Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmowa Kwalifikacyjna

Rozmowa Kwalifikacyjna

Polecane posty

ide jutro na taką rozmowe:O czy ktos moze mi powiedziec, co mnie tam czeka?:o a własnie jesli chodzi o Wasze zainteresowania to co piszecie w cv?? prosze pomóżcie

Gość guitar spanisz
to co Ci einteresuje! badz szczera! ja wpisalam psychologia bo mnie fascynuje i wiem duzo na ten temat literature bo lubie czytac w wiekszosci ksiazki o tematyce psychologicznej i chyba film, albo sport mozesz wpisac cos co cie zajmuje gdy masz wolny czas: taniec sport literatura kino muzyka zdolnosci manualne jakies konkretne zagadnienia czyli np. historia II wojny swiatowej

przecież bic tam cię nie będą też przechodziłam te rozmowy,bałam sie ale nie warto trzeba byc odważnym w koncu swiat do nas należy.życze ci wiary w siebie.

Gość guitar spanisz
tylko nie pisz banalow typu muzyka a gdy koles sie zapyta jaka konkretnie powiesz, ze wszystko co leci w radiu , dlatego badz szczera. na rozmowie jest rozmowa przede wszystkim badz soba i nie udawaj kogos kim nie jestes bo raz bedziesz sie zachowywyac sztucznie dwa i tak predzej czy pozniej to sie wyda, bo nie mozna grac. ja stawiam zawsze na szczerosc poza tym musisz byc pozytywnie nastawiona i pewna siebie. musisz sie dobrze zaprezentowac czyli glownie mowic o zaletach a nie wadach, gdy dojdzie do tego ze np. nie umiesz angielskiego to powiedz cos w rodzaju : za to swietnie znam programy komputerowe itd badz usmiechnieta i przyjaznie nastawiona do swiata, zreszta poczytaj sobie w necie

dzięki wielkie za Wasze wypowiedzi ... Piszecie aby być odwaznym, u mnie to raczej nie jest tak latwo, mam niską samoocene:( I co mam być szczera to co mam im powiedzieć.. heh wszystkiego sie boje, szybko sie denerwuje, nie wierze w siebie, to po co mam tam iść, wiadomo nie przyjmą mnie...

moze ktos jeszcze mi coś podpowie??

Nie masz szansy na żadną inną pracę niż wykładanie chemii. W Biedronce. Powód? Nie potrafisz nawet przewinąć strony, żeby zobaczyć, że jest specjalna część forum, poświęcona takim tematom. No ale - patrz stopka.

dostałam prace!!! huuuuraaaa:D

Gość Super gratuluje
a jak wyglądała rozmowa ?? A w ogóle to co to za praca i co generalnie pytali ?

Będę obciągać laski w kolonii trędowatych na Madagaskarze. Pensja + zakwaterowanie + deputat węglowy. Na rozmowie było typowo - jakie mam zainteresowania, wykształcenie, musialam też zaśpiewać piosenkę i powiedzieć wiersz oraz odpowiedzieć na pytanie "dlaczego identyfikuję się z programem politycznym Samoobrony". Potem sprawdzian praktyczny - w sumie nic wielkiego :-)

Gość gratulacje
jaka praca i o co pytali?