Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

Moluś jak chcesz, to podaj mi nazwę leku, to wyślę Ci na pocztę treść całej ulotki (jestem zarejestowana w portalu medycznym, gdzie są wszystkie leki, ich opisy i ceny). Padlinka to pierwsza @ po porodzie?

Moluś czyli masz dokładnie ten sam zestaw co ja miałam :) Brałam te tabletki przez 9 miesięcy i teraz mam już własny cykl :) Zaraz wysyłam Ci te ulotki.

No mam nadzieje, że pomogą. Tylko te plamienia ! :-o Trzewci dzień i tak dosyć mocno.

Moluś a te plamienia to może @ już się zapowiada? Ja dziewczynki spadam się pakować, bo jutro rano wyjazd :) Będę w poniedziałek, bo wracamy w niedzielę wieczorem.

To chyba jest @ tylko dlaczego przyszła w 17dc ???? I nie wiem jakteraz z tymi tabletakami??? Chyba musze brać, nie wiem 😭

a u mnie sucho...kiedy mi sie cykl unormuje? 10 miesiecy karmie, naprawde malo intensywnie, od miesiaca WEOGOLE nie przystawiam do piersi a okresu brak..nie lubie takiegi oczekiwania. :O w pracy kryzys maly.zaczynam miec watpliwosci czy szefowa jest ze mnie zadowolona.nie mozemy sie jakos porozumiec... pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno. i odzywajcie sie :D

Wróciliśmy, było super :) Tylko 3 dni, ale tak intensywnie spędzone, że ma się wrażenie jakby tydzień minął :) Prześlę Wam jutro fotki po południu. Moluś a wcześniej miałaś normalnie @, nie miałam zatrzymanej? Padlinuś faktycznie, dziwne, że jeszcze nie masz @. A tą szefową się nie przejmuj, początki zawsze są trudne. Ja z koleżanką z pokoju też nie mogłam się porozumieć i to przez 3 miesiące! Teraz jest w miarę ok. Brednie byłam wczoraj u Ciebie w Bydgoszczy :)

siemka :) czesc kochnane! kiepsko na mnie wplywa ta glupia pogoda nogi mam sine z zimna, slaba jestem i na nic nie mam ochoty..ubralam sie a na dodatek jecsez kocem sie okrecilam a i tak mi zimno..jakiegos grzanca przydaloby sie lyknac :P w LIPCU TO ZAKRAWA NA DOWCIP :D hłe hłe markotko ja zdjec nie dostalam..łaj???? 😭 molus----pisz co tam u ciebie.. dziewczyny---- no, kochane nie wmowicie mi ze sie teraz opalacie;) hiih no chyba ze na Krecie:P wiec pisac pisac pisac buziolki!!!!!!!

aha okres dalej nie nadszedl...szyjka macicy zmienna i juz nie mam pojecia co o tym wszystkim myslec...

Dziewczynki wysłałam Wam mejle z fotkami, ale nie wiem czy do wszystkich doszły, bo coś tam mi przyszło na pocztę, że wiadomości niedostarczone, wysłałam 5 mejli.

Mo nic nie przyszło. Jutro napisze wiecej bo jade do gin. Pozdrawiam!

heja kochaneczki :) markotko super zdjecia:) ja dostalam wszystkie. slicznie wygladasz i fajny ten strus..smieszne ma diury w dziobie..hhhihihi dostalam w koncu @ ALLELUJAH :p POZDRAWIAM CIEPLO!!!

No to się Padlinko wreszcie doczekałaś @ :) No struś był świetny :) Moluś i jak tam było u lekarza? Wyślę jutro jeszcze raz fotki. Ja miałam wczoraj dość silny ból jajników (16dc)- tempka była 36,3 dzisiaj skoczyła do 36,6 i pojawił się jakby płodny śluz podbarwiony na brązowo, myślicie, że to może być owulacja? Ostatnie cykle miałam zazwyczaj 30-sto paro dniowe.

czesc dziewuszki dziekuje za zdjecia, ktore od was dostalam :-) u mnie po staremu, dzieci rosna... chociaz z bartkiem przeboje mielismy.... zaczelo sie od anginy ropnej, dostal antybiotyk, po tygodni zazywania leku dostal wysypki na calym ciele, wiec szybko do szpitala dzieciecego na izbe przyjec, tam stwierdzili ze byc moze to szkarlatyna albo mononukleoza zakazna wiec skierowali nas do szpitala zakaznego. Tam badania z krwi w kierunku mononukleozy (szkarlatyna wykluczona), wyniki dziwne, mogace swiadczyc o tej chorobie ale niekoniecznie. Poza tym watroba i sledziona powiekszone. To bylo w piatek, lekarka zalecila spokoj, odp[oczynek, lekkostrawna dieta itp. Dzis pojechalismy do innego szpitala do naszego pana doktora ktorego prywatnie wzywamy, i bartek mial znowu krew pobieranaina szczescie wyniki wykluczyly calkowicie mononukleoze. Okazalo sie ze ta wysypka to uczulenie na antybiotyk :-) Ale co sie stresu najadlam to ... szok Napislam co u mnie i lece dalej. buziaki caluje was mocno :-)

Witaj Brednie :) Dziewczyny to chyba jednak znowu @ w 19dc :( Już nie wiem zupełnie co się dzieje, muszę jechać do Poznania, ale nie mam teraz kasy na wizytę :/

hej!! Musze nadrobić co pisąłayście ale najpierw napisze, że u lekarza super!! :D Pani była w szoku bo jajnik wrócił do normy pracuje jak powinien i są pęcherzyki i dziś w nocy, w czwartek i w sobote ostre starania o potomstwo! Musze tak to robić jeśli jest nadzieje na dzidzie! Dobrze, ze nie kazała mierzyć temp tylko testy owulacyjne używać ( jak chce) a że mam to z nich skorzystam Nawet nie wiecie jak się ciesze! A i jescze winki które odebrała mi ze szpitala mam dobre :D I powiedziła, że schudłam i byle tak dalej :D:D:D Brednie 🖐️ :) Markotka a Ty bierzesz etarz jakieś leki ???

Moluś super!!! Bardzo się cieszę razem z Tobą :) Trzymam kciuki bardzo mocno, aż palce mam sine :P No ja teraz nie biorę nic oprócz Verospironu na obniżenie testosteronu. Niestety to znowu @ w 18dc, nie wiem co się dzieje :/

Dzięki :) Wydaje mi się, że powinnaś zadzwonić do swojego lekarza lub do niego pojechać. Będziesz wtedy spokojniejsza.

kochane witajcie ja znow na sekunde tylko... molus gratuluje \\i trzymam kciuki! markotko, mam nadzieej zejakos sie unormuje ci w koncu:( ttzymaj sie! brednie kochane moje :D sciskam, dobrze ze juz po tym wszystkim...caluj chlopaczkow.lece sprzatac bo zaraz maz wraca :P

Moluś powinnam jechać, ale nie mam na to kasy teraz, szukam cały czas dodatkowego zajęcia, żeby dorobić, bo nie wyrabiam chwilowo :( Padlinko no mam nadzieję, że się unormuje. A co u Ciebie, jak tam Twoje panny?

Moluś nie wiem czemu moje fotki do Ciebie nie dochodzą, próbowałam już nawet z innej poczty, chyba z Twoją skrzynką jest coś nie tak, bo do wszystkich innych dziewczyn doszły. Spróbuję jeszcze raz.

wysłałam łącznie VI części, jednak napewno nie doszła, bo dostałam zwrot :/

I ajk Moluś ile doszło? Kobietki co słychać w ten upalny dzień? Tak gorąco a ja chora jestem, z nosa cieknie jak z kranu :(

dziewczyny,piszcie co u was??!!!! mam nadziej z eprzy tych burzach w nikogo nic nie trafilo... :P