Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwariowany21

Rocznik 1984- Kobitki Faceci zalozmy swoj klub

Polecane posty

No pewnie pewnie:) Od dawna wiadomo, że kobiety to istoty myślące:P Skąd jesteś prezesie, skoro już zakładamy spółkę??

Gość Teletest
Czemu się jednoczyć po roku urodzenia?

A czemu by nie ?? Tyle klubow naokolo i mlodziez tepiona jakos tak to jakis klub musio byc i dla nas :D:D Pozdrawiam wytrwalcow ja splywam spac bo kobita juz naga lezy :P:P

Gość Nie znam sie na kutloku
Oto rozumnosc starszyzny kafeterianskiej :P:P

Gość faceci z tego rocznika
sa wyjatkowi:)

Wstępuję do klubu!! 21 - lat to taki cudowny wiek!! Poza tym ciekawa jestem co porabiają moi rówieśnicy. Ja np. pracuję i uczę się zaocznie. Musiałam szybko dorosnąć. Czasem zazdroszczę moim znajmomym, którzy studjują dziennie i nic innego nie mają na głowie. Ale tylko czasem zazdroszczę :)... A jak jest z Wami?? Pozdrawiam 😘

Witam tu prezes :) Witam nowo przybylych do klubu. Mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze razem pracowac i zlamiemy przekonanie ze jestemy jeszcze szczeniakami. Ja obecnie pracuje zarabiam na siebie nie ma mnie w Polsce i nie popieram ani Kwaka ani Tuska :D:D Tak wiec dyskusja zaczeta i zapraszam wiecej wiary bo w koncu 21 to piekny wiek i juz nie jestemy nastolatkami :) Prosze wpisywac swoje zainteresowani i czym sie zajmujecie obecnie bedzie milo poznac ludzi z ktorymi sie rozmawia Pozdrawiam wszystkich

wiatm poraz kolejny dzisiaj,ja tex zpzracuje jako opiekunka d dzieci a tak dokładnie to dla jednego dzecka mikoałaj który ma 2 latka:) a zaczełam teraz studia zaoczne na logopedi w stolicy a tak wogóle to jestem z płocka ?? a wy?

No to ja również melduję się w klubie. :) Jak na porządnego klubowicza przystało się przedstawię: 21 lat - skończe za parenaście dni, studiuje dziennie, nie pracuję. Pochodzę i mieszkam w Kielcach.

Melduje sie ciemna i deszczowa nocka.. Ciemno i szaro u mnie caly dzien ale chociaz przykleje nos do szyby i tak se lukam moze co wypatrze w tych strugach :P:P A tak poza to bardzo mi milo ze wszyscy tu sie zjawiliscie. Mam nadzieje ze nasz wspolny topik bo tak juz go mozna nazwac choc jestem prezesem :P:P bedzie trwal i trwal:) Pozdrawiam 21-latki i latkow

Alo? Alo?? Niezle zapracowana ta młodziez :P Pozdrowienia!! Dzisiaj ciezki dzien w pracy :(

A ja jeszcze tylko jutro parę wykładów i... WOLNE!!! Do przyszłego czwartku :)

wiatm witam:) ja juz po pracy,teraz sie ucze troszkę b w sobote do wawki na zajecia:) wiec trzeba sie wziac w garsć!!:) pozdro dla wszystkich:)

Witam wieczorkiem. Dzis dostalem nowa prace. Teraz zajme sie skakaniem po dachach :D:D Ciezki kawalek chleba ale coz. Poza tym mjest wieczor zimno w Szwecji i nudno ogolnie :) Pozdro dla wszystkich

siemka zwariowany!!! a nie mówiłes ze w Szwecji miezkasz;) pozdro:) u mnie chłodny wieczór,wietrzny i senny.....🌻

Witam Kochani!! :) zwariowany21-----> wielkie gratulacje z okazji nowej pracy :D Czekam na relacje, a własciwie opis panoramy Szwecji z dachów :D emisia21 ------> ja jestem z Torunia i studiuje zaocznie psychologie w Sopocie :) Świetne studia, tylko wymagają naprawde ogromnej pracy! No i dzisiaj tez coś tam czytałam, bo zajęcia w weekend :) laida -----> Zazdroszcze, ze masz tyle leniuchowania az do czwartku!! Duze buziaki dla wszystkich na dobranoc!!! Słodkich snów!!

Witam wszystkich!! Jakies choróbsko sie do mnie przyplątało :( Chce iść do domu, a tu tyle pracy :( :( :( Mam nadzieje, ze Wasze samopoczucie lepsze. A na naszym topicu cicho i przyjemnie. Mmmmmm... :) Pozdrawiam! 😘

Gość llllllllllllllllllllll
zwariowany to ty zakladales te tematy o ludziach ktorzy jebneli sie jak zjezdzali na sankach w glowie i czy mamy takich znajomych , nie wiem co napiszesz ale opinia o tobie juz jest wyrobonia , niestety juz jej nie poprawisz , mozesz tylko pogorszyc :O

lllllllllllllllllllllll a Ty co? 21 lat masz, że prezesa obrażasz? Wpadłeś w gości to się zachowuj! :P Eve, też byłam trochę chora, ale naszczęście już mi przechodzi. I Tobie życzę tego samego.

Lubie czytac opinie pod moim adresem :P:P Lepszy topik o uderzeniu w drzewo niz o parujacych klocach na klate :D:D:D I wlasnie nie obrazac tu prezesa :D:D Pozdrawiam milo wieczorowa pora...