Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Help help help

Błagam pomóżcie to ważne

Polecane posty

Gość Help help help

po wypróżnieniu zauważyłam ze kupa była czerwona taka jakby we krwi no ale wczoraj na obiad jadłam buraczki więc sama nie wiem czy to krew czy to te buraczki TO NIE JEST GŁUPI ŻART . MÓWIĘ CAŁKIEM POWAŻNIE Boje się ze moge być na coś chora, ale ogólnie czuje się dobrze nic mnie nie boli burzuch tez nie więc nie chce lecieć do lekarza z byle czym bo to dosyc krepująca sprawa Prosze pomóżcie czy jest wśród was ktos kto się zna albo mial cos podobnego Proszę tylko o poważne sensowne odpowiedzi

Gość Help help help
jestes pewna no wiesz nie chciałabym zlekceważyć tego żeby się pozniej nie okazało że to coś poważnego

Gość nesh
Buraki, krew w kale jest czarna.

Moim zdaniem to sprawa buraczków,ale jeśli się czujesz niepewnie to idź do lekarza, jeśli jutro problem się nie rozwiąże (kolor powinien być dużo mniej intensywny). A czy Ty pierwszy raz w życiu jesz buraki?U mnie po burakach taki kolor stolca to normalka.;)

Gość Help help help
dzieki za rady jakos mi lżej a na początku się wystraszyłam no w sumie nie pierwszy raz jem buraki ale raczej mi się to nie zdarzyło a przynajmniej nie zauważyłam jestem spokojniejsza a mcie racje jak jutro nie przejdzie to pójde do lekarza jeszcze raz dzieki