Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Gość yhmmm
ach tak metalowym opakowaniem ale oslica zemnie ;) hmm a czy mial ktos problemy z tym opakowaniem? zacinało sie lub cos w tym stylu?

A u mnie można te perfumy kupić nawet w sklapie :) Aktualnie używam FM by Federico i są cudowne. Warte polecenia. Buziaczki :)

Gość hmm jakieś za tanie...
Hmm hrabio ale jakies za tanie te perfumy FM bo np. oryginal kosztuje 250 a u ciebie po 30 zeta..hmm one sa naprawde jak oryginały ?? gdyby tak było to by gwiazdy kupowały :) , przepraszam za moją dociekliwość ale jakoś tak nie wiem :P

Gość hmmm jakieś takie zA tanie..
heh :) no ok ..dzięki :P

Gość ALEż PANIE HRABIO ....
Ależ panie hrabio przeciez same koszty produkcji są wyzsze niz 30 zł... a sprzedawanie poniżej kosztów produkcji jest pozbawione zysku..hmm nie wiem nic :(( skoro te perfumy tak ładnie pachną (w co nie wątpie patrząc na komentarze), to przeciez te olejki analizy chemiczne i inne procesy produkcyjne także muszą byc wysokiej jakości i drogie..pozatym zwykłe podróby kosztują 20 zł a nie mogą się rownac z twoimi..hmm

Gość ALEż PANIE HRABIO ....
a Który to boss szary ten podobno fajny ??

Ależ rozumiem :) wiecej niż 75% ceny oryginalu - to opakowania , reklma i dystrybucja :) potem jeszcze magazynowanie , organizacja sprzedaży detalicznej , zysk sprzedawcy .... tu płacisz za perfumy nie za rozrekalmowane opakowania ... i o to chodzi .... a bosss szary to nr 52 :)

Gość tzn ze np...
Czy to znaczy drogi hrabio, ze np. Hugo boss kosztujący 250 zł. to tak naprawde buteleczka z perfumami za 20 zl ?? o kurcze :)

Gość dzięki Hrabio..
Dzięki Hrabio nie zasmiecam ci juz twojego sklepiku :)

Gość chwila chwila
z avonu takie dziadowskie wody kosztują 45 zł. a u ciebie 30 zł i podobno jak oryginały bosh ..to czemu ja nie słyszalem o was w gazetach ?? :) :D dobra zmykam juz stad i nie zawracam gitary :))

Ostatnio testowałam u kumpeli zapachy nr 98 i 99:-)Super trwałe i śliczne;-)Polecam!

Papierowe :) od 24 maja bedzie euphoria meska :) 100ml w eleganckim wydaniu :) mam nadzieję ,ze Cie to ucieszy :)

zgadza się ktoś, coś reklamując się w gazetach, tv itd musi wyłożyć sporo kasy i tak jak np. avon ma droższe kosmetyki bo z czegoś muszą reklamować się perfumy FM i np. Faberlic nie ma takiej reklamy dlategomoże sobie pozwolić na takie a nei inne ceny gg 2653390

Gość Wreszcier znalazłam
Jestem zainteresowana tymi perfumami FM jednaK nie mam pojęcia, które mgłabym wybrać :) Spisałam sobie mniej więcje, które mnie interseują, jednak ja lubuję w słodkich, waniliowych "ciężkich" perfumach, coś w stylu Far Away, czy Passion Dance z Avonu, dodam, że mam 18 lat i wiem, że te rodzaje perfum nadają sie raczej dla starszych pań ;) Szukam teraz czegoś na lato i po przczytaniu kilku innych topików o tych perfumach oraz recenzji ich odpowiedników wybrałam sobie kilka, które być może spodobałyby mi się, jednak wieszkośc, to właśnie te bardziej zimowe, dlatego zostaąłm zmuszona przez samą siebie ;) do wybrania czegoś letniego. Napisze tutaj kilka numerków i prosze doradźcie, które byłyby najodpowiedniejsze ;) Moga być np jedne z tych letnich, drugichz tych zimowych :) 05. Gucci-Rush 09. Naomagick-Naomi Campbel 12. Hypnose-Lancome 19. Ralph-Ralph Lauren 23. Amor Amor-Cacharel 24. Jungle Elephant-Kenzo 26. Naomi-Naomi Campbel 29. Miracle-Lancome 36. Ultraviolet-Paco Rabanie 72. Touch of Pink0Lacoste I to na tyle :) Może Wy cos zaproponujecie? Dodam, że zależy mi raczej na tych dłuzej utrzymujących sie i wyrazistrzych, żeby nie ulotniłysie pokrótkim czasie niczym mgiełka zapachowa :) A jakbyście mieli jakiś spis wszystkich tych perfum, bo nestety z tego co znalazłam między ok numerami 40-70 była przerwa :) Pozdrawiam i z góry dziekuję :)

Gość grack
test...

Gość grack
Witam Hrabio a zapach hugo - hugo boss- uwazasz ze jest trwały ? bo mnie sie bardzo podoba..jest taki swiezy, jakby lesny.. czy moze lepiej hugo energise ? jedna próbka jest u ciebie gratis ? a kazda kolejna 1 zł ? :)

wreszcie znalazłam - jak chcesz to poklikaj do mnei na gg coś poradzimy (2653390)

Wreszcier znalazłam zdecydowanie 5 ,12, 29 :) i nie są to zapachy dla \"starszych Pan\" sa trwałe , mocne , eleganckie i kobiece :)

Gość wreszcie znalazłam
Ok, dzieki za odpowiedzi :)

Gość wreszcie znalazłam
zauważyłam właśnie Hrabio, że bardzo chwalisz piąteczkę ;)

jesli ktos byłby zainteresowany mam pare zapachów za 15 zł. W razie czego moje gg 910429

Gość wreszcie znalazłam
A który z tych zapachów jest najtrwalszy? I czy w ogóle jestw miarę trwały, czy tylko taki powiew tego zapachu :P Bo z tego co się orientuję, są to takie bardziej lżejsze zapachy :) 99. Tommy Girl - Tommy Hilfiger 79. Burberry - Burberry 37. Glow by J. Lo - Jennifer Lopez 73. Echo Woman - Davidoff 49. Truth - Calvin Klein 30. Very Valentino - Valentino -to chyba nie jest zbyt lekki, ale spodobał mi się jego opis ;) 20. Valentino V - Valentino 19. Ralph - Ralph Laurent Z góry jeszce raz dziekuję

Gość grack
Hrabio jak ja mam zamówić ? w twoim sklepie czy na aukcji ? bo jeżeli chodzi o zakupy w internecie to jestem "zielony"..:)

Gość mam dylemat...
...między 19, 20 i 30 :) A który byłby najlepszy na letnie dni i utrzymywał w miarę długo? :)