Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesolka

NOWA SERIA SORAYA CARECONTROL-warto??

Polecane posty

Gość agnesolka

Wlasnie pojawila sie seria kosmetykow sorai. chodzi mi glownie o serie do skory tradzikowej, czy ktos jej uzywal? ja zakupilam krem redukujacy blizny antybakteryjny i musze powiedziec ze jak narazie spisuje sie dobrze. matuje twarz i jednoczesnie jej nie przesusza, poza tym czerwone krostki sa bledsze.

Gość agnesolka
nikt nie uzywal?

Gość krycha231
ja kupilam dzis tonik wiec niedlugo powiem co o nim sądze, teraz tylko tyle ze cenowo jest bardzo przystepny chodziaz slyszalam tez wiele zlych rzeczy o kosmetykach Soraya ale sprobuje

Nie ukrywam ,ze mam ochote na ten krem redukujący blizny i zmiany potrądzikowe. Ciekawe czy skuteczny? Jak skonczy mi sie Iwostin to kupię ten. No chyba ze nie działa :( Moze się ktos wypowie jeszcze :)

Gość hop hop moze ktos jeszcze

Gość jesce jesce ktos niech napisze

Gość nikt wiecej nie uzywa
tych kosmetykow????

a jakie negatywy słyszałyście na temat kosmtyków tej firmy bo też jestem ciekawa czy warto sięgać po te kosmetyki ????

Jesli chodzi o kosmetyki soraya to używałam tej starszej serii, tzn SORAYA Cera Wymagająca - Punktowy, antybakteryjny żel likwidujący zmiany trądzikowe oraz SORAYA Witaminowa Kuracja Matująca - Żel do mycia twarzy aktywnie oczyszczająco-normalizujący . Byłam bardzo zadowolona z tych kosmetyków.

O widzę ze ktos podniósł topik :D to moze ktos napisze cos o kremie, o którym wczesniej wspomniałam? Chodzi mi o krem redukujący blizny i zmiany potrądzikowe

Sprawdź sobie na stronce www.ceneo.pl/Kosmetyki Tam są opinie internautów na temat sklapów gdzie można kupić te kosmetyki oraz porównanie cen. może tam znajdziesz tą serię.

Szkoda :-(. Większość rzeczy których szukam tam jest. Ale może kiedyś sie przyda jak będziesz jeszcze czegos szukała.

Szkoda :-(. Większość rzeczy których szukam tam jest. Ale może kiedyś sie przyda jak będziesz jeszcze czegos szukała.

Gość agnesolka
uzywam nadal kremu redukujacego blizny i chociaz narazie redukcji blizn nie zauwazylam, to korzytsnie wplywa na cere. szczegolnie teraz gdy moja tlusta cera sie przesusza, potrafi dobrze nawilzyc i zmatowic. twarz jest bardzo gladziutka w dotyku, tak jakby rozmiekczal skore, wiec moze w koncu po paru m-cach blizny znikna.

Gość agnesolka
nie jest tepa skora, jest lekko sliska. z tej serii jest jeszcze krem matujacy, ale go nie kupilam.

no właśnie powiedzcie jak ten krem działajacy na blizny działa na nie? czy redukuje kompletnie? jest taka szansa? czy mam sobie kupić śmierdząca maść z cebuli?:>

Gość kasia z grybowa
ja własnie kupiłam różowy zel do twary,poniewaz neidawno mialam taki zielony,ale juz go nie am w żadnym sklepie,był super anzywał sie coś,,Anty acne..'' teraz mam ten,skóra po nim ejst super miekka i delikatna,oby mi pomógł na pryszcze tak jak tamten wczesniejszy pozdro 🌼

wiec od pazdziernika uzywam wciaz kremu na blizny i stopniowo skora staje sie jasniejsza, czerwone plamki znikaja.mam jeszcze troche widoczne duze blizny,nie wiem czy krem na nie pomoze. najwazniejsze, ze skora jest wygladzona i miekka,nie przetluszcza sie i nie tworza sie wypryski.

Gość karolka69
krem zdecydowanie poprawia ogólną kondycję skóry ale niestety blizn potrądzikowych nie likwiduje, zamyka rozszerzone pory i matuje skórę, polecałabym inny krem na blizny, który nie jest firmy soraya i jest drozszy od tego z serii care&control