Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kompleksami ale bez obsesji

Operacje plastyczne. Po co się krzywdzić?

Polecane posty

Gość kruszynka00
up ;)

Gość kruszynka_
wchodze na poczte i wchodze ,a tu nic :( młłłłłłłłłła dlaczego nie mozesz mi przeslac? no chyba,ze nie chcesz, nie nalegam, ale sama napisalas,ze przeslesz,mam nadzieje,ze pamietasz ;)

Gość aniaaaaa
do :to--ja ile kosztowała cię operacja krzywych nóg?

Gość ludzie co wy wyprawiacie
ja słysząłam, ze dobry jest Dr. Szczyt i łątkowski, natomiast Sankowski podobno przereklamowany i czesto partaczy, ale nie moge tego potwierdzic w 100 % Tez marze o operacji plastycznej i nie rozumien dlaczego niektórzy tak atakuja kobiety, które chca cos w sobie zmienic a do tego twierdza, ze poprzez operacje nie da sie pozbyc kompleksów...Włąsnie, ze sie da...Bo jesli twoim kompleksem jest krzywy nos - tak jak u mnie i wstydzisz sie z nim gdziekolwiek pokazywac bo wydaje ci sie, ze wszyscy sie na nigo gapia i wygląda on okropnie, to po operacji krzywy nos znika, a razem z nowym - prostym i zgrabnym pojawia sie poczucie akceptacji tej czesci ciała i atrakcyjnosci...

Gość kruszynka_
zgadzam sie z przedmowczynia w 100% -ach ;)

wiecie po co sa operacja? albo inaczej - czemu jest tak duzo przeciwnikow? - to proste bo nagle te ladne dziewczyny nie byly by juz takie piekne a tak na tle tych brzydszych blyszcza i to one wlasnie ajwiecej szumu robia ze operacje sa zle - czyzby strach?? ;)

Gość kruszynka_
młłłłłłłłłła gdzie jestes? :(

Gość młłłłłłłłłła
>>>KRUSZYNKO Zdjęcia wysłałam przed chwilką. Życzę miłego oglądania;) Przepraszam, że się nie odzywałam, ale byłam zajęta:( wybacz.....

Gość młłłłłłłłłła
>>>>LUDZIE CO WY WYPRAWIACIE Również - jak KRUSZYNKA (moa kochana) zgadzam się z Tobą w 100%. Ale kto kaleką nie jest (chociażby tylko i wyłącznie w swoim, zdaniem co poniektórych "głupim" mniemaniem, decyzji osób poddających się operacjom nie jest w stanie zrozumieć - w więkoszości - jak już wspomniałam wcześniej, i tak jak myślałam moje kontrargumenty zniechęciły pewne osoby do szkalowania NAS PLASTIKOWYCH, tudzież SZT?UCZNYCH LAL - to niezrozumienie i robienie z nas pustych debilek wynika z czystej zazdrości - może nie tylko o fundusze na operację, ale także o ODWAGĘ - bo żadna z nas, które przeszły operację poprawienia czegokolwiek nie zaprzeczy, że się bardzo bała! Nie uważam się w związku z powyższym za bohaterkę,osobę o szcególnej odwadze to "cierpienie" które sobie sama zadałam, na własne życzenie, zaskutkowało polepszeniem ( i to w naprawdę znacznym stopniu) jakości mojego życia, zmniejszeniem stresu związanego z różnymi sytuacjami życiowymi..... wreszcie mogę sumiennie i bez szczypty zakłamania powiedzieć, że CZUJĘ SIĘ KOBIETĄ!!!!!! i KOCHAM SIEBIE!!!! MÓJ MĘŻCZYZNA TERAZ NIE ZWRACA UWAGI T Y L K O NA MÓJ TYŁEK!!!!! - co w stanie przed operacją było tylko "przekonywaniem siebie do siebie samej" jednak w głębi wcale to co mówiłam nie miało pokrycia z poczuciem drugorzędności (powody : wymieniłam już wyżej , w innych postach). P.S. Zauważam jednak, że krytycznych głosów w stylu "poprawiacie urodę ze względu na własny egoizm" obecnie jest znacznie mniej niż kilka lat temu, a przynajmniej na tym i innych topikach w tym temacie. W związku z tym śmiem twierdzić, że taka "próżność" ze strony Wszyskich, którzy już odważyli się poprawić swoją urodę, lub też zamierzają to zrobić, nie jest już tak piętnowana jak kiedyś:)

Gość kruszynka_
młłłłłłłłłła dziekuje zaq zdjatka, sa super :) Musze przyznac,ze mialas taki sam problem jak ja. ale Ci zazdrosze teraz hehe tez bym takie chciala :) wygladaja naprawde extra, po tym juz mniej sie boje, tylko jak juz sie podejme to mam nadzieje,ze mi nie sknoca i bede tak samo piekne jak Twoje :) pozdrawiam

Gość młłłłłłłłłła
>>>KRUSZYNKO. Dziękuję za komplement :)))). Życzę Ci z całego serducha powodzenia. Jestem przekonana, że kiedyś - tak jak ja dziś - będziesz szczęśliwa. Mam nadzieję również, że - e=również tak jak ja - trafisz na doskonałego facowca, który nie zrobi Ci krzywdy. Pozdrawiam Cię i Ci kobicuję szczerze. Jeśli byś chciała jeszcze "pogadać" to....masz mojego maila.....możesz na niego pisać co chcesz i ile chcesz - wspomogę Cię. Jeśli nie masz zamiaru pisać to daj znać jak już będziesz po.

Gość taka sobie mala dziewczynka
Kochane dziewczynki!!! ja tez bym prosila o poslanie tych fotek na miala!!! mam ten sam problem i wciaz sie zastanawiam co z tym fanetm zrobic...:( justynka1@poczta.onet.pl

Gość ojezu
straszne te zdjęcia

Gość actionka09889
po to sie meczyc zeby póżniej byc zadowolonym i pewnym sibie a nie hodzić ze spuszczoną głłowa zeby ktos nieskomentował twojego nosa hyba nie wiesz co tzn miec jakis kompleks to normalnie odbiera człowiekowi skrzydła

Gość popieram operacje plastyczne
ale tylko wowczas gdy sa one na prawde konieczne. szkoda tylko ze chirurgia plastyczne nie rozwinela sie tam gdzie jest to najbardziej potrzebne tzn chodzi mi o mozliwosc pozbycia sie brzydkich blizn po oparzeniach ,wypadkach itp. nie niemal zadnego efektu mimo ze chirurdzy trzepia na tym niezla kase...

Gość elvirka
Ja mam bardzo krzywe nogi. Ortopeda nazwał tą wadę szpotawością kolan. Mam 28 lat. Myślę o operacji, aby zmienić sobie życie. Bardzo proszę jeśli ktoś ma za sobą udaną operację na krzywe nogi o podanie namiarów na dobrego chirurga i adresu. Z góry dzięki za pomoc

Gość elvirka
Bardzo z tego powodu cierpię słuchając niemiłych uwag na temat moich gir. Inaczej ich nie mogę nazwać bo są obrzydliwe.Bardzo wdzięczna bym była za pomoc.

Gość becia34-krzywusy
witam wszystkich! ja też mam taki problem-kompleks,są nim moje nogi krzywusy, nie nawidzę ich. to jest moja życiowa zmora. są tak krzywe jakbym przed chwilą z konia zeszła. ciągle chodzę w spodniach,już mam tego dosyć. chciałabym ubrać rurki i do tego buciki na wysokich obcasach, jak widzę moje koleżanki jak tak chodzą ubrane to aż mnie skręca. jeszcze pracuję w sklepie z odzieżą damską to jak widzę klientki w krótkich spodenkach i miniówkach to aż mi się wyć chce z zazdrości. mój mąż bardzo by chciał żebym ubrała spódniczkę, ale nigdy tego nie zobaczy.często ogląda się za dziewczynami na mieście, ale co ja na to poradzę,wszystko przez te noguchy krzywuchy-nie cierpię ich. do pasa wszystko jest fajnie, mam fajną odstającą pupę,twarz nie najgorsza, tylko te je.....ne krzywusy. JA CHCĘ PROSTE NOGI!!!!!! najgorsze jest to że oboje pracujemy i nie mogę nawet odłożyć na operację :-((((((. pozdrawiam wszystkich :-((((((

Gość becia34-krzywusy
jeśli jest jakaś dziewczyna po operacji na krzywe nogi proszę o kontakt. PLEASE!!!!!

Gość becia34-krzywusy
do to--ja witam, powiedz jak przebiegała ta operacja na krzywe nogi??? ile zapłaciłaś i w jakiej klinice robiłaś?? jestem zainteresowana na maxa.

Gość kasia151151
jestem zainteresowana operacją na piersi i na krzywe nogi czy sie ktos orientuje cenowo jak to wygląda

Gość pewna osoba ale już inna
wiecie co tez miałam kompleksy z powodu nosa trochę za dużego jakoś tak wyszło nie pamiętam albo uwaga albo jakiś facet powiedział ,że ładne są małe noski :(albo pełne usta miałam na tym punkcie fisia i tez z powodu rozstępów :( i wiecie co nie poddałam się żadnej operacji ;) zrobiłabym to pewnie po jakimś strasznym wypadku albo oparzeniu nie powiększyłam ust nie zoperowałam nosa(mam w ogóle problem z krzepliwością krwi więc jest zawsze ryzyko) rozstępy zlikwidowałam prawie do zera dobrą maścią na blizny mi się udało zaakceptować siebie ;) głupie uwagi przestały na mnie robić wrażenie jakiekolwiek tylko wzbudzały moje wspólczucie po jakimś czasie bo jakiś idiota sam powinien udać się do psychiatry a operacja przeszczepu mózgu chyba jeszcze nie jest możliwa;) chyba na rynku pracy bardziej się liczy wiedza i doświadczenie niż wygląd prawda? mam wykształcenie bardziej ścisłe techniczne(wyższe IT) może nie wszystko rozumiem. Nie dajcie sobie wbijać jakiś głupot do głowy ;) ja was podziwiam ja nawet uciekam od zastrzyków i boję się igieł pozdrawiam

do becia34-krzywusy też mam nogi coby mi pies (bernardyn) przebiegł między kolanami bez zahaczenia o rajtuzy(wiem przesada) ale sie dowiedziałam ,że akurat w moim przypadku muszę ćwiczyć bo coś mam ze stopami (tak właściwie od dziecka)może być bardziej korekcja kości śródstopia w twoim przypadku ;) różnie jest wiem ;) zdrowie najważniejsze pamiętajcie ;) psychiczne też szczególnie olewka dla durnych komentarzy próżnych imbecyli bez kultury- jak wielu takich osobników płci przeciwnej jest a także i damskiej np złośliwe koleżaneczki( ja głownie pracuje z facetami, studiowałam z facetami i były 4 laski więc za bardzo nie wiem ,tylko pamiętam kilka idiotek z liceum reszta spoko)

actionka09889 po to sie meczyc zeby póżniej byc zadowolonym i pewnym sibie a nie hodzić ze spuszczoną głłowa zeby ktos nieskomentował twojego nosa hyba nie wiesz co tzn miec jakis kompleks to normalnie odbiera człowiekowi skrzydła ok wasze operacje wasze nosy ,biusty etc.rozumiem to każdego sprawa jeżeli ktoś ma nietaktowne uwagi do czyjegoś wyglądu to niech najpierw popatrzy się na siebie ;) koniecznie na swoją pokiereszowaną psychikę i kulturę osobistą swoim chamstwem i głupotą własną do n-tej potęgi ;)a w wyglądzie zawsze się coś znajdzie ;)prawda wy sobie możecie coś poprawic i poczuć się lepiej a taki imbecyl albo cham nie przeszczepi sobie mózgu prawda? często a nawet prawie zawsze tacy ludzie próbuja leczyć swoje komplesky(oraz dowartościować się bardziej ,bardzo często malutcy zawistni ludzie)kosztem innych i mają ogromną satysfakcję ze sprawiania innym przykrości najczęściej te osoby to psychiczne kaleki po prostu...wytkną np za wielki biust albo nos...a tak naprawdę moga zazdrościć komuś wiedzy wykształcenia albo jakiś sukcesów zawodowych a nawet przystojengo męża czy fajnej żony ;) tak sobie myśle :(wspominam nie mile ile to ja zdrowia zjadłam przez głupie uwagi a jak ktoś bliski coś nie miłego powiedział to chorowałam na depresję i brałam tonami leki :( nie warte to było pozdrawiam już się nie rozpisuję

Gość taki sobie jeden ktoś
dziewczyny operacje plastyczne to wasza sprawa też tak uważam ;) macie kase spoko ale jak ktoś głośno krytykuje waszą urodę niech popatrzy na siebie napewno sam nie jest ideałem tylko buraczanym prostakiem albo zwykłym pospolitym burakiem :(szkoda tylko ,że przez takie gnidy osoby naprawdę bardzo wrażliwe mają kompleksy:(

Gość karla1107
Ja jestem wlasnie po takim zabiegu i czuje ze to byla najlepsz decyzja w zyciu!!! Mam piekny biust ,operacje przeprowadzil mi dr.Checinski.Jest swietnym profesjonalista i milym ,dbajacym o pacjenta czlowiekiem.Klinika bardzo kameralna i luksusowa.Polecam!!!!

operacje korekcji konczyn dolnych wykonuje w Poznaniu prof Marek Napiontek.Prywatnie to 15 tys.6 tyg cale nogi w gipsie,potem drugie 6 rehabilitacja,ale tez tylko na lezaco.Lacznie 3 msc wlozku albo na specjalistycznym wozku inwalidzkim z wyciagnietymi nogami.tu strona http://www.ortop.com.pl/ortopedia/przypadek_11/index.html