Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbowana

wlasnie nalozylam farbe...

Polecane posty

Gość farbowana

mam ja na glowie od okolo 15min, farba kupiona w sklepie fryzjerskim, w pospiechu nie zajrzalam do srodka przez co nie zauwazylam, ze nie ma tam ulotki, zgaduje, ze po 30 minutach powinnam ja zmyc, ale nie wiem na pewno, nie moglam czekac do jutra, wiec prosze was o opinie, srednio ile potrzebuje na to zeby "zlapac kolor" farbuje refleks, ktory jest rozjasniany(farba jest niebieska), licze na mocno ciemny kolor, dodam tylko, bo to mnie martwi, ze przy nakladaniu nie uzylam rekawiczek(ich tez nie bylo w pudelku!!) i wystarczylo zwykle umycie rak mydlem i nie ma sladow na skorze. Firma Ce-Ce

a na jaki kolor farbujesz?nic nie szkodzi,ze z rak zeszlo latwo.ostatnio farbowalam sie na czerwono,wlosy zlapaly swietnie,a ze skory tez szybciutko zmylam.najwazniejsze,to dobrze rozprowadzic,szczegolnie,jesli farbujesz z blondu na ciemny,zeby nie wyszly rozne odcienie.prawie zawsze trzeba trzymac pol godziny,czasem 40 minut.

Gość farbowana
dzieki, farbuje na niebieski:) prosilam pania w salonie o refleks a ona bez pytania walnela mi pol grzywki na blond, zafarbowalam ta czesc raz na czerwono z tym, ze szamponetka, teraz chcialam na niebiesko ale znalazlam tylko farbe z fajnym odcieniem, mam nadzieje, ze nie bede tu zaraz plakac:D