Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_25

Brak zaradności u faceta

Polecane posty

Gość żabka_25

Czy znacie wielu facetów którzy są niezaradni? Jak myslicie jak to się wykształciło? Zapewne rodzice?

Gość ojejejej
no oczywiście zawinili rodzice, ale najbardziej babcie, bo dawniej panował stereotyp, że facetom należy pomagać , bo to niby takie niezdary są. Babcie wyręczały synków, a teraz wnusiów hehehe :D

Gość w moim przypadku
zawiniła Mama mojego faceta! Wszystko w domu robi za synka i za ojca nawet talerzy po sobie nie odnoszą do kuchni nie mówiąc juz o ich umyciu! mam nadzieje, że uda mi się to zmienic, staram się wypychac faceta do podejmowania decyzji ale i tak On woli jak ja to robie :(

Gość Marmelata.
tak, znam takich ludzi i już trzymam się od nich z daleka po rozstaniu z moim panem, którym był typem takim. Niby potrafił wiele rzeczy, ale gdy mu się nie powiedziało: wymień żarówkę, podaj to, podaj tamto, to potrafiłby cały dzień siedzieć przed komputerem, przychodził tylko do stołu z gotowym posiłkiem itd...strasznie to było męczące w pewnej chwili. Facet miał 30 lat i nadal był na utrzymaniu mamy, pomimo tego że pracował (wypłatę miał na samochód i swoje wydatki!).....