Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka słodzinkaa

Jak zrobic wrażenie na 34 latku????????

Polecane posty

Gość maleńka słodzinkaa

Prosze,powiedzcie mi na co zwracają uwage faceci w tym wieku!W sobote zaprosilam mojego nowego znajomego w tym wlasnie wieku do domu,i nie wiem co robic a czego unikac,zeby GO nie stracic...Pomózcie....

a ile Ty masz lat? kim jest dla Ciebie ten znajomy i kim jest w ogole? do domu swojego, czy rodzicow? bedziesz tylko Ty, czy ktos jeszcze?

Gość maleńka słodzinkaa
ja mam 20 lat,i spotykamy se od niedawna...Będziemy sami - taki romantyczny wieczorek...Nie wiem czego mam stanowczo unikać,a nalezę do osób,którw czesto popelniają gafy niestety ... ;P Prosze o rady....

fajnie, taka sama roznica wieku, jak u mnie :classic_cool:. unikaj udawania czegokolwiek. badz soba. zachowuj sie naturalnie. nie wiem, jakie jeszcze rady Ci dac, bo nie napisalas jaki on jest ;). a to bedzie spotkanie w ramach kolacji, czy tez kolacji ze sniadaniem? ;) czy tak tylko na herbate?

Gość sprawdź jego dowód osobisty

Gość maleńka słodzinkaa
to raczej taka kolacyjka...bez śniadania jak narazie ;P On jest taki dojrzały,ustatkowany i wogóle,....i boję się,ze będę zbyt dziecinna i taka stuknięta,bo ja strasznie roztrzepana jestem i taka szalona troche....Choc z drugiej strony,On mowi,ze jestem taka inna niż wszystkie jego znajome,i to mu sie we mnie podoba,woec moze ni e powinnam soe zmieniac...

Gość chapnij mu knagę
bez zbędnych ceregieli. To zrobi spore wrażenie.

pewnie ze nie, zachowuj sie naturalnie, ale moze nie jak stuknieta ia roztrzepana nastolatka, tylko jak mloda i wesola dorosla kobieta ;)

Gość czarnula7
faceci są okrutni bądz czujna

Gość ajajaj w moim sercu wciąż maj
jesteś smarkula dla niego. ale on nie zrobi ci przykrości i zniży się do twojego marnego poziomu

Gość camomille
Badz soba jak słyszałas od niego lubi Cie taka jak jestes:_)

Gość malenka slodzinkaa
chyba sobie w piczke wsadze 34 zapalone swieczki mysle ze to na nim wywrze podziw i podniecenie.

Gość malenka slodzinkaa
i bede go trzymac za wora.

Gość hlubffh
otworzyć piwo pępkiem :-)

Gość maleńka słodzinkaa
Dzięki za wszystkie poważne rady...Nie jestem smarkulą jak sądził ktoś tak wyżej,i widocznie podoba mu się to jaka jestem skoro się ze mną spotyka.... To już jutro :)Już nie mogę się doczekać :D

Gość ajajaj
Życzę ci wszystkiego najlepszego jedyna rada badź sobą Ale uważaj faceci szukają młodego ciałka, aby sie dowartościować. Jeżeli myślisz o nim poważnie Zastanów się czy nie będzie przeszkadzać Ci różnica wieku za kilka lat. Z drugiej str. nie dziwię sie, że wolisz dojrzałego mężyznę .Co tam 20-latkowie? Maleńka baw się dobrze

Gość maleńka słodzinkaa
oj,no tak,tylko ze mnie nie chodzi o wrazenie fizyczne (bo to to ja umiem perfekcyjnie :P ),ale chodzi o to,ze jakby nie patzec - różnica wieku jest spora,i mam obawy co do wrażenia natury wewnętrznej....Ale jestem dobrej myśli ;)Będzie OK :)

Gość Anihilator
Uzycz mu swoich wszystkich dziur,o nic wiecej mu nie chodzi

Gość maleńka słodzinkaa
bo wiecie dosyć tepa jestem i moje wnetrze moż mu sie nie spodobać,dzieki za rade anihilatorze chyba zrobie tak jak muwisz :)

Gość ty sobie przedtem...
...przecwicz ortografie! To tez sie w zyciu przydaje.