TnT 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, synagoga kadłubska napisał: o ryly? czyli nie boisz się chorób, głodu, wojny albo śmierci? NIE. Dorosły człowiek rozumie, że jest człowiekiem i w jakim świecie żyje choć różny ma ogląd. Wsiadasz do auta i boisz się głodu, wojny albo śmierci? Bo to pierwszy z brzegu przykład jak rakietą w Świat Spójrz, wsiadasz bezmyślnym odruchem, a konsekwencje wynikłyby te same tylko zależnie co przez wojnę patrzysz, gdyby było jak piszesz, nim spostrzeżesz. Są tacy co wojny i w domu toczą, matki biją i ojców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TnT napisał: NIE. a może sprawdzimy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 9 Napisano 6 godzin temu czego się nie boisz bardziej? raka czy stwardnienia rozsianego? a może alzheimera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, synagoga kadłubska napisał: czego się nie boisz bardziej? raka czy stwardnienia rozsianego? a może alzheimera? niech ci będzie, z tych trojga bałbym się bardziej tego co bardziej ciało boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, synagoga kadłubska napisał: czego się nie boisz bardziej? raka czy stwardnienia rozsianego? a może alzheimera? nie zapytasz dlaczego, albo przynajmniej nie wyprowadzisz mnie z błędu dowodząc cielesnej bezmyślności? z tych trojga alzhaimer boli relacyjną istotę, jak każdy ogląd swój dopatrza niechcenia, ale to nie lęk, próżność tylko. Nawet z tego co piszesz wynika - lęk twój wynika z obawy o innych, to pozytwne jest przecież, więc skąd obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TnT napisał: nie zapytasz dlaczego, albo przynajmniej nie wyprowadzisz mnie z błędu dowodząc cielesnej bezmyślności? dlaczego bezmyślności? unikanie bólu jest bardzo logiczne bo ewolucyjnie wskazuje on niebezpieczeństwo. 4 minuty temu, TnT napisał: lęk twój to nie są moje lęki, tylko lęki innych ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TnT 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, synagoga kadłubska napisał: dlaczego bezmyślności? unikanie bólu jest bardzo logiczne bo ewolucyjnie wskazuje on niebezpieczeństwo. x też tak myślę, przypadki chodzą tylko po nierozwadze, roztrzepaniu, bezmyślności itp., a tu jawi się systematyka to nie są moje lęki, tylko lęki innych ludzi. x dlatego twoje są pozytywne a innych nie? Edytowano 5 godzin temu przez TnT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synagoga kadłubska 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TnT napisał: dlatego twoje są pozytywne a innych nie? w otchłani nie ma lęków żadnych poza tymi które przynoszą tu ludzie i są one dezintegrowane razem z ludźmi, jeśli miałem jakieś lęki przed dezintegracją to i tak o nich zapomniałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 213 Napisano 11 minut temu Dobry film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach