Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcdefg

nieprawidlowa budowa brodawek

Polecane posty

hmm, nie są okrągłe jak u każdej kobiety tylko rozszczepione takie jakby podwójne. trochę wstyd mi o tympisać ale znikąd nie mam pomocy.

mysle ze jak sam sutek jest wmiare ok to nie byloby problemu...ale najlepiej spytaj sie gina, przeciez nie ma sie czego krepowac :-)

Gość linka100
też miałam problem z brodawkami, mój synek nie miał jak uchwycić i położna w szpitalu doradziła mi silikonowe kapturki (Avent najlepsze) i synka karmiłam przez 9 miesiecy. może takie kapturki też będą rozwiązaniem dla Ciebie.

Gość taka jedna w ciazy
hej padlinka - ja tez mam takie jakby rozczepione i tez mam obawy:( jestem w 34 tyg ciazy....

Gość mam to tak samo
Jestem mama 4,5 letniego chłopczyka,mam ten sam problem..słabo rozwiniete brodawi...Ja nie chce starszyc..ale w szpitalu przezylam koszmar,tam jest nacisk na karmienie piersia wiem ze to dla dziecka najlepsze ale w moim przypadku było to niemozliwe..Synek wrzeszcał bo czuł mleko ..a tu nie miał za co chwycic TRAGEDIA....Poradzono mi kapturki..ale był jeden jedyny rozmiar "uniwersalny" taki ze nie mogł sie dziecku do buzi zmiescic.............................Mialm depresję...próbowałam odciagac mleko..ale byłam zbyt zestresowana ..on wciaz był głodny wiec pozostał tylko Nan..)mleko w proszku:( Potem...za tydzien....okazalo sie ze cierpi na kolki..nic wecej nie powiem......Rzeczywiscie chyba wartałoby sie zaopatrzec w kapturki z firmy Avent.... Pozdrawiam

Gość taka jedna w ciazy
to chyba nie tak samo - bo moje sa rozczepione i do tego duze i mam obawy,ze dziecko nie uchwyci....

ja jestem załamana, mam wrażenie że u mnie to nawet nie będzie miało przez co lecieć mleko:(