Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monka0909

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Do monka0909 - Łatwo napisać, prawda? Odejdź od męża, zadbaj o własne szczęście... Ale w życiu nie wszystko jest takie proste.

Gość concierge
Nie odejdę od męza bo bez niego cierpiała bym bardziej i myslę że on podobnie. Sprawa jest świeżutka. Potrzebujemy czasu.

Gość monka0909
milosc wszystko wybacza:)

Gość concierge
No ale jadnak coś w związku nie gra jesli jest zdrada

A ja właśnie sie miotam z myślami i uczuciami.Jestem mężatką od prawie 10 lat jak do tej pory było wszystko ok.Rok temu na gg poznałam faceta.Super gość.Gadamy bardzo często.Znamy swoje najskrytsze marzenia których nie znją nasi najbliźsi.Mam dylemat i niesamowitą ochotę zdradzić ,zresztą on tak samo.Dałam sobie kilka dni na przemyślenie.

jeśli oboje są nie fer to jest ok równowaga ale jeśli jedno zawali to to będzie pokutować kiedyś to wybuchnie i wtedy a może zaraz po nie warto siebie i kogoś oszukiwać i ranić

asiak ty już zdradziłaś ale chyba to mało teraz czy pójdziesz z facetem do łóżka czy nie nie ma znaczenia stało się

Gość monka0909
nie no aisak naprawde o tym myslisz ?pomysl co bedzie po tym jak to zrobisz?lubisz ranic?

Gość concierge
aisak zakończ związek zerwij z tym gościem. Nie niszcz swojego związku. To sie nigdy niczym dobrym nie skończy. Ja mam moralniaka tylko po rozmowach na gg, a co by było gdybym.....

Gość taka zdrada bardziej boli
niż fizyczna:(

Gość concierge
Nawet nie wiedziałam,że tak będe tęsknić. czuję sie podle

Ale ja nie żałuję że zdradziłam emocjonalnie.Cieszę się ze ktos o mnie myśli ,porząda,docenia.

oczywiście jeśli facet z którym jesteś nie docenia cię to rób swoje on na ciebie nie zasługuje

Gość concierge
Ciekawa jestem co musi facet robić żeby zasłuzyc na kobiete która go zdradza??

Widzisz concierge to nie jest tak jak myślisz mój mąż jest dobrym człowiekiem ale po 10 latach życia razem wchodzi coś takiego jak rutyna .Zaczynasz się zastanawiać czy napewno to jest jeszcze miłość czy tylko przyzwyczajenie.Właśnie ta monotonia dnia codziennego była decydująca w tej sprawie.

Gość concierge
asiak ja miałam to samo i tez jak głupia cieszyłam się, że ktos sie mną zainteresował. Mój mąz jest wspaniałym facetem i kocha mnie (tak mi sie wydaje) i nie zasłuzył sobie na to co mu zrobiłam.

Gość concierge
aisak oczywiscie - sorki za pomyłkę

Concierge ale czy Ty naprawdę żałujesz że zdradziłaś ,czy naprawdę nie potrzebowałaś znowu poczuć coś wiecej.Ja wiem że potrzebuję czułości bardzo ale mąż jakoś mi tego nie potrafi dostarczyć a może ja juz to inaczej odbieram.Sama nie wiem.

Gość concierge
wiesz może bym nie załowała ale w tym czasie kiedy to sie wydało zblizylismy sie z mezem do siebie. Wszystko sie zmieniło. Z reszą przez cały czas trwanie"związku" miałam ogromne wyrzuty sumienia. Miałam świadomośc zdrady. Nie mam pewności,ze nie doszło by do zdrady fizyczniej gdyby sprawa sie nie wydała.

Concierge dzięki za rozmowę idę spać.Wiesz co mój maż coś podejrzewa że mam kogoś i widzę ze sie stara być miły i uczynny.Ale on też nie jest święty . 2 lata temu też darzył uczuciem kobietę i wiesz co może to jest moja słodka zemsta.Tylko troszeczkę większa.Jeszcze nie wiem czy zdradzę fizycznie ,ale szczerze powiem że bardzo bym chciała.

Gość concierge
Obys nie żałowała kiedyś.... A oni zawsze widzą jak coś jest "nie tak" No i ja tez położe sie już do spanka. Dobranoc.