??jesteście????

Gość nie ma tu takich
to ja może napisze o co mi chodzi, a jak bedziesz kobitka , lub ktoś inny to bardzo prosze o odpowiedz *no własnie jeśli chodzi o wniosek to : co sie tam znajduje w tym wniosku?? (jakie tam są informacje? ) *i co trzeba ogólnie wiedziec o kredytach?? (jeślichodzi o procenty) Ogólnie jakie trzeba mieć informacje??? Błagam pomóżcie!:(

Gość nie ma tu takich
kobita, please...jak bedziesz na pisz do mnie na gg: 7656303 z góry dziękuje