Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiona do łez...

Szyszkowska mnie rozbawiła!

Polecane posty

Gość rozbawiona do łez...

"- Wyznam - ku zgorszeniu niektórych osób - że w pierwszej turze głosowałam na Andrzeja Leppera, bo tylko on jeden spośród kandydatów miał lewicowy program. W drugiej turze właściwie nie mam na kogo głosować. Są dwie możliwości - można nie brać udziału w głosowaniu, aby pokazać, że nowe władze, wybrane przez część obywateli nie mają legitymacji, aby rządzić krajem. Z drugiej strony uważam, że mimo wszystko słuszniejsze jest oddanie głosu na Lecha Kaczyńskiego, bo jego zwycięstwo doprowadzi szybko do zwiększonego ucisku światopoglądowego, co może rozbudzić świadomość społeczeństwa i skierować ku odnowionej lewicy. Prezydent z PiS wyrządziłby prawdopodobnie mniej szkód gospodarce, bo program PO jest antyspołeczny i nastawiony na powszechną prywatyzację, która nie przynosi żadnej korzyści narodowi. Zwycięstwo kandydata PO byłoby zarazem związane z utrwaleniem postaw pragmatycznych i bezideowych." :D:D:D

Gość pomaranczowsza
tu jest nad czym zaplakac, a najsmutniejsze jest to, ze miala racje ...

Miała rację, miała. Zobaczycie, jaki będzie pęd do lewicy, kiedy się kadencja Kaczki skończy. Co mi zresztą wcale nie przeszkadza.

Gość jak zawsze
nieśmiertelna sinusoida ino nieco zwertykalizowana

teoretycznie tak powinno być i tak byłoby w normalnym kraju, ale Polska rządzi się odmiennymi prawami. Przez te 4 lata trzeba zbudować silną nowoczesną lewicę -skupioną wokół Racji i PPP, przecież mamy wspaniałego Kotlińskiego i równie wybitną Szyszkowską.

Gość Maurizio Borda
Szyszkowska jest wariatką, ale nieszkodliwą. Ot, taka paplanina osoby która nawet 100.000 podpisów nie umiała zebrać... Aha i RACJA, oczywiście... Ile wy tam macie poparcia? 0,0001%, buhahaha. :-P Nawet jeśli za 5 lat będziecie mieli 5% to co to za siła polityczna? To tak jak z Jasiem co mu się wszystko z dupą kojarzyło. RACJI wszystko kojarzy się ze Złym Kościołem. A relacje Państwo-Kościół czy kwestie światopoglądowe są ważne, oczywiście - ale to tylko jeden z wielu problemów i jeden z wielu tematów o których wypowiadają się partie. Natomiast dla RACJI to w ogóle fundament istnienia. Dlatego nigdy nie zdobędziecie szerokiego poparcia.

Gość chciałabym tak zwariować
jak Szyszkowska