Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-ladybird-

POZNAŃ!!!! lekarz szpital

Polecane posty

Dziewczyny mam problem, jestem w ciąży i chciałabym uzyskać bliższe informacje na temat lekarzy i szpitali w których tu - w Poznaniu - można rodzić. Na pierwszych dwóch \"ciążowych\" wizytach byłam co prawda u dobrego lekarza, ale on nie przyjmuje w żadnym szpitalu. Nie wiem gdzie się wybrać, gdzie najwygodniej Wam się chodziło do lekarza ( kolejki i oczekiwanie na wizytę). Z tego co wiem np na Polną można iść codziennie, ale raz mozna zostać przyjętą o czasie, innym razem sporo później. Chodzi mi głównie o informacje tego typu, takie typowo praktyczne. Jeśłi będziecie podawać nazwiska lekarzy to podawajcie namiary odrazu i czy przyjmują na kasę chorych. Za wszelkie odpowiedzi będę BARDZO wdzięczna! Buziaczki dla wszystkich!!!

Lekarz, który mnie prowadził nazywa się Marek Lewandowski. Przyjmuje na NFZ w przychodni na Os. Lecha. Niestety, przynajmniej na pierwszą wizytę musisz iść \"z marszu\" i różnie to bywa... Raz ogromna kolejka, raz nikogo... Ale wg mnie warto poczekać. On obecnie nie pracuje w żadnym szpitalu, ale wcześniej pracował na Jarochowskiego (Szpital im. Św. Rodziny), gdzie rodziłam synka. Szpital chwalę sobie równie mocno, jak lekarza! Miałam opłaconą \"swoją\" położną (również pracownicę tego szpitala), która bardzo pomogła mi urodzić mojego bobasa. Natomiast rzadko kto z moich znajomych decydował się na szpital przy Polnej - głównie ze względu na paskudne traktowanie ciężarnych... Nie da się jednak ukryć, że mają tam najlepszy sprzęt i oddział neonatologi... Pozdrawiam i życzę dobrej decyzji.

Gość joanna 33
Tak, to jest mój lekarz. prowadził moje dwie ciąże, a potem skierował mnie na Jarochowskiego. Nie opłaciłam tam nikogo, a fachowo zrobili mi cc. I traktowali mnie po ludzku. Polecam ten szpital i lekarza. On też na Lecha otworzył swój prywatny gabinet.

Gość Agneszka
A ja nie polecam Lewandowskiego. Jest obcesowy, hamski i niedelikatny. Trafiłam do niego 2 lata temu z bardzo silnymi bulami brzucha, potraktował mnie jak przygłupią małolatę (miałam wtedy 29 l). Podczas badania mało ze skóry nie wyskoczyłam tak brutalnie je przeprowadzał, przepisał Nospę i kazał zrobić test ciążowy, bo może jestem w ciąży. Zapytał mnie czy wiem co to jest test ciążowy!!! Głupek jeden!

Ewa Cieślak, przyjmuje prywatnie przy ulicy Szronowej 14 w Poznaniu, tel. 061 8686066. W dni robocze, oprócz środy, w godzinach od 17 do 19.30. Na NFZ przyjmuje w przychodni w Przeźmierowie, ale nie wiem gdzie dokładnie, bo chodzę prywatnie i wizyta kosztuje 80 złotych, a potem w ciazy mniej. Ewa Cieślak pracuje w Szpitalu Raszei, tam też kieruje na badania.

Gość Franek

Plecam Doktora Banasiuka z Lubonia. 

Gość Krystyna

Równiez polecam Banasiuka w takich sprawach jest najlepszy szybko zwięźle i na temat bez zbędnych ceregieli, w kolejce również się nie stoi.