Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiec i koncentracja

co z tą pamięcią i koncentracją??????

Polecane posty

Witam Was przy kawusi;) Kobitki...??? Wczoraj bylam na rozmowie w sprawie pracy, zostalam przyjęta:), z czego sie bardzo ciesze, ale jest coś co mnie martwi.... Kobitka mówiła o firmie, a ja za cholere sie skupić nie moglam!!! Staralam sie sluchac co do mnie mówi , ale co jakis czas mi myśli odlatywaly.... potem pytala czy mam jakies pytania... mnie interesowalo kilka rzeczy, ale nie spytalam Jej o to bo balam sie, ze może mi o nich mowila w tym czasie jak mój mózg "odplywal", hmmm staralam sie sluchać jej a tu raz na jakiś czas bylam myslami zupelnie gdzie indziej.. a czasem tez tak mam, ze chce coś powiedziec i nie pamietam co:o dopiero po jakimś czasie mi sie to przypomina.... dodam, ze nie pracowalam 2 lata, czy to mozliwe ze mózg mi rozleniwil sie?:o jezeli tak to jak sobie pomóc?? Z gory dziekuje..aha dodam jeszcze ze mialam 3 noce nie przespane i bylam zmęczona, moze to mialo poniekąd wplyw na moje "błyskotliwe" myślenie;)? pozdrowionka z rana i milego dnia zycze!!!

aa i dodam , ze mam 28lat:)

Jako \"facecik\" witam cie równie gorąco przy kawusi jak i ty mnie, czyli wcale. Nie chlam kawy od rana, raczej jakis soczek pomaranczowy, co i tobie polecam.Raczki nie lataja i latwiej sie skupic.

no ale ja sobie nie wyobrażam rozpoczęcia dzionka bez pysznej kawusi, a no i łapki na szczescie mi nie latają ;)