Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraweritass

Gdzie jestescie kochani męzczyzni ?? a nie chamy i dranie ..,

Polecane posty

Gość do mangood
.....ojojoj...ja się naprawde nie dziwię że Ci nie idzie z dziewczynami myśle, że z facetami też Ci pewnie nie idzie co? w ogole nie lubisz ludzi za bardzo, co? nawet mi sie trochę Ciebie żal zrobiło

Gość amelie-22
ja uwielbiam ludzi, jestem towarzyska osoba. studiuje resocjalizacje wiec bede musze miec dobry kontakt z ludzmi

Gość amelie-22
obciagam wiezniom w czasie praktyk w wiezeieniu ale z zadnym mi nie wyszlo dotad

Gość amelie-22
ej czlowieku wez spadaj !!jak masz tak glupio gadac to lepiej sie zamknij.

Gość Mangood to klapek

do do mangood ; juz w 2 watku mi docinasz. a ja sobie siedze i sie smieję. jaka przyjemność może być w obrażaniu nieznajomych i ocenianiu ich na podstawie wlasnego widzimisie ? dowartosciowanie ? czy urojenia ? naprawde nie rozumiem takich ludzi ... PS; z ludzmi mającymi cos do powiedzenia dogaduję sie swietnie.

Gość amelie-22
no chyba nie bardzo bo ja mam cos do powiedzenia od pol godz

Gość do mangood
Dogadujesz się świetnie? Chyba na kursach przygotowawczych do matury

Gość amelie-22
i to jest wlasnie typowy przyklad jak co niektorzy goscie sa beznadziejni

Do amelie-22 - Na przykład kto? Oprócz podszywacza masz kogoś innego na myśli? Bo ja się świetnie nadaję jako \"obrońca uciemiężonych\" ;)

Gość amelie-22
ty co tak chamsko do mnie piszesz

Chcialem podyskutować. Niestety trafiłem w złą niszę. Każda moja wypowiedz została skomentowana osobistą oceną mnie, a przecież nikt z Was mnie nie zna. Znalazły sie psycholożki :) Już mnie do samoobrony zapisano, zrobiono ze mnie niedoszłego maturzystę, klapka, człowieka który nie lubi ludzi, prostaka, nieporządnego, zarozumiałego czlowieka z problemami, człowieka zgoryczonego samotnościa, któremu nie idzie z kobietami i mężczyznami i beznadziejnego. A to wszystko w ciągu niecałej godziny ! Co lepsze nie dostałem żadnej merytorycznej odpowiedzi, wszystkie czepiacie się słówek i tworzycie kółko wzajemnej adoracji. Śmiech na sali. Po tej krótkiej wymianie zdań już chyba same wiecie, dlaczego nie macie porzadnego faceta. Bo na ich widok reagujecie agresją. Tyle.

Gość wujek samo dobro
Tu jestem - zajęty przez kobiete, która zdradziła - ale już nie długo ... wolność nadchodzi ... (chociaż żona stwierdziła że nadal mnie kocha i chce być ze mną bo jestem najlepszy - terefere)

Gość do mangood
Akurat ja mam cudownego kochanego chłopaka więc pomyliłeś się Mangood. O Tobie pewnie żadna tak nigdy nie powie Ale co z tego, przecież i tak Ci nie zależy. Zyczę spędzenia życia w samotności

Gość amelie-22
czlowieku nie podawaj sie za mnie, bo zbeszczeszczasz moja osobe

Do mangood - Nie jesteś odosobniony... ze mnie zrobili kiedyś zołzę bez serca która nienawidzi dzieci. Jakoś przeżyłam ;)

Mla-mla ; ja tez sie nie przejmuje :) wrecz przeciwnie :) Psy szczekają a karawana jedzie dalej. Wracając do tematu, a gdzie można znaleźć porządne kobiety ? Znam kilku fajnych samotnych i oni mają ten sam problem - nie wiedza gdzie szukać swojej drugiej połowy.

Gość amelie-22
daj im do mnie namiary

Gość 22latka
a gdzie mieszkaja??

Gość kolo326468324
tutaj jestem widzisz mnie :)

Gość gfgfg
ehh tacy kochani to juz dawno wymarli :(:(:(

Gość do mangood
z samoobroną to Ty wyjechałeś, potem dziewczyna tylko Ci odpowiedziała w tym samym tonie ale ja Cie obrażam! tylko "podejmuję dyskusję";) dziwisz sie moim wnioskom na Twój temat? oczywiście...wyciągnęłam na podstawie niewielu przesłanek, ale taki juz jest urok internetu że trzeba sobie radzić z niewielką ilościa infromacji poza tym zawsze ludzie ocenia się na podstwie "wlasnego widzimisie"...w realu też piszę do Ciebie na drugim topiku bo na obydwa zaglądam i na obydwu sie wypowiadasz...co, nie wolno mi? ps1. to Twojego PS...a ilu ich jest...bo sam już napisałes,że wszystkie kobiety odpadają bo nie mają nic ciekawego do zaoferowania...No to ilu masz kolegów? zdradź mi to proszę Mla-Mla- wejdź na topik o "zajebistych facetach" to zobaczysz- nie lubię jak ktoś wyśmiewa cudze problemy próbując pokazać jaki to jest super cyniczny i przez to fajny ps2. czyli nie jesteś zarozumialy? ps.3 do wpisu z 18.28, 18.44...dzięki za pomoc, ale następnym razem wybierz inny nick bo nam się zamieszanie robi

do `do mangood` jak chcesz pogadac to wyslij maila z numerem gg na adres z mojego profilu , odezwe sie. nie chce mi sie 25-ty raz zbijać tutaj tych samych argumentów, bo i tak nozyce się odezwą.

Hm... przeczytałam posty mangood\'a [z tego tematu co mi polecałaś] i w jego rozumowaniu nie widzę nic złego, nagannego czy mylnego. Fakt, faktem... ma inne podejście do sprawy niż coponiektóre kobiety piszące na forum ale... to jeszcze nie powód żeby go bezpodstawnie obrażać. Ja rozumiem że informacji jest niewiele ale mój \"kobiecy nos\" nie jest to pierwszy lepszy głup gadający od rzeczy.