Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna cholera

poczatek 8 miesiaca - ile dotąd przybralyscie??

Polecane posty

Gość taka jedna cholera

wiem ze to indywidualna sprawa.. ale chce sie porownac.. bo juz mnie wszyscy naokolo denerwuja.. przybralam 8 kilo.. i zakladam ze jeszcze nabiore z drugie tyle.. ale wkurza mnie gadka ze to za malo.. mam dobre wyniki dobrze sie czuje.. nie cwicze.. jjem w miare regularnie.. nie glodze sie nie przejadam (staram sie ale tesciowa dobrze gotuje.. ;] ) tak statystycznie podajcie w 8 miesiacu ile bylo zywej wagi.. ;] jesscze mniej niz 2 miechy przede mna.. wiec jeszcze moge nagle spuchnac.. ale poki dobrze jest nie martwie sie.. chce sie tylko przyrownac.. ;] z gory dzieks!!

8 kg to ani duzo, ani malo... zycze Ci cierpliwosci do tych, ktorzy tak \"dobrze radza...\". Jesli wyniki masz w porzadku, to nie ma sie czym martwic... bo to one sa najwazniejsze... Ja przed ciaza bylam grubaska, do poczatku 8 miesiaca przybralam na wadze w sumie 6 kg (raz byly spadki wagi, raz skoki, ale w sumie wychodzi na 6+) i lekarz mowi, ze to w moim wypadku idealnie... Tak jak pisalas - to indywidualna sprawa, ile sie tyje w ciazy... a pod koniec zastoje wody w organizmie tez moga mylnie wplywac na wage...

Gość IWKA26
MYSLE ZE DOBRZE PRZYBIERASZ JA TAK SAMO PRZYBRAŁAM W OSMYM MIESIACU 8KG. A NA KONIEC CIAZY NIECAŁE 10KG.NO I MOJ SYNEK URODZIŁ SIĘ Z WAGĄ 3700g (WIĘC NIE TA MAŁO:) )NIE SŁUCHAJ OPOWIESCI ŻE ZA MAŁO JESZ TYLKO ODZYWIAJ SIĘ NORMALNIE:)NAPEWNO BEDZIE OK. POZDRAWIAM BUZKA

Gość fajnie macie
Ja co prawda juz jestem dwa lata po porodzie, ale bedac w ciazy, od 3 miesiaca zaczelam tyc kilo na tydzien, makabra to byla, w 9 miesiacy juz wazylam 23kilo wiecej niz w 3 miesiacu.

Gość taka jedna cholera
;] no wlasnie.. te legendy cale babc i cioc normalnie mnie tyl;ko denerwuja.. ja bylam na wyjsciu raczej szczupla.. 49 waga wyjsciowa.. wiec nie moge nagle zaczac jesc wiecej niz jadlam bo mam jesc nie za dwoje tylko dla dwojga.. a pozatym to i tak mi sie zoladek skurczyl..jjem mniej ale czesciej.. a te gadki ze tylko tyle.. ze malo.. no wymiekam.. kazda jest inna.. a widze dobrze jest.. ;D matrix.. maz?? ja bylam w wiekszym szoku niz maz.. ;] cieszyl sie..cieszy sie nadal.. i ostatnio wyrwalo mu sie ze jesczze 2 miesiace.. ;] dzidzius to skarb... czekamy ;D a te gadki ze Go niedozywaim.. no kurrde jakies banialuki! pozdrawiam!!

Gość IWKA26
nie przejmuj sie ja tez sie nasłuchałam a zjedz jeszcze to a jeszcze to ......i tak na okrągło i nikt ne mogł pojac ze nie chce bo jestem najedzona więc ja swoje i jadłam przez cała ciąze normalnie no i jak urodzilam prawie trzy miesiace temu to juz tych kilogramow z ciazy nie ma :D:D:D

Ja już przytyłam 12 kg ;) ale wszyscy mówią, że tylko w brzuch mi poszło, z czym ja się nie zgadzam. Ale ogólnie mimo, że tak dużo mi się przybrało, to źle nie wyglądam. No i co najśmieszniejsze - w ciągu ostatnich 3 tygodni przybrałam 4 kg. To ponad 1 kg na tydzień. Jak tak dalej pójdzie...

Gość tez zaciazona
ja rodze za tydzien i przytylam tylko 7 kilo w calej ciazy. Ciesze sie, bo nie bede wygladala jak szafa 3- drzwiowa juz po porodzie.

Ja jestem w 30 tyg.i do tej pory przytyłam tez 8 kg a dziecko w tej chwili wazy 1700g nawet wiecej niz na ten wiek ciąży takze nie mart sie.

Gość aguska2
Hej ja wlasnie rozpoczynam 8 miesiac, jak dotad przytylam 7 kg, przede wszystkim w brzuszku! (obwod zwiekszyl sie o 25 cm!) od wczoraj wiem, ze moj dzidizus to prawdopodobnie dziewucha!!! i wazy 1700 g pozdrawiam wszystkie ciezarowki!

Gość witch 3
Je jestem w 18 tygodniu dopiero i przytyłam juz 5 kg ;-))

Gość niedługo_mama
Ja do 7miesiąca przytyłam 6kilo. No i w ostatnim trymestrze 4 kg. Jestem teraz w 38tygodniu ciąży i nie przybieram już na wadze. Tak więc jestem 10 kilo na plusie od początku ciąży. Sprawa przybierania na wadze to indywidualna kwestia każdej ciężarnej i nie ma się co martwić tak długo póki wyniki i z dzidziusiem jest wszystko dobrze.

Ja jestem w 30 tygodniu,przytylam 6 kg.Mam nadzieje,ze przez dwa miesiace jakos sie nie roztyje.Aha!Nie jem duzo-tyle ile trzeba,nie mam zachcianek.A ilosc przybieranych kg to naprawde sprawa indywidualna i czesto nie zalezy od ilosci jedzenia.