Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Erika

Dlaczego nie decydujecie się na drugie dziecko??

Polecane posty

Ja mam dwoje dzieci 2 dziewczynki i bardzo się z tego cieszę jedna ma 2 latka a druga 2 miesiące i jest super moja teściowa nam odradzała wg niej najlepiej poczekać z 4 - 5 lat cie kawe na co chyba na to żeby dzieci później kontaktu ze soba nie miały

Gość Czekolada Milka
A ja chyba się na drugie dziecko nie zdecyduję.... moja córcia kończy już 6 latek, czasami jest mi jej żal że nie ma rodzeństwa, ale z drugiej strony dzięki temu, że jest jedynaczką, możemy jej zapewnić wszystko to, czego potrzebuje... przedszkole, ciuszki, rozrywki, zabawki, to wszystko jednak kosztuje i to niemało, nie ma co ukrywać.... niby mam dobrą sytuację finansową a jednak.... jakoś tak boję się. Druga sprawa jest tego typu, że miałam potwornie ciężki poród. Po porodzie wyglądałam jak pobita - cała w sińcach, oczy czerwone przekrwione, no koszmar - ja już tak mam, bardzo delikatne ciało łatwo robią mi się siniaki, w ogóle wszystko ciężko znoszę.... no i też z tego powodu nie za bardzo chcę zachodzić w kolejną ciążę.... ten strach przed bólem, cierpieniem jest jednak bardzo silny w moim przypadku. Ech, mimo to czasami tęsknię do takiego fajnego maluszka ze smoczkiem w buzi....

Gość tessa-tereska
Do Nicole Graf-Miałam okropnego męża.On marzył o synu,wręcz mi powiedział,ze jak będzie córka to mam ją zostawić w szpitalu.Nie pozwoliłam mu czekać,wywaliłam dziada na zbity pysk.Mój drugi mąż bardzo kocha moją córkę a ona jego ale niestety nie może mieć dzieci.A ja i tak go bardzo kocham.Pozdrawiam