Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurtka

FACECI TO LALUSIE, MAMINSYNCY I NARCYZI!!!

Polecane posty

Gość Kurtka

Ludzie! Czy was też przyprawiają o mdłości faceci w pasemkowanych włoskach na żelu, wyregulowanych brwiach, wylansowanych ciuszkach (kołnieżyk, niby luzik, ale to wszystko jakieś takie sztuczne). Kolczyk w uszku no i najlepsze - idealnie wykończone i wypolerowane paznokcie oczywiście bez skórek. Aaaa i zapomniałam dodać o zawsze suchych paszkach (nawet po wysiłku fizycznym) i hektolitrach perfum, które oni na siebie wylewają (czyt. chodzące perfumerie). Czy to nie jest wszystko przerażające?! Wiadomo, że śmierdzący facet z tygodniowym osadem na zębach nie jest pociągający, ja wymagam od facetów naprawdę tylko tego aby myli codziennie zęby i się kąpali, ale bez przesady!!! Gdzie ci prawdziwi mężczyżni z trzydniowym zarostem, rozczochranej fryzurce i zwykłych jeansach i wywaloną na wierzch koszulą flanelową? A na nogach jakieś skórzane buty a nie olśniewająco białe adidaski! Faceci stają się gorsi niż laski - same maminsynki i narcyzi. Apropos - jeżeli facet mówi o swojej matce jak o jakiejś bogini (mamusia to, mamusia tamto, kocham moją mame najbardziej na świecie, najważniejsza kobietą w moim życiu jest mama dopiero na drugim miejscu żona!!!) Ludzie zlitujcie się!!! A co wy dziewczyny sądzicie na ten temat? I podkreślam: ja mam 17 lat i nie jestm jakąś konederką westernowych twardzieli, ale na "kenów" już nie mogę patrzeć!!!

Gość maminsyncy
? ;) a tak poza tym , to zgadzam się z Tobą :)

Gość nodi19
mnie też mdli od lalusiów,ale cóż,takie czasy nastały....to sie nazywa metroseksualizm ;)

Gość klklklkl
kobity zdecydujcie sie!! facet ma być pachnący, ale jak użyje perfum to juz jest chodząca perfumerią, marudzicie, ze masa facetów ma włosy zgolone na łyso, ale jak jakiś ma fruzure to już metroseksual, mówicie, że faceci nie maja gustu, ale jak któryś sie dobrze ubierze to już "ken" itp, itd powiedzcie czego baby chcecie, albo zamknać ryjki:classic_cool:

Lubię zadbanych mężczyzn. Małolatki za to lubią macho z dwudniowym zarostem i śni im się po nocach brutalny seks.:D Wyrosną i docenią te suche paszki i zadbane dłonie.

Gość Kurtka
Jakiś debil użył mojego pseudonimu! Po pierwsze-nie jestem napaloną małolatą, po drugie (to szczególnie do facetów kieruje) forum na którym jesteśmy to forum specjalnie dla kobiet :) Faceci wy mnie po prostu nie rozumiecie! Po prostu przeraża mnie to że faceci z mojej klasy maja paznokcie lepsze niż nie jedna zmoich koleżanek. I ten żel na włosach - obrzydlistwo. Ludzie ja mówię tylko (albo aż o tym że faceci niewieścieją!!! Nie przeraża was to? Jeżeli facio ma na półce więcej kosmetyków niż ja to chyba jednak jest z nim coś nie tak, no nie?

dzisiaj są takie trendy, że facet powinien: - robić pedikir i manikir co tydzień - być ogolony do bólu, bo trochę zarostu to katastrofa - mieć żel (też kiedyś miałem) - myć się 5 razy dziennie - mieć setki ubrań na różne okazje - 15 par butów - powinien mieć 5 łańcuchów na szyji jak jakiś pies - odchudzać się, klata musi być - stosować kremy i maseczki - golić pachy - golić dupę - golić jaja - czyścić otworek od wewnątrz pałeczkami do uszu - być zawszę na kantkę i wogóle pachnący - 5 razy dziennie myć podłogę w pokoju - co 10 min myć ręce i oto w tych czasach idealny facet