Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marmoladkaaaaa

Balsam koloryzujacy henna color Venita

Polecane posty

Gość Marmoladkaaaaa

Kupiłam sobie ten balsam, w sumie to dziala jak farba. Tylko ze przyciemnia kolor włosów lub rozjaśnia. Ja mam brązowe i chciałam podkreślic kolor. Teraz są takie piękne. A włosy mam zniszczone troszke i były takie wypłowiale. Wiec kupiłam ta henne i teraz... włoski sa wspaniale, gladkie, lsniące i kolor maja jednolity. Niesamowicie blyszcza:) Nie spodziewalam sie tego tym bardziej ze kosztowalo to 5 zł. Henna nie niszczy włosów tylko je pielęgnuje i odżywia. I nie śmierdzi bo nie zawiera amoniaku. Cos wspaniałego:) Nawet jesli ktos nie chce zmieniac koloru to radze kupic zeby podkreślic obecny.

Gość syncmaster
A gdzie mieszkasz - w jakim mieście? Bo ja w Warszawie nigdzie nie moge go dostać :-(

Gość AneciaXXII
Ja mam szampon z henna color Venita do włosów blond i jest bardzo fajny włosy mi rozjasnił delikatnie tylko ze włoasy poźniej sie trochetrudno rozczesuja ale uzywam tez odzywki do włosów blond z avonu na zmiane z maseczka i jest super:) polecam

Gość ppytajacaa
a moze ktos mi poradzic czy te balsamy np do blondu rozjasnia mi wlosy,bo mam na glowie pasemka blond z naturalnymi i chcialabym miec cale blond czy mi pomoze taki balsam czy tylko zeszpeci mi kolorek???

Gość absolutnie nie rozjaśnią Ci wł
osów ja mam zdrowe i lśniące włosy, chciałam cos po prostu zmienić, ale bałam się niszczyć farbą więc kupiłam właśnie Venitę i... mało tego, że kolor wyszedł nie taki jak miał być (wiśniowy, a był wypłowiały czerwony) to jeszcze włosy zrobiły sie paskudne - szorstkie, matowe i jakieś takie cienkie i piórkowate, a tyle nasłuchałam sie o tym, że henna pogrubia włosy:( gówno prawda:O dla mnie ten balsam jest tragiczny na szczęście wypłukuje sie z włosów w tempie ekspresowym paskudny, spłowiały kolor miałam już po jakis 10-ciu dniach jak widać nie każdemu służy to samo

Gość bola
słyszałam juz od wielu kosmetyczek ze henna a raczej po hennie wypadaja włosy tak tak zapytajcie sie same w najlepszych salonach ....tylko nie henna.....

Gość mieszkam w Warszawie
i nigdy nie miałam problemu z kupnem tego balsamu. Kupuję go po prostu w pierwszym lepszym sklepie zielarskim. bola -----> henna jest niedobra dla włosów? czyli farba chemiczna zdrowsza?:) Jednak pozostanę przy hennie zwłaszcza, farbuję w ten sposób włosy od ilku lat i nie zauważyłam żadnego wypadania czy innych 'skutków ubocznych'. Polecam.

Gość aniqe
kupiłam dzisiaj ten balsam o kolorze czarnej czekolady (19) zapłaciłam za niego 6.60 zł i kupiłam w osiedlowej drogerii ale nie takiej typu rossman tylko takiej która nie ma swojej sieci w całej polsce . Dosyc dlugo go szukalam po sklepach i nigdzie nie mogłam znaleśc , fakt trzeba trochę sie nachodzic żeby znaleśc sklep w którym można go kupic. Jestem ciekawa jaki bede miała kolor na włosach ,chodziło mi o uzyskanie intensywnej czerni ,zobaczę co z tego wyniknie i napisze tu na forum

Gość ewelinka1989
a ja chciałam spytać czy to prawda że po farbowaniu tym balsamem nie wolno farbowac wlosow farba?bo fryzjerka mi powiedziala ze musze je sciac i te nastepne co mi odrosna dopiero moge farbowac normalna farba:( bo w inaczej moze wyjsc nawet zielony kolor:(((( czy to możliwe?Help!!!!!!

Gość Marzencia88
Mi ten balsam złapał super na włosy farbowane :) z tym, ze ja farbowałam farba włoska nie taka z drogerii i włosy miałam inaczej wyglądające niż malowane takimi właśnie farbami.

Gość cooc
WŁAŚNIE ZAFARBOWAŁAM WŁOSY NA PLATYNOWY BLOND KOSZMAR. ODROSTÓW WCALE MI NIE POKRYŁO.

Gość eeeeeeee????????
Przecież venita to jest chemia jak inne, henny to tam może 1% jest....