Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghypo

pytanie do panów!!!

Polecane posty

Gość ghypo

Powszechnie wiadomo ,że mężczyźni mają swoje sposoby na to by zdobyć kobietę w tym celu potrafią kłamać i mówić rzeczy których nie myślą ale wiedzą ze ona chce to i tamto usłyszeć i wtedy będzie jego... jakiw kłamstwa stosowaliście i czy macie swoje sprawdzone sposoby?

Gość ja mówię zawsze
ze nigdy dotąd czegoś takiego nie czułem jak do niej no i już jest moja:classic_cool:

Gość zepsuta
nie wierzę jakieś sie łapia na taki tekst buchahaha

Gość najważniejsze to
mówic tylko o niej , oczywiście im lepiej tym wieksza szansa na sukces ale jak ognia należy unikac mówienia o innych kobietach

Gość ghypo
nie macie wyrzutów sumienia ze tak klamiecie cel jest wazniejszy? a co potem?

Gość repermenka
ja czasami jak mam ochotę to udaję ze wierzę w te wynurzenia, glownie wtedy gdy chce mi sie pieprzyc a nie mam akurat nikogo stalego, prawidłowość jest taka ze im wiecej bajeruje tym gorszym jest kochankiem

Niestety się łapią. A ty łatwiej się łapią im bardziej wrażliwe i potrzebujące ciepła. Cóż niektórzy nie mają innych wielkich zalet, więc sięgają po taką właśnie broń. Nazywają to, że oczarowali dziewczynę. Jeśli ghypo jesteś facetem, który szuka miłości daruj sobie kity, jeśli szukasz seksu, ładnie się ubierz (koniecznie w markowe szaty) szastaj kaską, a na pewno znajdzie się nie jedna amatorka. Sposób równie płytki, ale przynajmniej nikogo nie krzywdzący

Gość ghypo
ciekawe jak długo potraficie ściemniać jak chodzi wam tylko o jedno

Gość repermenka
jesli chce seku moze sie ubrać w markowe ciuchy i isc do agencji

Do agencji nie musi się w nic ubierać. Trzeba tylko trochę przymknąć oczy i mieć czyste sumienie (nieużywane)

Gość zepsuta
kizior a ty też jesteś niezła dupa :P

Gość repermenka
nie bywam to nie wiem >>ryrus za co przepraszasz? >>kizior dupa?

Gość zepsuta
jasne że dupa :P chłopcy tez się łapią na takie texty :P

to nie chodzi o kłamstwa tylko o : systematyczność w powtarzaniu komplementów - mówić częściej niż samemu przychodzi do głowy, delikatnej przesadzie, stosowaniu kilku regół np. tej o której pisałem wyżej

Przepraszam za pomyłkę płci. Też nie byłem, ale swego czasu mieszkałem blisko. Pomijając inne aspekty, gdybyście widzieli jakie niekiedy mendy tam chodzą mieli byście dreszcze przy podawaniu ręki prostytutce.

Wciel się więc w ciało faceta. Wyobraź sobie zapijaczonych budowlańców, którzy właśnie dostali wypłatę. Jest ich czterech. Idą upuścić trochę gotówki i nie tylko. Nawet obojętne jest im jaka to będzie kobieta. Półprzytomni leżą, a kobieta po prostu im obciąga. Takim brudnym prosto z budowy. Nie wiadomo kiedy ostatnio się dokładnie myli. Kobieta robi ca do niej należy, ocierając ręką usta liczy kasę. Zadowolona czeka na następnego klienta. Być może będzie to pachnący bankowiec. A jak nie to co tam. Wiem, że obowiązuje zasada podaży i popytu. Nie mam nic przeciwko. Obowiązuje ona zarówno w burdelu, w związkach, a częśto i w małżeństwach. Mam jednak jakieś poczucie higieny.

Dlaczego akurat budowlancy a nie np taksowkarze ? I wcale nie jest powiedziane, ze bankowiec musi byc czysty... No juz dobra nie czepiam sie.

Gość bankowiec
krótko ! mówie kobietą to co chcą usłyszeć i dlatego na brak kobiet nie narzekam . prosty , łatwy i przyjemny sposób na kobiety 18-40

Gość Zdrowa dupeczka
jesli facet mnie kreci to tylko jemu sie wydaje ze mnie zdobywa hihihihih a tak naprawde to ja bire sobie wafelka do schrupaniahihihih

Gość Zdrowa dupeczka
a ona krotko zwiezle i na temat ........ spadaj.... i masz bankowo kosza hihihih