Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purchawka zafajdana

moja przyszla szwagierka chyba cos sciemnia...

Polecane posty

Gość purchawka zafajdana

zaczne od tego ze moj brat to szczyl z wyrokiem, ktory nie skonczyl jeszcze gimnazjum, ma niecale 20 lat i jakis czas temu poinformowal rodzine ze jego laska z ktora mieszkal juz ponad rok, jest w ciazy...uparli sie na slub, rodzice wyluskali ostatnir grosze zadluzyli sie zeby im zrobic ten slub i skromny obiad po, i dziewczyna ponoc jest w 5 m miesiacu, ale sladu brzucha nie ma , sciemnia coos ze niby nie znalazla dobrego lekarza zadnego, dlatego jeszce nie robila badan, ze cos tam jeszcze, o prostu nie che si wierzyc ze jest w ciaazy. ani nie miala zadnych mdlosci, kurde, węsze tu podstep...brrrrr co mam o tym myslec? czy sa takie kobity krtore w ciazy zupelnie nie czzuja potrzeby sie badac? nie wiedza ze to konieczne? i takie ktorych brzuchy nie powiekszaja sie nawet w 5 mc.??!?!?!

Gość bardzo
ja rzeczywiscie do 5 miesiaca nie mialam w ogole brzucha,wiec to mozliwe szczegolnie jesli jest dosc szczupla.Pytanie tylko jedno skoro nie byla u lekarza to na jakiej podstawie ustalila ta ciaze???

Gość purchawka zafajdana
no wlasnie o to chodzi- nie mala ubezpieczenia, a mowila nam ze poszla na ostry dyzur ze ma bole brzucha a jest w ciazy i zrobili jej ponoc usg. nie chce mi sie w to wszyzstko wierzyc...jaki szpitakl przyjal by osobe bez ubezpieczenia? nie dziwie sie ze myslicie zae to prowokacja, sama bym tak pomyslala...wlasnie dlatego nie skoncyl gimnazjum, bo uciekl z domu 2 lata temu, a wczesniej dwa lata powtarzal klase. w zasadzie nawet rodzina nie wie co on do konca robil, nie iwmy gdzie mieszka, bo adresu nam tez nie podal, tylko sam dzwoni i przychodzi do starych...k...wa...pokrecone to

Gość ebusia21
ja nie mialam wogole brzuszka do 5 miecha nikt nie wierzyl ze jestem w ciazy badac powinna sie co miesiąć (krew,mocz) na wizyty co 3 tyg powinna chodzic, a szpital oczywiście przyjmie osobę nieubezpieczoną, ale za cholendarną kwotę zdaje sie ze nawetok 1000 :-/...

Gość hmmmmmmmm________
dziennik ustaw rp ustawa 135 o swiadczeniach opieki zdrowotnej ze srodkow publicznych art 13.1 mowi ze ciezarne maja prawo do opieki zdrowotnej finansowanej ze srodkow panstwa ( wiem bo sama korzystam) co nie znaczy ze twoja szwagierka nie sciemnia

Gość purchawka zafajdana
Dzieki wszystkim, juz sie wyjasnilo, macie racje z tym ze przyjmie szpital bez ubezpieczenia ciezarna a oprocz tego.... wcoraj dostrzeglam faktycznie lekki brzuszek juz...Widzicie,, ona mi wyglada z mym bratem tak podejzanie, ze niepotrzebnie sie chyba dopatruję intryg... pozdrawiam i dzieki zaa opinie!